Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Inovatif, lestari dan bermakna!

Adakah anda ingin menyumbang kepada dunia yang lebih lestari dan mengusahakan pembangunan peribadi anda? Belajar di Van Hall Larenstein, Universiti Sains Gunaan yang paling lestari di Belanda! Kami menawarkan pelbagai program Sarjana Muda, Sarjana, dan Sijil yang diajarkan Bahasa Inggeris yang unik dalam bidang di mana Belanda berprestasi teratas. Oleh itu, sama ada anda berminat dengan pemakanan atau perdagangan antarabangsa, mencari ijazah sarjana muda dalam industri sukan kuda atau ingin mengusahakan Matlamat Kelestarian Bangsa-Bangsa Bersatu, kami mempunyai program yang tepat untuk anda!

Van Hall Larenstein terletak di dua bandar: Leeuwarden dan Velp (Arnhem). Kedua-dua bandar pelajar ini mempunyai banyak universiti dan dipenuhi dengan pelajar antarabangsa. Leeuwarden adalah Ibu Kota Budaya Eropah pada tahun 2018 dan terletak berhampiran dengan Kepulauan Belanda. Ia mempunyai terusan indah yang mengalir di bandar. Di Velp, kami berada di Larenstein Estate: sebuah bangunan moden yang dikelilingi oleh kehijauan yang subur, hanya beberapa minit dari pusat bandar bersejarah Arnhem yang meriah.

Van Hall Larenstein mempunyai kaitan rapat dengan dunia perniagaan antarabangsa dan NGO. Ini membolehkan anda menerapkan teori ini ke dalam praktik: selain memperoleh pengalaman kerja yang sangat bernilai semasa magang di luar negara, pelajar mengikuti lawatan di syarikat di mana mereka bekerja pada kes kehidupan sebenar dan kami menjemput para profesional untuk memberikan kuliah kepada para tetamu. Kami sangat yakin bahawa pengalaman antarabangsa sangat penting dalam pengembangan pelajar kami kerana kecekapan antara budaya diperlukan di hampir semua bidang kerjaya. Sejak awal, anda akan mengembangkan rangkaian profesional pelajar dan rakan sekerja dari seluruh dunia.

Jalur komunikasi di universiti kami pendek: pelajar kami bekerja di kelas kecil dengan perhatian peribadi dari pensyarah. Program kami dirancang untuk memberi anda peluang untuk membuat pilihan anda sendiri. Ini akan mempersiapkan anda untuk kerjaya yang menarik dalam bidang profesional yang sangat penting!

Mengapa VHL?

  • Sepenuh bahasa Inggeris mengajar kurikulum;
  • Mempelajari universiti Gunaan Sains yang paling "hijau" di Belanda;
  • Menggabungkan teori dan amalan untuk mendapatkan permulaan di pasaran pekerjaan;
  • Gunakan pengetahuan anda dalam magang (antarabangsa): termasuk dalam program anda !;
  • Tingkatkan peluang kerjaya anda dengan hubungan langsung dengan bakal majikan semasa program ini;
  • Membangunkan hubungan yang kuat dalam sektor utama ekonomi Belanda;
  • Belajar di kelas kecil dengan perhatian peribadi dari guru.

Lokasi

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami