Bolivian Private University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Fakulti Pascasiswazah Bolivian Private University (UPB) disusun dengan tujuan untuk menyumbang kepada pembangunan perniagaan dan perindustrian, menyediakan masyarakat dengan profesional yang terlatih dalam kemahiran dan kecekapan peringkat tinggi, yang berusaha menjadi agen perubahan yang menunjukkan kecemerlangan dalam aktiviti profesional mereka .

Bolivian Private University komited untuk mencapai kecemerlangan akademik dan objektif kami adalah untuk memberikan pengajaran yang kompetitif di peringkat antarabangsa, melatih para profesional peringkat tinggi yang dapat berjaya bersaing di dunia global dan melahirkan usahawan untuk mendapatkan syarikat baru.

Pusat Penyambungan Universiti Universiti Bolivian Private University dilahirkan pada 21 Oktober 2005 dengan tujuan: "menjangkau sebahagian besar warganegara untuk menyampaikan pengetahuan dan maklumat terkini mengenai perkara-perkara pusat sains sosial." Pelanggan kami menemui bidang pengembangan intelektual dan manusia untuk menggunakan minda dan semangat. Kursus ini ditujukan kepada profesional, juruteknik, ibu bapa, kanak-kanak, remaja, pelajar dan masyarakat umum.

Lokasi

Bolivia

Alamat
173067 Bolivia, Caldas, Colombia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami