Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Shanghai adalah pintu masuk antara Timur dan Barat, antara lama dan baru. Hanya wajar Istituto Marangoni Shanghai memasukkan reka bentuk yang diilhamkan oleh Eropah ke dalam elemen tradisional Cina, menggabungkan inovasi dengan warisan tekstil tempatan. Peserta boleh mengharapkan penyeberangan silang teknologi tinggi dan fesyen sebagai bahagian penting dalam kurikulum, di samping pengalaman e-dagang inovatif yang mengganggu saluran peruncitan dan pengedaran tradisional, yang memerlukan kemahiran perniagaan dan reka bentuk serba boleh. Pendekatan menang ini dipadankan dengan bahasa visual baru yang menampilkan perpaduan budaya timur dan barat, mengambil elemen terbaik dari masing-masing dan menggabungkannya dengan menarik untuk hadir dengan persembahan yang segar dan kaya.

Dengan sembilan sekolah di bandar fesyen global, Istituto Marangoni adalah sekolah fesyen teratas di dunia. Istituto Marangoni menawarkan kepada para pelajarnya visi yang berbeza mengenai sistem fesyen kontemporari di Milan, ibukota fesyen Itali, di Florence, di mana fesyen bertemu seni, di Paris, kediaman haute couture, di London dan Shanghai yang mengikut trend, di mana fesyen kelihatan masa depan.

Istituto Marangoni menyatukan budaya, idea dan orang dari seluruh dunia ke dalam komuniti yang sangat istimewa yang disatukan oleh minat bersama untuk fesyen dan daya tarikan kosmopolitannya.

Dengan lebih daripada 4,000 pelajar dari 106 negara, masing-masing mempunyai minat, gaya dan pengetahuan yang berbeza, lima sekolah Istituto Marangoni menyediakan beberapa konteks kelas paling antarabangsa di seluruh dunia. Di Istituto Marangoni, anda akan melibatkan diri dengan fesyen dan belajar sambil berkongsi pengalaman dalam komuniti yang menarik dan pelbagai budaya.

Lokasi

Shanghai

Alamat
652 Changshou Rd, Putuo, Shanghai, China
Shanghai, Shanghai, China

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: