Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Universiti Manchester adalah salah satu universiti 'redbrick' asal Inggeris dengan sejarah yang membanggakan, termasuk 25 pemenang Hadiah Nobel di kalangan warisannya. Ia menjadi tempat yang memupuk pengetahuan dan menghubungkan minda yang paling terang untuk mencari penyelesaian inovatif untuk cabaran terbesar di dunia. Universiti yang berpusat di kampus UK yang paling terkenal, Manchester menawarkan kursus pakar dan interdisipliner dengan kekakuan akademik tertinggi.

University of Manchester China Centre ditubuhkan pada tahun 2008, yang pada asalnya bertanggungjawab untuk membawa kursus pembelajaran campuran dari Sekolah Perniagaan Perikatan Manchester ke China. Ia secara rasmi dibuka semula sebagai Universiti Manchester China Centre pada 25 September 2016 oleh Presiden dan Naib Canselor Universiti Prof Dame Nancy Rothwell. Kursus yang boleh diakses termasuk Program MBA Paruh waktu dan program kerjasama dengan Shanghai Tongji University dan Shanghai Jiaotong University. Program MBA, yang menerima pentauliahan antarabangsa tiga kali ganda (AACSB, AMBA, dan EQUIS) memastikan kami kekal sebagai penyedia pendidikan perniagaan kelas dunia terbaik di China.

Beberapa program mudah alih berkualiti kami

- Manchester Global MBA

Kami bangga membawa Metodologi Manchester yang terkenal di dunia ke China. Ia dianggap sebagai pedagogi kunci yang paling berpengaruh dalam bidang kajian pengurusan. Pendekatan pembelajaran berasaskan praktikal tidak seperti yang lain, ia mereplikasi cabaran perniagaan dunia nyata dalam setiap projek yang dijalankan untuk membina kemahiran yang anda boleh memohon dalam kerja anda.

  • Program MBA sambilan / pengadunan sepenuhnya fleksibel dan mudah alih;
  • Bengkel bersemuka secara intensif di Shanghai, Amerika Syarikat, UAE, UK, Singapura dan Hong Kong;
  • Pelajar yang diajar oleh fakulti yang sama diterbangkan dari kampus rumah di Manchester;
  • Ijazah yang dianugerahkan adalah sama dengan pelajar sepenuh masa kami dari The University of Manchester;
  • MBA mencapai peningkatan purata 114% dalam gaji mereka tiga tahun selepas tamat pengajian;
  • Bina pada portfolio kenalan anda dengan lebih daripada 25,000 alumni yang berpusat di 130 negara di seluruh dunia;
  • Jika anda bercita-cita tinggi untuk berjaya, kami akan menghormati pelaburan anda sambil mengesahkan bahawa usaha, pengetahuan dan sumber daya kami akan memberi anda pendidikan perniagaan yang terkemuka di dunia.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us
Program diajar dalam:
English