Maastricht School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Ditubuhkan pada tahun 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) adalah salah satu sekolah perniagaan tertua dan paling antarabangsa di Belanda. MSM menawarkan program MBA yang diiktiraf secara antarabangsa - MBA sepenuh masa, MBA Eksekutif separuh masa, MBA dalam talian - dan Ijazah Sarjana dalam Pengurusan, dan banyak kursus profesional dan eksekutif yang lebih singkat.

Kursus-kursus eksekutif ditawarkan sebagai program pendaftaran terbuka serta program yang dibuat khusus untuk memenuhi keperluan organisasi dalam sektor awam dan swasta.

MSM terletak di bandar bersejarah Maastricht yang indah di Belanda - betul-betul di tengah-tengah Eropah. MSM sepenuh masa M MSM menduduki tempat di 10 teratas di Eropah Barat mengikut Peringkat Eduniversal 2019, menjadikannya # 2 di Belanda. MSM mengekalkan ranking Global Tier One MBA dalam Peringkat MBA Global Magazine MBA 2019. MBA Online MSM menduduki tempat keempat dalam program MBA dalam talian terbaik di dunia dalam Peringkat Majalah CEO 2019, menjadikannya MBA Terbaik dalam talian di Belanda. Dalam MSM yang sama peringkat MBA Eksekutif adalah MBA Eksekutif terbaik ke-6 di dunia.

Lokasi

Maastricht

Maastricht School of Management (MsM)

Alamat
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastricht, Limburg, Belanda
Telefon
+31 43 387 0808

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi