Read the Official Description

Unik unik, unik Les Roches.

LATAR BELAKANG KAMI Les Roches Jin Jiang Hotel Management College (LRJJ) ialah sebuah kolej swasta yang terletak di Shanghai (China) dan kampus cawangan Les Roches International School of Management Hotel, di Bluche, Switzerland.

Objektif utama kami adalah untuk melatih dan mendidik pelajar untuk mencapai tahap kecekapan di Industri Perhotelan. Graduan kolej kita akan membangunkan kompetensi dalam pelbagai kemahiran teknikal, pentadbiran dan sosial dan dengan itu memaparkan skillset yang sangat dituntut pada tahap profesional.

LRJJ adalah perkongsian usahasama dinamik antara dua pemimpin dalam bidang mereka - Les Roches, penyedia pendidikan premium dengan sejarah kecemerlangan, dan Jin Jiang International Hotels, kumpulan hotel kelima terbesar di dunia yang memiliki dan mengendalikan lebih dari 6000 hotel dengan lebih daripada 650,000 bilik tetamu di 60 negara.

Oleh kerana peluang dan keperluan para pengurus berbakat terus berkembang di seluruh Asia dan dunia, LRJJ diposisikan secara unik untuk mempersiapkan para pemimpin masa depan untuk kerjaya mereka.

TINJAUAN GLOBAL

Les Roches Jin Jiang adalah sebahagian daripada rangkaian lima kampus Les Roches antarabangsa yang menyediakan Pendidikan Hospitality Global di pusat perniagaan hospitaliti utama.

Kualiti pengajaran dan kurikulum kami diseragamkan di semua kampus, yang bermaksud bahawa pelajar kami boleh berpindah ke kampus saudara kami semasa mereka belajar atau menyelesaikan gelar BBA / MBA mereka setelah menyelesaikan pendidikan mereka di Shanghai.

DNA global kami terus digariskan melalui peluang latihan yang tidak terhitung banyaknya melalui rakan kongsi antarabangsa kami serta melalui atmosfera kampus dengan 25+ kebangsaan.

PENDEKATAN INOVATIF Dari memperkenalkan kaedah pengajaran terkini untuk membangunkan program baru, Les Roches komited untuk menyokong pendekatan inovatif di semua kampusnya. Di sini, di Shanghai, kami mengambil E-learning ke langkah seterusnya dan menyediakan pelajar dengan aplikasi telefon pintar yang dibangunkan melalui mana mereka boleh mengakses tutorial belajar, video dan kuiz interaktif setiap kali mereka mahu dan di mana sahaja mereka berada. Platform m-pembelajaran ini membina pembelajaran kelas dan membantu pelajar kami memproses maklumat melalui teknologi mudah alih. Sementara itu, kerjasama kami yang kerap dengan industri perhotelan memastikan Les Roches berada di barisan hadapan trend yang baru muncul.

Kami berbangga dengan perintis idea baru dan menggalakkan pelajar melakukan perkara yang sama.

MEMPERKENALKAN KEBANGSAAN Kami percaya bahawa mengkaji Hospitaliti memberi kuasa kepada pelajar kami untuk berjaya dalam pelbagai industri. Oleh itu, satu objektif kolej kita adalah untuk memupuk semangat keusahawanan dan sikap proaktif pelajar-pelajar kita. Pendekatan ini dicerminkan oleh pelajar kami yang, melalui hotel keluarga atau perniagaan permulaan mereka sendiri, bertujuan untuk menjadi diri sendiri.

Pelajar belajar mengambil inisiatif dan menjadi pemimpin di dalam dan di luar kelas. Melalui aktiviti kurikulum dan aktiviti kampus yang luar biasa, Les Roches didedikasikan untuk membangunkan bakat keusahawanan dan memberi peluang kepada pelajar untuk menjadikan konsep mereka menjadi kenyataan.

Pemikiran ini tercermin dalam alumni kita. Graduan Les Roches terus melancarkan perniagaan yang berjaya di seluruh dunia - pilihan yang dipamerkan di MadeInLesRoches.com

Programs taught in:
English

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Address
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College, Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100, Hai Si Road
201418 Shanghai, Shanghai, China
Telefon
+86 21 5712 3333