Baca keterangan rasmi

Sebuah bandar berusaha mencari dan berterusan untuk sesuatu yang baru.

Rio de Janeiro sentiasa ringkasan semua yang Brazil.

Ia adalah titik di mana kepelbagaian budaya berkumpul, dan teater di mana pergerakan dan kebudayaan semua negara terkemuka peringkat penampilan sulung mereka.

Rio adalah rumah kepada samba dan bossa nova, seni bina moden Brazil dan seni kontemporari, puisi konkrit dan neo-realis yang "Cinema Novo" pergerakan.

Bandar kreativiti plastik kaya, keupayaan berdaya cipta, skim warna yang menarik dan bahan-bahan yang "mencipta semula" adalah satu tanda yang tulen Brazil pelbagai identiti.

Ini adalah satu bentuk spontan dan bukan akademik reka bentuk dalam amalan, semacam crossdiscipline mana fesyen, grafik dan reka bentuk memenuhi mencari evolusi bentuk dan pengalaman.

Dalam sempadan Rio Genius Loci, IED akan menumpukan program pengajaran untuk mengambil bukan sahaja Design, Fesyen, Komunikasi dan Seni Visual, tetapi juga prinsip-prinsip inovasi seni bina lestari dan reka bentuk strategik dan perkhidmatan.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Ingin belajar pemasaran, dan seperti fesyen? Ingin belajar fesyen, dan seperti pemasaran? Tempatnya di Rio IED Dalam Master Pemasaran Fesyen Profesional, anda belajar pem ... [+]

KURSUS INI DITINJAU DALAM BAHASA PORTUGUESE. Diiringi profesional dari syarikat seperti Vogue dan Osklen, pelajar akan membangunkan projek pemasaran dan perhubungan untuk jenama fesyen.

Melalui beberapa hubungan dengan pasaran, pelajar akan mempunyai visi semasa di kawasan itu dan akan dapat kedua-duanya memulakan jenama sendiri dan bergabung dengan jabatan komunikasi syarikat fesyen yang besar.

Dengan kerjasama Levi's, Master Profesional dalam Pemasaran Fesyen menawarkan peluang kepada pelajar untuk berhubung dengan kehidupan harian salah satu syarikat pakaian terbesar di dunia.

Sepanjang kursus, pelajar akan mengadakan ceramah dengan profesional jenama, dan akan membangunkan projek pemasaran di ruang yang direka oleh syarikat di sini di sekolah.... [-]

Brazil Rio de Janeiro
Permintaan Maklumat
Portuguese (Brazil)
Sambilan
400 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Alamat
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazil
Website
Telefon
+55 21 3683-3786