NHL Stenden University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Memperluas sempadan anda adalah apa yang berlaku, itulah yang kami percaya. Dunia berada di kakimu dan anda boleh mencapai apa sahaja. Kami terus mencabar pelajar, kakitangan, dan rakan-rakan kami untuk menemui dan mengembangkan bakat mereka. Ini adalah jalan yang membawa kepada inovasi dengan berkolaborasi dengan bidang profesional dan persekitaran yang segera.

Semua program pengajian di NHL Stenden University of Applied Sciences diiktiraf oleh Pertubuhan Akreditasi Belanda-Flemish (NVAO). Dengan cara ini, anda akan mendapat pendidikan yang bermutu tinggi, yang memenuhi piawaian pendidikan antarabangsa.

Kami adalah universiti pelbagai ilmu kampus, dengan akar Belanda tetapi mempunyai tumpuan antarabangsa yang kuat. Itulah sebabnya kami mempunyai kampus cawangan antarabangsa di Bali, Qatar, Afrika Selatan, dan Thailand, sebagai sebahagian daripada 'Grand Tour' kami. Kami berusaha mencari jalan baru untuk mengintegrasikan pendidikan, penyelidikan, dan perkembangan terbaru dalam dunia profesional. Pelajar, pensyarah, dan penyelidik kami bekerjasama dalam pasukan kecil dalam kes-kes kehidupan sebenar. Mereka menguji ide inovatif mereka dalam amalan. Kursus kami menggabungkan trend dan perkembangan dalam semua industri dan di peringkat kebangsaan serta antarabangsa.

Panggilan masa depan untuk profesional yang profesional dan akal. Profesional yang tahu bagaimana untuk menterjemahkan pengetahuan mereka ke dalam penyelesaian inovatif. Mereka akan mempunyai visi dan keberanian yang mereka perlukan untuk melihat di luar bidang profesional mereka sendiri.Ijazah dua dalam program pengajian induk kami

Selepas berjaya melengkapkan tuan, anda akan menerima Ijazah Double: Ijazah Sarjana Muda British dan Ijazah Sarjana Belanda.
Program sarjana ini diakreditasi oleh kedua-dua kerajaan Belanda dan London Metropolitan University.

Konsep pendidikan: Pendidikan Berasaskan Reka Bentuk

Dengan Pendidikan Berasaskan Reka Bentuk (DBE) bertukar idea menjadi penyelesaian praktikal. Dalam pasukan yang kecil, antara disiplin, pelajar bekerja dengan tugasan dari klien sebenar. Inilah cara terbaik untuk mempersiapkan lapangan masa depan anda. Cara kerja ini memberikan tumpuan yang kuat kepada perkembangan peribadi para pelajar kami; mereka bertanggungjawab untuk laluan pembelajaran mereka sendiri. Konsep pendidikan baru kami akan digunakan dalam 32 kursus kami, mulai September 2018 dan seterusnya. Ia juga akan dilaksanakan dalam program pengajian yang selebihnya pada tahun-tahun akan datang.

Lokasi

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Alamat
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, Friesland, Belanda
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Groningen

Alamat
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL Groningen, Groningen, Belanda
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Emmen

Stenden hogeschool Emmen

Alamat
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL Emmen, Drenthe, Belanda
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Alamat
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Belanda
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Assen

Stenden hogeschool Assen

Alamat
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ Assen, Drenthe, Belanda
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami