The Hague University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Melihat dunia di sekeliling anda dengan mata terbuka: di The Hague University of Applied Sciences , itu hanya norma. Lagipun, dengan menjaga matanya terbuka luas bahawa universiti ilmu pengetahuan boleh menuntut tempatnya di tengah masyarakat. Bahawa ia boleh membangunkan kurikulum tersendiri untuk membantu para pelajar berfungsi dengan yakin di dalam masyarakat global yang semakin cepat setiap hari.

Setiap sudut dunia

Pengantarabangsaan adalah ciri utama The Hague University of Applied Sciences . Pelajar datang dari seluruh pelosok dunia untuk mendaftarkan diri dalam program ijazah Sarjana dan Sarjana di salah satu daripada empat kampus kami, ramai yang diilhami oleh reputasi antarabangsa The Hague sebagai 'Bandar Damai dan Keadilan'.

Sambutan hangat

Di The Hague University of Applied Sciences , memastikan bahawa badan pelajar, fakulti dan kakitangannya yang pelbagai dan antarabangsa berasa selamat datang, selamat dan dihargai amat penting. Institusi ini didedikasikan untuk menawarkan badan pelajar antarabangsanya peluang untuk berjaya menyelesaikan program pengajian di peringkat sains sains universiti (walaupun ini memerlukan pengembangan kurikulum khusus) dan menyediakan fakulti dengan peluang yang cukup untuk profesionalisasi selanjutnya.

Menubuhkan pautan

Matlamat utama The Hague University of Applied Sciences adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi. Penyelidikan menyumbang kepada ini, dan kumpulan penyelidikan institusi memainkan peranan penting, mewujudkan hubungan antara pengajaran, amalan dan penyelidikan terpakai. Pelajar kami mendapat manfaat daripada pendekatan ini kerana mereka lulus sebagai pekerja pengetahuan. Bukan itu sahaja, mereka menamatkan pengajian sebagai warga dunia, didorong oleh keinginan mereka untuk mempelajari dan meningkatkan kapasiti diri. Pelajar yang telah lulus dari institusi pengetahuan kami telah belajar untuk melihat dunia dengan mata terbuka.

Lokasi

The Hague

The Hague University of Applied Sciences

Alamat
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN The Hague, Belanda Selatan, Belanda
Telefon
+31 70 - 445 8888

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami