The International Academy Of Osteopathy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami mahu melatih para pelajar untuk menjadi osteopat yang selamat, kompeten dan bebas. Oleh itu, kami menawarkan kursus moden yang memenuhi piawaian akademik yang paling tinggi. Kami menetapkan kedai hebat oleh asas saintifik yang baik (Amalan Berasaskan Bukti - EBP). Pelajar kami diharapkan selalu bertindak atas dasar pengetahuan saintifik yang luas.

Kualiti. Inovasi. Penghargaan. Menghormati. Inilah yang kami ada di IAO®.

  • Kualiti : Kami terus mencari cara untuk menjadikan kursus kami lebih baik. Pelajar hari ini memainkan peranan utama dalam hal ini: sebahagiannya melalui maklum balas mereka yang dapat meningkatkan kualiti perkhidmatan kami.
  • Inovasi : IAO® sentiasa mengikuti perkembangan terbaru (Amalan Berbasis Bukti). Selama bertahun-tahun kami telah melaksanakan "pembelajaran campuran" dalam kurikulum kami. Ini bermakna kaedah pengajaran kami terdiri daripada gabungan arahan klasik dan e-pembelajaran. Selain itu, kami terus mencari cara untuk menjadikan model Amalan Berbasis Bukti lebih jelas lagi dalam kursus kami.
  • Penghargaan : Banyak penghargaan terhadap disiplin osteopati, tetapi juga untuk usaha kakitangan, guru dan pelajar.
  • Menghormati : Bukan sahaja menghormati pelajar kami, guru kami, pembantu dan kakitangan kami, tetapi juga untuk pesakit. Hubungan antara osteopath dan pesakitnya adalah berdasarkan saling menghormati.

Profesi Osteopathic

IAO® terus berusaha untuk meningkatkan sifat akademik profesi osteopatik dan pengiktirafan profesi osteopati di semua negara di mana kita menganjurkan latihan. Kerjasama dengan profesion perubatan yang sedia ada sangat penting dalam hal ini.

Tujuan sosial

Di samping kursus osteopati kami, kami juga mencuba dan memenuhi tujuan sosial. Di klinik kami di Ghent dan Antwerp (Belgium), kami memberi peluang kepada setiap orang menikmati faedah rawatan osteopatik. Di klinik, pesakit boleh dirawat dengan percuma oleh pelajar tahun akhir kami, sememangnya sentiasa di bawah pengawasan osteopat yang berkelayakan.

Lokasi

Ghent

Alamat
Kleindokkaai 3-5

B-9000 Ghent, Flanders, Belgium

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: