Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Unik unik, Les Roches unik.

LATARBELAKANG KAMI Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College ( LRJJ ) adalah sebuah kolej swasta yang terletak di Shanghai (China) dan kampus cawangan Les Roches International School of Management Hotel, di Bluche, Switzerland. Objektif utama kami adalah untuk melatih dan mendidik pelajar ke tahap kecekapan di seluruh Industri Perhotelan. Graduan kolej kita akan membangunkan kecekapan dalam pelbagai kemahiran teknikal, pentadbiran dan sosial dan dengan itu memaparkan satu set kemahiran yang sangat dituntut pada tahap profesional. LRJJ adalah perkongsian usahasama dinamik antara dua pemimpin dalam bidang mereka - Les Roches, penyedia pendidikan premium dengan sejarah kecemerlangan, dan Jin Jiang International Hotels, kumpulan hotel kelima terbesar di dunia yang memiliki dan mengendalikan lebih daripada 6000 hotel dengan lebih daripada 650,000 bilik tetamu di 60 negara. Oleh kerana peluang dan keperluan para pengurus berbakat terus berkembang di seluruh Asia dan dunia, LRJJ secara unik untuk mempersiapkan para pemimpin masa depan untuk kerjaya mereka.

TINJAUAN GLOBAL Les Roches Jin Jiang adalah sebahagian daripada rangkaian lima kampus Les Roches antarabangsa yang menyediakan Pendidikan Hospitality Global di pusat perniagaan hospitaliti antarabangsa utama. Kualiti pengajaran dan kurikulum kami diseragamkan di semua kampus, yang bermaksud bahawa pelajar kami boleh berpindah ke kampus saudara kami semasa mereka belajar atau menyelesaikan gelar BBA / MBA mereka setelah menyelesaikan pengajian mereka di Shanghai. DNA global kami terus digariskan menerusi peluang latihan yang tidak terhitung banyaknya melalui rakan kongsi antarabangsa kami serta melalui atmosfera kampus dengan 25 kebangsaan.

PENDEKATAN INOVATIF Sejak memperkenalkan kaedah pengajaran terkini untuk membangunkan program baru, Les Roches komited untuk menyokong pendekatan inovatif di semua kampusnya. Di sini di Shanghai, kami mengambil E-learning ke langkah seterusnya dan menyediakan pelajar dengan aplikasi telefon pintar dibangunkan khusus yang membolehkan mereka mengakses tutorial pembelajaran, video, dan kuiz interaktif setiap kali mereka mahu dan di mana sahaja mereka berada. Platform m-pembelajaran ini membina pembelajaran kelas dan membantu pelajar kami memproses maklumat melalui teknologi mudah alih. Sementara itu, kerjasama kami yang kerap dengan industri perhotelan memastikan Les Roches berada di barisan hadapan trend yang baru muncul. Kami berbangga dengan idea-idea baru yang merintis dan menggalakkan pelajar melakukan perkara yang sama.

MENGENALKAN KEBANGSAAN Kami percaya bahawa mengkaji Hospitaliti memberi kuasa kepada pelajar kami untuk berjaya dalam pelbagai industri. Oleh itu, satu objektif kolej kita adalah untuk memupuk semangat keusahawanan dan sikap proaktif pelajar-pelajar kita. Pendekatan ini dicerminkan oleh pelajar kami yang, melalui hotel keluarga atau perniagaan permulaan mereka sendiri, bertujuan untuk menjadi diri sendiri. Pelajar belajar mengambil inisiatif dan menjadi pemimpin di dalam dan di luar bilik darjah. Melalui aktiviti kurikulum dan aktiviti kampus yang luar biasa, Les Roches didedikasikan untuk membangunkan bakat keusahawanan dan menyediakan peluang kepada pelajar untuk menjadikan konsep mereka menjadi kenyataan. Pemikiran ini tercermin dalam alumni kita. Graduan Les Roches terus melancarkan perniagaan yang berjaya di seluruh dunia - pilihan yang dipamerkan di MadeInLesRoches.com117695_Lydia.jpg

Nama Penuh: Lydia Astari

Warganegara: Indonesia

Program: Diploma Pengurusan Hotel Antarabangsa

Bahasa: Bahasa Indonesia, Bahasa Inggeris dan Bahasa Cina

"Kehidupan pelajar di LRJJ sangat baik; orang sangat ramah dan membantu. Kebanyakan pelajar di LRJJ tahu antara satu sama lain; kita seperti keluarga besar. "117696_Elena.jpg

Nama Penuh: Elena Dmitrik

Warganegara: Rusia

Program: Diploma Sarjana dalam Pengurusan Hotel Antarabangsa

Bahasa: Rusia, Inggeris, Perancis, Jerman dan Mandarin

"Walaupun Les Roches Jin Jiang adalah sebuah sekolah pengurusan hotel, kurikulum keseluruhan menyediakan para graduan untuk kejayaan profesional dalam pelbagai bidang industri perhotelan. Saya sangat percaya bahawa pengetahuan ini akan memberi saya platform yang sempurna melancarkan karier perniagaan saya sendiri dan akan membantu saya mengembangkan dan mengekspresikan diri saya. "

Lokasi

Shanghai

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Alamat
Les Roches Jin Jiang
International Hotel Management College,
Shanghai Normal University
Feng Xian Campus,
100, Hai Si Road

201418 Shanghai, Shanghai, China
Telefon
+86 21 5712 3333

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami