ICHEC Brussels Management School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ICHEC Pengurusan Sekolah Brussels adalah sebuah sekolah pengurusan peringkat universiti dalam tradisi sekolah perniagaan terkemuka. Ia menawarkan latihan pengurusan di kedua-dua program siang dan petang, latihan awal dan pendidikan yang berterusan.

Di belakang nama ICHEC, anda akan mendapati bukan sahaja sekolah pengurusan, tetapi juga satu pasukan di mana setiap anggota adalah khusus untuk menaikkan nama sekolah dan mengekalkan tahap kualiti yang tinggi dengan mana ia selalu dikaitkan.

Antarabangsa

Dengan lokasinya di pusat bandar Brussels, ibu negara Eropah, ICHEC Pengajian Pengurusan menonjol dengan kerjaya antarabangsa - salah satu pilihan penting yang strategik - dan dengan itu menawarkan pelajar ICHEC pelbagai peluang.

The ICHEC Pengajian Pengurusan telah memilih untuk menekankan pengurusan antarabangsa sebagai salah satu rukun akademik utama, iaitu dengan menggalakkan pelajar memperoleh pengalaman budaya lain, bahasa lain, dan cara-cara lain untuk belajar terima kasih kepada rangkaian yang kaya dan padat institusi asing dengan yang ia mempunyai perjanjian kerjasama dibina.

Sebagai pelajar antarabangsa, anda boleh:

  • belajar di ICHEC sebagai pelajar pertukaran untuk satu atau dua sesi, manakala selebihnya mendaftar di universiti rumah saya untuk program pengajian yang lengkap.
  • belajar di ICHEC dalam rangka program musim panas
  • belajar di ICHEC untuk program ijazah biasa (prasiswazah atau siswazah)

Ijazah yang ditawarkan di ICHEC disusun seperti berikut:

  • ijazah Master (1 atau 2 tahun).Penyelidikan di ICHEC

ICHEC sentiasa terlibat secara aktif dengan dunia pengurusan mendengar masalah dan keperluannya. Oleh itu, penyelidikan di ICHEC terdiri dasarnya dalam penyelidikan gunaan. Ia ditujukan kepada pemahaman yang lebih baik daripada realiti sosio-ekonomi, membangunkan teori yang diilhamkan dan telah disahkan oleh pengalaman sebenar.

Bidang penyelidikan di ICHEC meliputi pengurusan organisasi dan pendidikan, terutamanya:

  • pengurusan antara budaya, makro-ekonomi serantau, e-perniagaan, kewangan, pengurusan PKS
  • pembelajaran sepanjang hayat dan e-pembelajaran

Lokasi

Brussels

Alamat
ICHEC Brussels Management School
rue au Bois 365 a


1150 Brussels, Belgium

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited