Wittenborg University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Wittenborg

- Pengurusan - Pengantarabangsaan - Kepelbagaian - Kemapanan - Inovasi -

Wittenborg Universiti Sains Gunaan telah ditubuhkan pada tahun 1987 dan terletak di Apeldoorn. Dengan memberi tumpuan kepada 5 tema utama, "Pengurusan, Pengantarabangsaan, Kepelbagaian, Sustainability, & Inovasi," Wittenborg adalah salah satu yang paling pesat berkembang bebas antarabangsa Universiti Sains Gunaan di Belanda. Dengan kira-kira 500 pelajar dari lebih 70 buah negara yang berbeza belajar mengenai program Sarjana Muda dan Sarjana dalam dua sekolah, Sekolah Perniagaan dan Sekolah Hospitaliti dan Pelancongan. Dalam pelan 10 tahun, yang dibentangkan pada tahun 2013, Wittenborg menyasarkan untuk mengembangkan ke sebuah universiti yang luas dengan sepenuhnya 5 sekolah-sekolah. Sekolah-sekolah baru yang sedang dibangunkan adalah School of Art & Technology, Sekolah Kesihatan & Social Care, dan Sekolah Pendidikan. Wittenborg ini telah dipilih untuk menyediakan merentas disiplin & pendidikan digunakan sains untuk memastikan graduan yang lebih sesuai untuk pasaran kerja masa depan, dalam konteks antarabangsa.

Dengan misi yang jelas dan falsafah, Wittenborg Universiti menawarkan pendidikan yang cemerlang dalam pengajian perniagaan kepada pelajar-pelajar dari Belanda, Eropah, dan di seluruh dunia, yang terdiri daripada lepasan sekolah kepada orang yang mempunyai pengalaman profesional dan kelayakan kajian sebelumnya. Its membangunkan pusat penyelidikan, memberi tumpuan kepada 5 tema utama Wittenborg University membolehkan penyelidikan gunaan untuk dibenamkan dalam programnya.

Wittenborg University beroperasi daripada pasukan antarabangsa rapat bersatu orang profesional yang berdedikasi untuk mencapai kecemerlangan dalam perniagaan dan keusahawanan. Program ijazah semuanya ditawarkan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Malah, dengan kakitangan dari lebih daripada 20 buah negara yang berbeza dan budaya, bahasa Inggeris adalah satu-satunya bahasa yang dituturkan di Wittenborg!

Sekolah Perniagaan dan Pusat Pengajian program Hospitaliti dan tawaran pelancongan di bidang seperti Keusahawanan dan Pemasaran & Komunikasi, serta Pengurusan Hospitaliti, Kewangan, dan Ekonomi. Pengkhususan IBA juga merangkumi Real Estate Management, Pengurusan Maklumat dan Logistik & International Trade. Tambahan pula, Wittenborg menawarkan pakej latihan perniagaan-ke-perniagaan kepada syarikat-syarikat di seluruh Eropah, Timur Tengah, dan Timur Jauh dalam bahasa Inggeris dan Jerman, bersama-sama dengan pelatih bahasa tempatan.

Program Ijazah Sarjana Muda: unik, kurikulum perniagaan seperti ditawarkan dalam 3 fasa, lebih daripada 3 tahun dalam blok enam minggu, oleh satu pasukan profesional antarabangsa - dari lebih daripada 10 negara - dalam pengurusan, perniagaan, keusahawanan dan sains sosial. Kerana hakikat bahawa pensyarah kita mempunyai satu kaki dalam dunia perniagaan, pelajar-pelajar kita bersedia untuk kerjaya masa depan mereka dengan cara yang berkesan dan bermakna.

MBA & Master of Science: The Master program Sains ditawarkan bersama-sama dengan UK University of Brighton dan diajar sepenuhnya di Apeldoorn oleh profesor dari kedua-dua Brighton Wittenborg Universiti. Pelajar boleh menamatkan program sepenuh masa dalam 1 atau 2 tahun dan mengkaji ijazah MSc sambilan sehingga 6 tahun. Pada masa ini Wittenborg menawarkan program ijazah MSc dalam bidang Hospitaliti, Pelancongan dan Pengurusan Acara Antarabangsa. Dari 2014, program MBA sepenuh masa dan separuh masa ditawarkan dalam Pengurusan Am, Keusahawanan dan Inovasi dan Pengurusan Hospitaliti.

Foundation & Pra-Master: Wittenborg menawarkan program asas dan kursus IELTS untuk kedua-dua pelajar Sarjana Muda dan Sarjana serta pelajar dari institusi lain.

Global dan Tempatan - Falsafah Antarabangsa

Antarabangsa

Wittenborg University Misi dan Universiti PhilosophyWittenborg adalah salah satu institusi yang paling antarabangsa pengajian tinggi di Belanda dan ini diwakili oleh pelajar, kakitangan dan pengurusan. pelajar dan kakitangan Wittenborg datang dari seluruh dunia, membawa pengalaman antarabangsa, pengetahuan dan kepelbagaian kepada Apeldoorn dan rantau ini. matlamat Wittenborg adalah untuk menyediakan pelajar yang berbakat dan bermotivasi dari Belanda dan seluruh dunia dengan pengalaman pembelajaran yang akan menyediakan mereka untuk jawatan pengurusan dalam organisasi perniagaan, kerajaan, keuntungan dan bukan keuntungan, di dalam persekitaran antarabangsa, dan dalam kawasan tempatan.

Glocal

Fikirkan Global - Akta Tempatan

Wittenborg adalah satu kebimbangan antarabangsa yang menjangka graduan untuk memasuki pengurusan dan kepimpinan fungsi dalam dunia perniagaan antarabangsa, sama ada dalam syarikat mereka sendiri atau dalam syarikat-syarikat dan organisasi di seluruh dunia berorientasikan. Tetapi manakala Wittenborg adalah seorang pemikir global benar, kita bertindak secara tempatan dan bermegah hubungan yang kukuh dengan syarikat di rantau S3H di Apeldoorn, Deventer dan Zutphen (Stedendriekhoek). Universiti itu menggalakkan pengalaman pelajar kerja, projek penyelidikan, acara kebudayaan, dan kerjasama dalam pembangunan program-program pendidikan yang lebih tinggi dan inisiatif bagi rantau ini. Dengan menggalakkan graduan untuk mendapat pengalaman bekerja di Belanda, dan terutamanya kawasan Apeldoorn, Wittenborg membawa pengetahuan, inovasi dan kepelbagaian ke kawasan S3H itu.

Wittenborg

Pendekatan Pendidikan

falsafah pendidikan Wittenborg adalah untuk merangsang kehidupan sebenar dalam pendekatan kepada pendidikan. program dibezakan kami, menggabungkan pengajaran berasaskan pengetahuan tradisional dengan pembangunan kemahiran dan kecekapan, membawa kepada keadaan latihan vokasional di mana pelajar boleh menemui kekuatan dan kelemahan mereka - membina ke atas bekas dan meningkatkan kedua.

  • pelajar Wittenborg akan belajar untuk mengenal pasti persekitaran mereka berada dalam dan menyesuaikan diri dengan sewajarnya.
  • pelajar Wittenborg akan belajar untuk mengatakan apa yang mereka lakukan, dan melakukan apa yang mereka katakan.

Kenyataan Misi

Wittenborg Universiti Sains Gunaan melihat peranannya sebagai pendidikan dan latihan yang sangat berkualiti, antarabangsa berfikiran, tanggungjawab sosial dan antara budaya, kritikal dan bebas berfikir graduan, yang terlibat dalam perniagaan yang inovatif dan kreatif dalam syarikat-syarikat dan organisasi di seluruh dunia, sama ada bekerja untuk orang lain atau hasutan perniagaan dan keusahawanan.

Untuk mencapai matlamat ini, Universiti terlibat dalam dialog rapat dengan industri, kerajaan dan NGO. Wittenborg berusaha untuk membawa kepakaran, pengetahuan dan kepelbagaian kepada wilayah setempat di mana ia beroperasi, sekali gus meningkatkan ekonomi, kebudayaan dan persekitaran sosial di seluruh Universiti.

berlainan Wittenborg adalah global dan ia bertujuan untuk mengekalkan status bebasnya manakala menjadi salah satu institusi pendidikan tinggi yang paling antarabangsa dan pelbagai di Belanda. Universiti menggalakkan jumlah persamaan pelajar dan kakitangan, budaya dan jantina dan orang kurang upaya dalam institut. Wittenborg menggalakkan persekitaran kerja yang adil, dan menekankan menghormati antara dan di dalam badan pelajar dan kakitangannya.

The sains gunaan praktikal yang terlibat dalam program Wittenborg ini membolehkan Universiti mengekalkan sehingga kandungan tarikh dalam pelbagai jenis disiplin pengurusan berorientasikan dan melaksanakan kurikulum dengan standard pendidikan tertinggi moden. Sebagai Universiti Sains Gunaan, Wittenborg melihat sebagai penting pendekatan antara disiplin kepada pendidikan yang lebih tinggi, yang dapat dilihat dalam program pengurusan yang luas merentas disiplin yang membolehkan pelajar membangunkan pengetahuan, kemahiran dan pembangunan mereka melalui penyelidikan gunaan dengan cara yang tidak tertakluk constrictive.

matlamat Wittenborg adalah untuk berkembang menjadi pengurusan yang luas berorientasikan Universiti Sains Gunaan dalam pelbagai bidang profesional seperti Perniagaan & Keusahawanan, Hospitaliti & Pelancongan, Kesenian & Teknologi, Kesihatan & Penjagaan Sosial dan Pendidikan. Pihak Universiti akan mengekalkan kualiti melalui mengekalkan kitaran akreditasi kuat dan telus bagi program, memastikan dialog dengan pelajar dan kakitangan melalui penglibatan aktif mereka proses akreditasi dan pengesahan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MA » Lihat MSc » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Sarjana Seni (MA) dalam Pendidikan

Campus Sepenuh masa 24  October 2019 Belanda Apeldoorn

Anda akan belajar Melibatkan Kajian Lepasan Siswazah, mengembangkan dan meneroka Perspektif Kritikal mengenai Pendidikan, di dalam kawasan mereka sendiri yang dipilih sendiri. Pembelajaran Tindakan - Anda akan menjalankan Pembelajaran Profesional melalui Siasatan, dan diketuai oleh penyelia berpengalaman melalui reka bentuk dan pelaksanaan Projek Penyelidikan anda. [+]

Sarjana Seni (MA) dalam PendidikanButiran KursusNama Kursus: Sarjana PendidikanJenis Kursus: MA - Sarjana PendidikanSektor Kursus: PendidikanJangka Masa Kursus: 24 bulanKredit: 180 UK CATS / 90 EU EUTempat Masuk Setiap Tahun: Oktober bermula sahaja (2018)Tarikh Mula Seterusnya: Oktober 2018Ijazah atau Kelayakan: Sarjana Sastera dalam Pendidikan yang Diiktiraf oleh Universiti Brighton (QAA) - di bawah pengesahan 2018Lokasi: ApeldoornYuran Tuition Master: UK / EU € 7.500 (€ 3,750 Per Tahun) | Antarabangsa € 12.600- (€ 6,300- setahun)Anugerah Biasiswa

Wittenborg Graduan: € 3.000- Institut Mitra: € 2.000 - Anugerah Emas: € 1.500-

Sarjana Seni dalam Pendidikan - Ijazah Penyelidikan melalui Pembelajaran Tindakan!... [-]

MSc

Master dalam pengurusan perniagaan sukan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Belanda Apeldoorn

Kursus menarik menganalisis dan menilai kuasa-kuasa perdagangan dan pengurusan yang telah menyumbang kepada kejayaan perniagaan sukan. Ia menawarkan fleksibiliti dengan kombinasi inovatif blok dan penghantaran dalam talian, menjadikan ia sesuai untuk mereka yang bekerja di sektor sukan dan para graduan yang sedang mencari untuk mengembangkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang industri ini yang semakin meningkat dan penting. [+]

Kursus menarik menganalisis dan menilai kuasa-kuasa perdagangan dan pengurusan yang telah menyumbang kepada kejayaan perniagaan sukan. Ia menawarkan fleksibiliti dengan kombinasi inovatif blok dan penghantaran dalam talian, menjadikan ia sesuai untuk mereka yang bekerja di sektor sukan dan para graduan yang sedang mencari untuk mengembangkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang industri ini yang semakin meningkat dan penting.

Spectator dan sukan penyertaan adalah satu fenomena global dan baru-baru ini telah menjadi salah satu sektor ekonomi yang paling pesat berkembang untuk kedua-dua negara-negara maju dan membangun. Dengan melibatkan dengan dan menganalisis komersial, media dan pemandu politik perubahan, anda dapat mengenal pasti faktor-faktor yang telah mencipta pertumbuhan tersebut dan bincangkan secara kritis implikasi untuk perniagaan, masyarakat, penjenamaan negara dan identiti.... [-]


Master pengurusan acara antarabangsa

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 6  Pendaftaran Terbuka Belanda Apeldoorn + 1 lagi

The Master dalam Pengurusan Acara Antarabangsa menyediakan pelajar dengan cara membangunkan kemahiran pengurusan peringkat tinggi dan pengetahuan khusus dalam bidang pengurusan acara dan projek-projek di semua peringkat dan dalam semua industri. [+]

The Master dalam Pengurusan Acara Antarabangsa menyediakan pelajar dengan cara membangunkan kemahiran pengurusan peringkat tinggi dan pengetahuan khusus dalam bidang pengurusan acara dan projek-projek di semua peringkat dan dalam semua industri.

University of Brighton program ditawarkan dengan Wittenborg University di Belanda. Program Master (MSc), ditawarkan dengan kerjasama University of Brighton (UK), dan memerlukan pemikiran terbuka, kritikal dan bertanya untuk sosial-saintifik dan kajian acara dan pengurusan digunakan.

Anda akan dijangka untuk menilai secara kritikal pengetahuan sedia ada dalam bidang pengurusan acara, membahaskan isu-isu utama seperti kemampanan, pengeluaran acara beretika, atau perancangan warisan, dan mempertimbangkan maklum balas strategik kepada kuasa-kuasa memberi kesan kepada peristiwa-peristiwa dari persekitaran operasi global.... [-]


Master pengurusan hospitaliti antarabangsa

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 6  Pendaftaran Terbuka Belanda Apeldoorn + 1 lagi

Sarjana Sains dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa melihat perkembangan antarabangsa semasa di dalam industri pengurusan hotel, memberikan graduannya alat, pengetahuan dan memahami untuk menguruskan di hotel-hotel terkemuka di dunia dan resort. [+]

Ini Sarjana Sains dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa melihat perkembangan antarabangsa semasa di dalam industri pengurusan hotel, memberikan graduannya alat, pengetahuan dan memahami untuk menguruskan di hotel-hotel terkemuka di dunia dan resort. Program ini menggabungkan penyelidikan akademik dengan sains gunaan praktikal; melihat industri hospitaliti dari kedua-dua sudut pandangan berkaitan industri terus serta perspektif masyarakat dan ekonomi.

Kursus ini memberi tumpuan kepada pembangunan pengurusan dalam industri hospitaliti global - bukan sahaja menangani perniagaan teras dan mata pelajaran pengurusan, tetapi juga hospitaliti sebagai fenomena global dan bagaimana ia dimakan oleh budaya dan masyarakat.... [-]


Master pengurusan pelancongan antarabangsa

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 6  Pendaftaran Terbuka Belanda Apeldoorn + 1 lagi

MSc Pengurusan Pelancongan Antarabangsa, yang ditawarkan dengan kerjasama University of Brighton (UK), menawarkan pendekatan inovatif dan berwawasan dalam kajian pelancongan kerana kedua-dua fenomena ekonomi dan sosial. [+]

Yang MSc Pengurusan Pelancongan Antarabangsa, Yang ditawarkan dengan kerjasama University of Brighton (UK), menawarkan pendekatan inovatif dan berwawasan dalam kajian pelancongan kerana kedua-dua fenomena ekonomi dan sosial. kami berpendapat bahawa pelancongan telah menjadi sebahagian daripada sejarah, budaya dan ekonomi bagi kebanyakan rantau di dunia. Ini mempunyai pengaruh yang kuat ke atas identiti, perwakilan dan perniagaan persekitaran dalam membangunkan serta negara-negara kurang membangun.

Pada skala global Pertubuhan Pelancongan Dunia (UNWTO) meramalkan peningkatan dalam bilangan ketibaan antarabangsa di rantau ini sebanyak 1.6 bilion menjelang tahun 2020. Oleh itu industri memerlukan orang yang memahami kepentingan, kerumitan dan dinamik yang berubah-ubah yang pelbagai, membangun dan sektor yang semakin meningkat.... [-]


Video

Witenborg University of Applied Sciences

Contact
Alamat lokasi
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, Gelderland, 7331 VZ NL
Media sosial
Alamat lokasi
Piet Heinkade 55
Amsterdam, North Holland, 1019 GM NL
Alamat lokasi
Liechtensteinstraße 3
Vienna, Vienna, 1090 AT