Access Masters

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pelancongan Access Masters Spring 2018 bermula pada 24 Januari dengan acara di Brussels, yang menawarkan para pelajar yang berpengalaman Masters untuk bertemu dengan sekolah terbaik One-on-One.

Antara bulan Januari dan April 2018, Jelajah ini akan membolehkan calon pemohon untuk bertemu dengan universiti antarabangsa terkemuka dan sekolah perniagaan di 17 acara di Eropah, Amerika Latin, India, dan Timur Tengah. Tour Access Masters Tour akan melawat Berlin dan Brussels untuk kali pertama. Cari jadual penuh di halaman acara di accessmasterstour.com

Pengalaman pendidikan yang dibuat mengikut kesesuaian

Semasa Access Masters acara siswazah Sarjana Muda atau siswazah baru-baru ini dapat menemui program Sarjana yang sesuai. Acara ini menggabungkan pameran sekolah siswazah, pertemuan satu-satu-satu dan sesi perundingan yang membolehkan para aspirant untuk meneroka peluang pendidikan dengan cara yang paling sesuai dengan mereka.

Acara Satu-ke-Satu membolehkan peserta untuk bertemu orang dalam dari sekolah perniagaan utama - pengarah kemasukan, profesor, pelajar semasa, dan alumni. Dengan berbuat demikian, mereka berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk mengenal pasti program-program terbaik untuk mereka dan meningkatkan peluang kemasukan mereka. Satu-satu mesyuarat menawarkan peluang untuk mempelajari lebih lanjut mengenai program Sarjana perniagaan individu secara langsung dari sumbernya, menemui semua butiran yang paling penting bagi anda, dan membandingkan perspektif dan pengalaman yang berbeza.

The Access Masters Fair membolehkan peserta untuk mengenali pelbagai program Sarjana yang berbeza pada satu masa. Semasa format pameran terbuka, pemohon calon Masters boleh memenuhi semua universiti yang mengambil bahagian dan mendapat maklumat mengenai skop penuh program siswazah mereka, di luar perniagaan dan pengurusan. Ini memberikan rasa persekitaran universiti dan pengalaman interdisipliner yang dapat dipertimbangkan.

Tetapi acara ini bukan sahaja membantu pelajar yang bakal mencari program yang tepat. Aspirants juga boleh mendapat manfaat daripada maklum balas pakar mengenai kekuatan dan bidang untuk memperbaiki profil MBA mereka, nasihat profesional tentang bagaimana untuk memilih program yang betul, dan apa yang membuat aplikasi yang luar biasa. Mereka juga boleh mendapatkan tip praktikal mengenai penyediaan ujian (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, dan lain-lain), aplikasi biasiswa dan pilihan pendanaan yang lain.

Singkatnya, Tour Access Masters Tour membolehkan anda meneroka, menyediakan dan memulakan pendidikan pascasiswazah dengan cara yang terbaik.

Siapa yang boleh mendapat manfaat

Acara Access Masters dirancang untuk membantu calon-calon pelajar Masters mencari program Masters yang sesuai dengan mereka.

Penganjur menggalakkan pelajar pada tahun akhir pengajian ijazah Sarjana Muda, serta lulusan baru untuk menyertai acara tersebut. Kebanyakan program ijazah Sarjana mengalu-alukan pemohon tanpa pengalaman kerja. Walau bagaimanapun, sesetengah program disasarkan kepada profesional muda yang sudah mempunyai pengalaman profesional selama dua tahun yang relevan dengan bidang pengkhususan yang dirancang di sekolah siswazah.

Ketekunan dalam bahasa Inggeris untuk pengajian akademik adalah suatu kemestian kerana majoriti program yang dibentangkan di acara Access Masters diajar dalam bahasa Inggeris.

Adalah penting untuk mengetahui juga bahawa format acara Satu-ke-Satu dan pameran Access Masters memenuhi pelbagai jenis calon.

Format acara Satu-ke-Satu direka untuk calon pelajar yang berminat dalam program ijazah perniagaan. Calon berhubung dengan sekolah perniagaan yang sepadan dengan profil dan keutamaan mereka sepanjang mesyuarat selama 20 minit yang dijadualkan terlebih dahulu.

Pesta, sebaliknya, membenarkan calon untuk bertemu dengan puluhan wakil sekolah untuk mempelajari pelbagai program Sarjana. Pelbagai program dan format ini membolehkan acara Access Masters membantu sejumlah besar calon untuk memilih laluan mereka dalam kehidupan.

Lokasi

Sao Paulo

Alamat
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Sao Paulo, Negeri São Paulo, Brazil

Buenavista

Alamat
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Negeri Mexico, Mexico

Mumbai

Alamat
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, India

Milan

Alamat
Piazza della Repubblica 20
Milan, Lombardy, Itali

New Delhi

Alamat
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, India

Paris

Alamat
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Paris, Île-de-France, Perancis

Moscow

Alamat
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moscow, Moskva, Rusia

Rio de Janeiro

Alamat
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Negeri Rio de Janeiro, Brazil

Beirut

Alamat
Beirut, Gabenor di Beirut, Lubnan

Munich

Alamat
Maximilianstraße 17
Munich, Bavaria, Jerman

Medellín

Alamat
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Colombia

Kyiv

Alamat
5, Alla Tarasova Street
Kyiv, Kyiv City, Ukraine

Brussels

Alamat
Rue du Commerce 9
Brussels, Belgium

Lima

Alamat
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Wilayah Callao, Peru

Bengaluru

Alamat
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, India

Bogotá

Alamat
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Colombia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami