Amsterdam Institute of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AIT: Membentuk bakat berteknologi global untuk mengatasi jurang kemahiran Eropah

Amsterdam Institute of Technology membantu para profesional IT terus maju dalam revolusi industri keempat. Kami menawarkan program dalam talian yang fleksibel yang membolehkan anda bekerja dan belajar pada masa yang sama.

Kenapa AiT?

AiT melengkapkan pelajar dengan kepakaran yang relevan untuk peranan ICT yang berbeza. Kami menawarkan peluang belajar sepanjang hayat kepada orang dan syarikat untuk memastikan bahawa pelajar mengikuti perkembangan teknologi yang pesat.

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Apa yang Membezakan AIT?

Institut Bebas Kampus yang Fleksibel

Dengan program dalam talian sambilan, kami menjadikan pendidikan dapat diakses dan membantu pelajar kami meningkatkan mobiliti profesional dan geografi mereka. Profesional dari seluruh dunia boleh mendapatkan master mereka tanpa mengganggu amalan profesional mereka. Model Tertangguh Tuisyen kami menghilangkan segala masalah kewangan untuk memulakan program ini kerana kami berkongsi tanggungjawab pelajar kami untuk menaiki tangga profesional dengan program kami.

Pendekatan Praktikal dan Holistik

Di AIT, kami menyediakan pelajar untuk mendapatkan pekerjaan yang mereka mahukan. Semasa pengajian mereka, pelajar kami memberi tumpuan kepada penguasaan kemahiran dalam permintaan. Kemahiran yang kami kenal dengan bercakap dengan pakar industri dan pasaran kerja. Dengan pendekatan praktikal, pelajar kami dapat menunjukkan domain mereka serta kepakaran kepemimpinan melalui tugasan dan projek langsung. Setelah mereka melengkapkan Bootcamp pertama mereka, pelajar kami dijemput ke Program Talent Accelerator utama kami, yang menyediakan bimbingan kerjaya dan pengenalan majikan dalam urutan tersusun.

Membina Komuniti

Di AIT, semua orang adalah guru dan semua orang adalah pelajar. Bengkel langsung dan pemecut pembelajaran kami memberi ruang kepada masyarakat untuk menukar pembelajaran, cabaran, dan idea mereka. Menyedari pengalaman pendidikan dan profesional mereka yang terdahulu, pelajar kami saling melatih sepanjang program ini. Dengan fakulti yang aktif bekerja di lapangan, kami mempertemukan profesional untuk membina universiti LeadTech terbaik.

137316_pexels-photo-374831.jpeg

Darjah

Pelajar kami dianugerahkan ijazah setelah berjaya menyelesaikan program mereka. Program kami ditawarkan bekerjasama dengan European Leadership University, dan ijazah dikeluarkan oleh European Leadership University.

Lokasi

Amsterdam

Alamat
Science Park 408 1098 XH Amsterdam
Amsterdam, Belanda Utara, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: