Baca keterangan rasmi

Sertai komuniti bakat dan syarikat berwawasan yang berkembang maju. Bersama kita akan mempelopori pembelajaran berasaskan kerja untuk ekonomi digital.

Bagaimana kita berinovasi pengalaman pembelajaran:

Laluan di luar Program

Sediakan untuk masa depan teknologi yang cerah. Pilih salah satu daripada laluan kerjaya kami yang dicari.

Kampus di mana sahaja

Yang paling fleksibel - belajar di mana anda berada di pusat pembelajaran dan platform pembelajaran mudah alih.

Pembelajaran untuk Orang Seluruh

Kemahiran berteknologi tinggi, meningkatkan kemahiran manusia dan kepimpinan, menikmati kerja berpasukan dan membina hubungan.

Laluan bakat kami

Membangunkan kemahiran untuk revolusi perindustrian keempat. Terlibat dengan rakan majikan kami dan dapatkan kerja impian dalam teknologi. Belajarlah semasa anda berlatih dan dapatkan ijazah universiti yang berasaskan kerja.

  • Kejuruteraan perisian
  • Sains Data
  • Keusahawanan Teknologi

Terlibat dengan rakan kongsi korporat kami

Apabila anda belajar dengan kami, anda akan dihubungkan ke rangkaian rakan kongsi majikan kami dan mendapat akses kepada peluang pekerjaan yang berterusan, yang akan dibuka secara eksklusif kepada komuniti bakat kami.

Laluan ke peluang

Metodologi pembelajaran unik kami membolehkan anda memperoleh ijazah anda semasa anda mengamalkan kemahiran melalui:

  • Bengkel / Hackathon
  • Kumpulan Pembelajaran Tindakan
  • Projek Berasaskan Kerja
  • Mentoring
  • Program dalam talian

Pengalaman Pembelajaran Unik

Pengalaman pembelajaran unik kami membebaskan anda untuk mengejar impian anda. Platform TalentTech kami membolehkan anda belajar dari mana-mana sahaja.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Anda bermula dengan kem boot. Apabila anda berjaya menyelesaikan kem boot, anda mempunyai peluang untuk mendapatkan pekerjaan dengan salah satu rakan majikan kami. Pada masa yang sama, anda mendaftar dalam program ijazah yang mana anda belajar dan bekerja pada masa yang sama. Secara ringkasnya: kem boot mendapat pekerjaan anda, dan pekerjaan itu akan mendapat ijazah universiti anda.

Adakah saya perlu pergi ke kampus?

Tidak, bengkel dalam talian dan bengkel sambilan / kumpulan pembelajaran tindakan / mentoring kami membolehkan anda bekerja semasa anda belajar.

Salah satu perkara yang saya mahukan dalam pendidikan saya ialah seseorang yang mengetahui barangan mereka dan akan bekerja dengan saya.

ELU adalah tentang pembelajaran sosial di mana anda akan mempunyai peluang untuk hubungan peribadi dengan bengkel, mentoring dan kumpulan pembelajaran tindakan.

Saya kadang-kadang berasa benar-benar bersendirian, dan tidak pasti sama ada saya boleh melakukannya sendiri.

ELU bermaksud kumpulan kepimpinan, pembelajaran sosial, pembelajaran tindakan, komuniti - kami membuat kumpulan yang berfungsi sebagai sokongan untuk anda, pelajar.

Saya bukan akademik - saya lebih banyak lagi. Adakah sekolah ini sesuai untuk saya?

Penekanan kami terhadap pembelajaran berasaskan projek menjadikannya mudah dan mudah untuk orang yang kekuatannya dalam pembelajaran praktikal.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

European Leadership University

Program Sarjana Sains Data terdiri daripada 60 kredit kursus ECTS dengan projek akhir. Anda boleh melengkapkan 9 modul dalam 12 hingga 15 bulan dan mendapat ijazah sarjan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program Sarjana Sains Data terdiri daripada 60 kredit kursus ECTS dengan projek akhir. Anda boleh melengkapkan 9 modul dalam 12 hingga 15 bulan dan mendapat ijazah sarjana dalam Sains Data. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Program Kepimpinan Univesiti Kepimpinan Eropah dan Program Data Sains di sini.

Anda ditawarkan pengalaman belajar digital dan tatap muka sepanjang program. Bahan kursus, projek dan e-perpustakaan digital yang komprehensif disediakan melalui platform dalam talian kami semasa anda boleh menjadi sebahagian daripada pengalaman kampus yang berkembang maju yang melibatkan bengkel, hackathon, kumpulan pembelajaran tindakan dan mentoring.

... [-]
Belanda Amsterdam
November 2019
12 - 15 
Online
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu