The International Institute Of Plant Engineering And Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The International Institute Of Plant Engineering And Design ditubuhkan pada Februari 2011 sebagai usaha sama dan mempunyai pejabat pentadbirannya di Belanda.

Tujuan dan perniagaan teras Institut adalah untuk mengekalkan pengetahuan, pengalaman dan menyediakan latihan untuk kejuruteraan dan pereka dalam proses dan industri yang berkaitan.

Latihan ini tertumpu pada kejuruteraan dan reka bentuk perpipaan, peralatan statik / berputar mekanikal, pengurusan projek dan tahap pengenalan kejuruteraan kejuruteraan seperti instrumentasi, elektrik dan sivil.

Kursus Kejuruteraan Dalam Talian, Sijil dan Ijazah dari INIPED

Melalui InIPED, anda boleh mendaftar dalam kursus kejuruteraan dalam talian yang berbeza: kursus siswazah dan profesional individu dalam bidang kejuruteraan dan yang berkaitan. Dapatkan sijil lepasan atau profesional atau tuan dalam kejuruteraan sambilan, dengan kadar yang sesuai untuk anda.

Terokai kursus kejuruteraan dalam talian yang ditawarkan di kawasan yang berbeza seperti pipa, mesin berputar, analisis tekanan paip, peralatan statik, kejuruteraan elektrik atau instrumentasi.

Lokasi

Belanda Online

Alamat
Belanda Online, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami