European Leadership University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sertai komuniti bakat dan syarikat berwawasan. Bersama-sama kita akan merintis pembelajaran berasaskan kerja untuk ekonomi digital.

Pendekatan dan metodologi kami berakar umbi dalam aktiviti teras - program pendidikan penuh. Kami menawarkan pengalaman belajar interaktif dan pengalaman.

Kami tidak menggunakan pendekatan bilik darjah tradisional. Tiada peperiksaan, tiada kuliah, tiada guru. Sebaliknya, kami memberi tumpuan kepada mendapatkan kemahiran domain (teknikal) dan kepimpinan yang diperlukan dalam pasaran pekerjaan, membantu anda membina portfolio melalui tugas dan projek praktikal, dan menghubungkan anda dengan fasilitator dan mentor dengan pengalaman langsung di lapangan.

Berikut adalah cara kami membuat inovasi pengalaman pembelajaran:

Pathways melebihi Program

Sediakan untuk masa depan teknologi yang cerah. Pilih salah satu daripada kerjaya dicari kami Pathways .

Kampus di mana sahaja

Fleksibiliti muktamad - belajar di mana anda berada di platform pembelajaran digital dan pengalaman kami.

Pembelajaran untuk Orang Seluruh

Kemahiran berteknologi tinggi, meningkatkan kemahiran manusia dan kepimpinan, menikmati kerja berpasukan dan membina hubungan.

Pathways Talent kami

Belajarlah semasa anda berlatih dan dapatkan ijazah universiti yang berasaskan kerja. Sertai Bakat Pemecut kami untuk memudahkan kemasukan anda dalam pasaran pekerjaan Belanda dan Eropah.

Secara ringkas

Metodologi pembelajaran unik kami membolehkan anda memperoleh ijazah anda semasa anda mengamalkan kemahiran melalui:

  • Bengkel Mingguan
  • Kumpulan Pembelajaran Tindakan mingguan
  • Projek dan Tugasan Berasaskan Kerja
  • Mentoring on Demand
  • Dua bulan sekali, Dewan Bandar Raya-Wide Town

Adakah Pengalaman Pembelajaran ELU Sesuai untuk Anda?

Adakah saya perlu pergi ke kampus?

Tidak, bengkel dalam talian dan bengkel sambilan / kumpulan pembelajaran tindakan / mentoring kami membolehkan anda bekerja semasa anda belajar.

Salah satu perkara yang saya mahukan dalam pendidikan saya ialah seseorang yang mengetahui barangan mereka dan akan bekerja dengan saya.

ELU adalah tentang pembelajaran sosial di mana anda akan berpeluang untuk menyertai komuniti pelaku, mentor, dan fasilitator, melalui bengkel, mentoring dan kumpulan pembelajaran tindakan.

Saya bukan akademik - saya lebih banyak lagi. Adakah sekolah ini sesuai untuk saya?

Penekanan kami terhadap pembelajaran berasaskan projek menjadikannya mudah dan mudah untuk orang yang kekuatannya dalam pembelajaran praktikal.

Amsterdam sebagai Hub

Amsterdam adalah salah satu daripada 3 kawasan ekonomi paling pesat berkembang di Eropah. Sebagai rakan kongsi Lembaga Ekonomi Amsterdam dan ahli pengasas TechConnect, kami komited untuk membawa bakat teknologi global ke rantau Amsterdam.

Lokasi

Amsterdam

Alamat
Amsterdam, Belanda Utara, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami