Maastricht University, School of Business and Economics

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Maastricht (UM)

Universiti paling antarabangsa di Belanda, menonjolkan pendekatan inovatifnya untuk pembelajaran dan pandangan antarabangsa. Dengan 16,000 pelajar dan 4,000 kakitangan, Maastricht University menawarkan pelbagai pilihan program akademik, yang semuanya dirancang untuk membawa yang terbaik kepada para pelajarnya.

Sekolah Perniagaan dan Ekonomi Universiti Maastricht (UMSBE)

Anda mahu ijazah sarjana diiktiraf di seluruh dunia. Dan anda mahukan kemahiran dan pengalaman yang akan menyediakan anda untuk kajian lanjut atau kerjaya yang berjaya. Di Sekolah Perniagaan dan Ekonomi Maastricht (UMSBE), anda akan dapati semua ini dan banyak lagi.

Inovatif dan dinamik

Pembelajaran Berasaskan Masalah (PBL) adalah metodologi yang kita terkenal. Ini bermakna kumpulan tutorial kecil, hubungan rapat dengan tutor anda, dan gaya pembelajaran yang sangat interaktif. PBL melatih anda untuk menjadi peserta yang aktif dan bebas. Kemahiran ini adalah tambahan besar dalam pasaran pekerjaan hari ini.

Praktikal dan profesional

Majikan seperti graduan kami kerana mereka dilatih dengan kemahiran berharga dan kehidupan sebenar: mengurus diri sendiri dan pasukan anda, memberi dan menerima kritikan yang membina, menemui tarikh akhir, menghasilkan keputusan konkrit, dan mengambil tanggungjawab, tetapi juga mengambil risiko. Untuk mempersiapkan anda untuk pasaran buruh antarabangsa, kami telah memulakan Program Pembangunan Bilik Darjah Antarabangsa, di mana anda akan belajar untuk bekerja dalam pasukan yang terdiri daripada pelbagai bangsa. Kami juga memberikan anda hubungan langsung dengan majikan melalui latihan, acara pengambilan dan lawatan syarikat. Perkhidmatan kerjaya dimasukkan ke dalam semua program. Dan kalangan alumni kami menganjurkan peluang rangkaian biasa.

Penyelidikan dan reputasi

Di SBE, anda belajar dari yang terbaik. Penyelidikan kami secara konsisten diberi penilaian pertama atau kedua dalam ulasan peer nasional. Lebih-lebih lagi, kami adalah antara 52 sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah mendapat akreditasi Triple Crown berprestij (EQUIS, AACSB dan AMBA). Mereka juga secara konsisten mendapat pujian tinggi dalam kedudukan Belanda, Jerman dan antarabangsa.

Mula di sini ... pergi ke mana-mana sahaja

Singkatnya, SBE menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan batu loncatan untuk langkah seterusnya. Anda akan mendapati bahawa pengetahuan, kemahiran dan pengalaman dari master SBE anda akan meletakkan anda pada kedudukan terbaik. Kami berharap dapat menyambut anda di sini.

Ketahui lebih lanjut mengenai kami

Lokasi

Maastricht

School of Business and Economics

Alamat
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Belanda
Telefon
+31 43 388 3676

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi