Go Abroad China

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Go Abroad China adalah organisasi berusia 13 tahun yang dikhaskan untuk memupuk pemahaman antarabangsa melalui Belajar Cina di China, dan program magang di China. Syarikat kami adalah salah satu Peletakan Internship Global terbesar dan penyedia pengajaran bahasa Cina. Go Abroad China diasaskan pada ajaran bahawa cara terbaik untuk belajar bahasa Cina dan pengalaman budaya Cina adalah melalui perendaman dalam persekitaran Cina yang memisahkan pengucapan berbahasa Cina dan Watak, telah terbukti dapat mempercepatkan pembelajaran Bahasa Cina Mandarin. Sekiranya anda ingin maju lebih cepat berbahasa Cina anda dan memahami logik pembinaan watak Cina, yang datang ke China harus menyeronokkan dan menarik, tidak sukar!

Go Abroad China juga dikenali sebagai latihan magang di China untuk pelajar antarabangsa dengan beberapa syarikat Fortune 500, yang anda pilih dari 14 sektor industri yang paling menarik dan penting yang beroperasi di China dengan Go Abroad China , membangunkan kemahiran profesional dalam industri pilihan anda. Semua program kami menawarkan peluang unik untuk membangunkan kemahiran profesional dalam industri pilihan anda. Walaupun juga mendapat pendedahan kepada budaya dan gaya hidup China yang dinamik.

10 sebab untuk memilih Go Abroad China

1. Ditubuhkan pada tahun 2003, dan satu-satunya penganjur program untuk menyediakan bukan sahaja program magang tetapi juga program belajar Cina dan program lawatan belajar di China.

2. Guru yang berkelayakan dan berpengalaman, semua ijazah yang berkelayakan, dwibahasa, terlatih secara komprehensif dan mempunyai banyak pengalaman jam mengajar Cina.

3. Pelbagai program untuk semua peringkat, kelas Cina kelas kecil, tutor swasta, belajar di universiti terkemuka di China seperti BlCU, Peking University, Universiti Tsinghua, program magang dan sebagainya.

4. Kredit, transkrip, dan sijil, yang diiktiraf dan diterima oleh semua universiti di dunia.

5. Pelbagai kursus bahasa Cina yang efektif dan praktikal untuk semua peringkat.

6. Pelbagai pilihan penginapan berkualiti - penginapan homestay, pangsapuri persendirian dan pangsapuri berkongsi.

7. Kehidupan pelajar yang hebat, pelbagai aktiviti budaya yang menyeronokkan, membuat kawan dari seluruh dunia.

8. Kakitangan perkhidmatan profesional untuk membantu anda menyelesaikan di China.

9. Personalized follow up semasa magang atau belajar di China.

10. Perkongsian akademik di seluruh dunia.

MENGAPA GAC

WHY Go Abroad China

Nah, setelah memutuskan untuk datang ke China, cara terbaik untuk mengalami negara ini adalah untuk menyertai kami! Kami gembira untuk mengambil kekecewaan daripada perjalanan anda semasa anda menumpukan pada kajian, lawatan, atau pengalaman kerja magang.

Kami berbangga dengan aspek-aspek berikut dari organisasi kami:

Pek Perkhidmatan All-Inklusif

Perkara terbaik tentang kami adalah bahawa semua yuran program kami adalah pasti; anda tidak perlu membayar sebarang bayaran tambahan untuk perkhidmatan yang disenaraikan. Pakej kami termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

  • Lawatan dan perjalanan
  • Bantuan pra berlepas dan orientasi di tapak
  • Pemindahan lapangan terbang
  • Jumlah yuran program juga termasuk perumahan
  • Buku teks
  • Rangkaian dan acara kebudayaan
  • Sijil penyempurnaan dan pemindahan kredit

Sila lihat senarai lengkap perkhidmatan sokongan dan bantuan GAC kami.

Pusingkan jam 24/7 perkhidmatan sokongan

Kakitangan kami adalah syarikat multinasional, sangat berwibawa, profesional dan mesra, dan kami sentiasa berusaha untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan antarabangsa kami. Kami memastikan bahawa setiap keperluan anda diikuti, memastikan keselamatan anda dan melakukan semua yang diperlukan untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan di China pada ketibaan pertama. Perlu nasihat perjalanan? Ada masalah membeli barang di pasar raya? Mahu seorang doktor berbahasa Inggeris di tengah malam? Tiada masalah! Ini adalah perkara yang kita jaga. Ketersediaan dan perkhidmatan berkualiti tinggi kami adalah titik terkuat.

Bahasa

Di sini kami mendesak para pelanggan kami untuk mengambil apa yang mereka pelajari di dalam bilik darjah dan menggunakannya untuk melibatkan orang Cina tempatan. Dari pelajaran Cina perniagaan, perkara asas seperti nama pembelajaran negara-negara dalam bahasa Cina, kemudian bergerak lebih tinggi ke kandungan yang lebih kaya. Di sisi budaya, anda boleh mengambil bahagian dalam kelas memasak Cina yang menarik, seni mempertahankan diri, menikmati masakan Cina yang pelbagai, dan banyak lagi aktiviti. Ia menjadi keutamaan nombor satu kami di sini di Go Abroad China untuk memberi anda platform untuk memanfaatkan perjalanan anda ke China. Ini adalah cara terbaik untuk mempelajari bahasa Cina; kombinasi bahasa dan budaya yang menarik.

Peluang Rangkaian

Ini amat penting untuk pelanggan kami mengambil bahagian dalam program latihan. Kami menganjurkan acara rangkaian untuk membantu mereka bertemu dan mendapat pengetahuan daripada individu perniagaan yang berpengaruh dan berjaya. Anda tidak tahu kenalan mana yang boleh membawa kepada pekerjaan jangka panjang! Di samping itu, kami juga membantu para peserta program yang berbeza untuk menyatukan satu sama lain, yang membawa kepada persahabatan baru. Bagi mereka yang melakukan latihan di China, mewujudkan rangkaian ini sangat penting.

Sokongan Kewangan GAC

Kami percaya bahawa jika anda benar-benar mahu datang ke China maka tidak ada yang perlu berdiri dengan cara anda. Itulah sebabnya kami menawarkan biasiswa GAC ​​dan lain-lain bentuk bantuan kewangan kepada calon yang paling berpengalaman setiap tahun, membuktikan dedikasi kami untuk mempromosikan jambatan kebudayaan dan persefahaman bersama.

Profesionalisme dan Kejujuran

Kami adalah satu pasukan pekerja yang rajin, profesional dan sentiasa memastikan bahawa semua maklumat peribadi klien kami yang dihantar kepada kami semasa proses permohonan diperlakukan dengan tahap kerahsiaan tertinggi dan semata-mata digunakan untuk aplikasi program sahaja.

Kualiti Kualiti dan Kepuasan Dijamin

Kebahagiaan dan kepuasan pelanggan kami berada di barisan hadapan nilai-nilai kami. Sekiranya anda tidak berpuas hati atau mempunyai keperluan yang lebih khusus mengenai mana-mana program kami, kami bersedia untuk menyesuaikan dan mencari alternatif lain untuk memenuhi keperluan anda. Selama bertahun-tahun, kami telah menerima peserta dari lebih 20 negara yang berlainan; dan kerana kerja keras, kami telah menerima maklum balas positif dari pelanggan kami secara konsisten. Beberapa alumni kami juga mengesyorkan rakan-rakan mereka untuk masuk dan pengalaman China dengan organisasi Go Abroad China . Sila lihat Maklum Balas Peserta dan Testimoni Video untuk memahami cara kami beroperasi.

Dasar Pembayaran dan Harga Saing Terbaik

Apabila memohon untuk mana-mana program kami, kami hanya memerlukan deposit kecil sebagai bayaran pendahuluan. Deposit ini, tentu saja, akan ditolak daripada jumlah yuran program; anda TIDAK akan dikehendaki untuk membayar kos program penuh sehingga kami memberi anda peletakan program terperinci yang anda gembira, ini untuk memastikan anda tidak mempunyai risiko.

Dengan pengalaman lebih dari 10 tahun dan tempat yang kukuh dalam industri, harga kami bersaing namun masih menjamin bahawa anda mendapat manfaat daripada program yang telah anda bayar. Sebagai sebuah syarikat yang berfungsi sepenuhnya, kita tahu bagaimana pasaran beroperasi; niche kami menyediakan perkhidmatan standard antarabangsa pada harga yang berpatutan, yang telah menjadikan kami beroperasi dan mampu menahan persaingan selama bertahun-tahun.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Video

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Contact

Alamat 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Beijing, Beijing, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hong Kong, Hong Kong
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, Amerika Syarikat
Website http://www.goabroadchina.com/