Aeres University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Aeres Universiti Sains Gunaan

Bakat untuk berkembang. Itulah yang Aeres Universiti Sains Gunaan bermaksud. universiti kita berakar umbi dalam pendidikan pertanian dan pendidikan yang lebih tinggi. Kami memberi tumpuan kepada pendidikan, penyelidikan dan perkongsian pengetahuan. Ini adalah bagaimana kita menyumbang kepada pembangunan profesional yang inovatif. Profesional yang mampu mengambil keputusan yang bertanggungjawab dalam dunia yang kompleks, dengan bakat semula jadi untuk bertindak mampan.

Aeres Universiti mempunyai tiga fakulti: Dronten, Almere dan Wageningen. Kami pernah menjadi dua universiti berasingan, tetapi kita bersatu pada tahun 2013. Kami berkongsi visi dan misi yang sama, tetapi kita masing-masing mempunyai profil dan identiti kita sendiri.

program Sarjana Muda

program sarjana muda kita membawa kepada kelayakan Ingenieur yang diiktiraf, yang bersamaan dengan BSc British (Kepujian) dan Perancis Lesen Professionelle. Ini ijazah universiti adalah di peringkat kebangsaan yang bertauliah dan diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh syarikat-syarikat dan organisasi awam. Tempoh program ini bergantung kepada kelayakan profesional pelajar dan boleh mengambil 1- tahun, 1.5- tahun, 2- tahun atau 4 tahun.

program sarjana muda kami adalah:

Animal Health & Welfare Aquatic Analisis Ekosistem Major International Agribusiness (EED) Major Production Plant (EED) Struktur Pengurusan Dana EU Makanan Eropah Perniagaan Makanan Pengurusan Rantaian Keusahawanan Makanan Pengurusan Keselamatan Makanan Pengurusan Antarabangsa Equine Perniagaan Perniagaan Makanan Antarabangsa Hortikultur dan Pengurusan Antarabangsa Pengeluaran Ternakan Antarabangsa

Kami juga menawarkan program satu Master Dalam Pembangunan Agribusiness.

Lokasi

Almere

Alamat
Aeres University of Applied Sciences
De Drieslag 4

8251 JZ Almere, Flevoland, Belanda

Dronten

Alamat
Aeres University of Applied Sciences
Stadhuisstraat 18

1315 HC Dronten, Flevoland, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami