Baca keterangan rasmi

59092_SchoolProfile_logos.PNG

Ditubuhkan pada tahun 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) adalah salah satu sekolah perniagaan tertua dan paling antarabangsa di Belanda. MSM menawarkan kursus MBA, MSc dan MM yang diiktiraf berasaskan penyelidikan dan antarabangsa, serta kursus profesional dan eksekutif yang lebih pendek. Kursus eksekutif ditawarkan sebagai program pendaftaran terbuka serta program yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan organisasi dalam sektor awam dan swasta.

MSM terletak di bandar bersejarah Maastricht yang indah di Belanda - betul-betul di tengah-tengah Eropah. Program MBA MSM menduduki tempat # 2 di Belanda mengikut ranking Master Peringkat 2015-2016 Eduniversal. Pada 2014 dan 2016, MSM merupakan finalis untuk Anugerah Inovasi Persatuan MBA (AMBA) berprestij. Kira-kira 1,000 pelajar lulus setiap tahun dari MSM program 's, dan MSM alumni menduduki kedudukan teratas dalam perniagaan, kerajaan, dan ahli akademik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Maastricht School of Management

Program MSM Master in Management (MM) adalah program tuan penuh sepenuh masa untuk graduan baru dan profesional muda dengan cita-cita untuk menguruskan orang dan proses d ... [+]

Akreditasi Program Sarjana dalam Pengurusan diakreditasi oleh AMBA, ACBSP dan IACBE. Maastricht School of Management adalah institusi yang diiktiraf oleh ATHEA.

Adakah anda seorang graduan yang berminat atau profesional muda yang bertujuan untuk mendapatkan kerjaya yang berjaya dalam pengurusan atasan?

MM kami memberikan anda langkah pertama yang diperlukan untuk mempercepatkan kerjaya anda ke peringkat yang lebih tinggi dengan memberikan anda asas yang kukuh dalam amalan dan teori pengurusan dalam dunia global yang pantas berubah. Semasa kursus ini, anda akan diberi peluang untuk memahami cara memacu organisasi anda ke prestasi tinggi dalam konteks perniagaan antarabangsa yang pelbagai dan pelbagai budaya. Anda akan belajar dari fakulti yang berpengalaman, syarikat antarabangsa dan rakan-rakan dari latar belakang budaya, perniagaan dan pelajaran yang berbeza.... [-]

Belanda Maastricht Jerman Aachen
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maastricht School of Management (MsM)
Alamat
Maastricht School of Management Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht, Limburg, Belanda
Website
Telefon
+31 43 387 0808