The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Institut Sarjana adalah sebahagian daripada Sekolah Seni dan Rekaan St Joost St. Joost, yang terletak di selatan Belanda di bandar 's-Hertogenbosch. Terletak di tengah-tengah Eropah dan seni dan reka bentuk Eropah, institut ini menawarkan perspektif luas mengenai teori dan amalan dan membolehkan pertukaran antarabangsa yang meriah. Kemudahan moden dan 24/7 kami dan konsep studio terbuka mewujudkan persekitaran yang subur di mana amalan multidisiplin boleh kaya.

The Master Institut menggalakkan dan menyokong pelajar dalam penyelidikan antara disiplin amalan yang diterajui mereka Pathways . Kami menggalakkan pembelajaran yang mengubah bingkai rujukan -setus andaian dan harapan yang tetap - untuk menjadikan pelajar lebih inklusif, terbuka, reflektif, dan emosi dapat berubah.

Komuniti pembelajaran kami adalah antara budaya; pelajar dari latar belakang yang berbeza membawa perspektif yang berbeza mengenai kedudukan politik dan seni. Kami memeluk pluraliti. Institut ini menawarkan persekitaran yang meriah untuk penyelidikan dalam bidang khusus program dan dalam kumpulan penyelidikan yang dimulakan oleh tutor dan profesor penyelidikan. Pemandu sendiri dan organisasi diri adalah kunci. Kami komited untuk membolehkan pelajar berkembang menjadi profesional yang dapat membentuk amalan mereka secara sengaja, strategik dan beretika.

Avans University of Applied Sciences

Institut Induk Budaya Visual (MIVC) dan Sekolah Seni & Reka Bentuk St Joost adalah sebahagian daripada Universiti Sains Gunaan Avans. Semua program Sarjana MIVC ditempatkan dalam satu lokasi kampus, dekat dengan pusat Bandar Hertogenbosch.

Lokasi

Hertogenbosch's

Alamat
Parallelweg 21-23
5223AL Hertogenbosch's, North Brabant, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami