International Business School the Hague

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tarikh mula pengambilan September 2020 adalah 21 September. IBSH mempunyai 3 pilihan untuk pendaftaran dalam program anda.

1. Anda boleh melakukan keseluruhan program di kampus di Hague, Belanda.
2. Anda boleh melakukan mod campuran di mana program ini akan dijalankan secara dalam talian dan sebahagiannya di kampus di Hague, Belanda.
3. Anda boleh melakukan program lengkap secara dalam talian.

Mengapa belajar di IBSH ?

Pengalaman antarabangsa

The Hague adalah sebuah bandar yang indah dan antarabangsa yang merupakan rumah kepada Kerajaan Belanda, Parlimen, Mahkamah Agung dan Majlis Negara, tetapi kebanyakannya terkenal dengan Mahkamah Kejahatan Antarabangsa, Mahkamah Jenayah Antarabangsa dan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu. Di samping itu, bandar The Hague adalah rumah kepada lebih daripada 150 organisasi antarabangsa, yang menjadikannya lokasi yang menarik untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya perniagaan antarabangsa.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Tempat yang indah dan mesra untuk hidup

The Hague adalah sebuah bandar yang aman dan moden dengan gabungan baik ekspatriat antarabangsa, diplomat dan penduduk Belanda. Walaupun bahasa rasmi di Den Haag adalah bahasa Belanda, ramai pengunjung telah menemui bahasa Belanda untuk mempunyai perintah bahasa Inggeris yang kuat, yang menjadikannya sangat mesra.

Den Haag, seperti banyak bandar di Belanda, dipenuhi dengan taman, muzium, galeri seni, kafe dan tentu saja, lorong basikal! Sistem pengangkutan di Belanda adalah salah satu yang terbaik di dunia, yang bermaksud anda akan mempunyai akses yang mudah dan boleh dipercayai ke bandar-bandar di seluruh negara, termasuk Amsterdam, Rotterdam, Groningen dan banyak lagi.

Program berkualiti tinggi, intensif

Program Sarjana Muda kami direka bentuk secara unik untuk mempersiapkan anda untuk menjadi pemimpin dalam bidang pilihan anda. Ini bermakna anda akan menerima pendidikan daripada pakar akademik yang sedang meneliti cabaran perniagaan semasa dan masa depan. Anda akan belajar daripada pakar industri yang berada di lapangan dan dalam bidang yang bekerja pada masalah perniagaan hari ini. Lebih-lebih lagi, kurikulum kami akan mendorong anda secara akademik dan profesional untuk memberikan hasil berkualiti tinggi yang akhirnya akan menyediakan anda untuk kerjaya anda.

54343_DSC_0610.JPGInternational Business School the Hague ( IBSH ) adalah sekolah perniagaan dan pengurusan inovatif yang baru yang ditubuhkan di Belanda dan berpusat di bandar The Hague. IBSH tidak seperti banyak sekolah perniagaan lain kerana ia telah merancang program Sarjana dan Sarjana secara khusus untuk mencabar para pelajarnya untuk menjadi pemimpin perniagaan yang lebih baik. IBSH menawarkan enam program. Tiga (3) sebab utama untuk belajar di sini:

  • Pengalaman antarabangsa;
  • Tempat yang indah dan selamat datang untuk hidup; dan
  • Program berkualiti tinggi dan intensif.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Mengenai

IBSH adalah institusi pengajian tinggi yang sah dan akan menawarkan program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan, Perbankan dan Kewangan, Perakaunan dan Kewangan. Kursus pascasiswazah akan diperkenalkan setelah penilaian yang teliti pada tahun-tahun mendatang. Pengurusan juga merancang untuk memperkenalkan kursus yang disesuaikan dan disesuaikan untuk latihan korporat di kawasan terpilih. Pada tahun-tahun berikutnya, program ijazah sarjana dan pascasiswazah separuh masa dapat diperkenalkan untuk memenuhi kelas pekerja korporat yang sibuk yang tinggal di dan sekitar bandar Den Haag. 54341_DSC_0607.JPG

Kerjaya

IBSH "Mencipta Pemimpin Dinamik" adalah mengenai mendidik pelajar tentang pelbagai kerumitan yang dihadapi oleh dunia perniagaan pada masa depan dan jauh. IBSH percaya bahawa dengan mengekalkan pemahaman yang mantap mengenai trend masa depan dan inisiatif yang inovatif, ia akan dapat menyampaikan kandungan yang sangat penting dan bermakna kepada pelajar dalam fesyen yang menyediakan mereka yang terbaik untuk peranan kepimpinan dalam domain masing-masing. Seorang pemimpin dinamik adalah orang yang dapat memahami gambar holistik dan boleh membuat keputusan yang baik pada masa-masa yang kompleks.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Lokasi

The Hague

Alamat
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, Belanda Selatan, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami