WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Vienna University of Economics and WU Executive Academy - WU Executive Academy Universiti perniagaan terkemuka di Eropah

University of Economics and Business Vienna (WU) adalah salah satu universiti terkemuka di dunia dan menggabungkan portfolio programnya dalam sektor pendidikan eksekutif di WU Executive Academy . Ini termasuk program MBA dan Sarjana Hukum, ijazah Universiti dalam Pentadbiran Perniagaan, Program Universiti, Program Kustom dan Program Terbuka. WU Executive Academy kini merupakan salah satu penyedia pendidikan berterusan terkemuka di Eropah Tengah dan Timur.

Kualiti yang sangat baik

Sebagai sebahagian daripada WU, WU Executive Academy diiktirafkan kepada AACSB (Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Berasaskan Perniagaan) dan EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah). Di samping itu, kualiti program MBA telah dianugerahkan AMBA (Persatuan MBA) Kelulusan Kelulusan. Sebagai tambahan kepada WU, kurang daripada 75 sekolah perniagaan di seluruh dunia dan hanya dua di dunia berbahasa Jerman memenuhi keperluan berkualiti tinggi dari ketiga-tiga badan akreditasi tersebut.

Pensyarah cemerlang

Program pendidikan WU Executive Academy semata-mata mengajar profesor dan pengurus teratas yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dari lapangan. Ini menyampaikan penemuan saintifik terkini dan alat pengurusan berkaitan praktik yang luas. Untuk program kami, kami dapat menarik pakar dari seluruh dunia sebagai penceramah.

Eksekutif dan potensi tinggi dari lebih 85 buah negara

Lebih 2,200 eksekutif, profesional dan potensi tinggi dari lebih 85 negara dilatih dan dididik setiap tahun dalam program. Perjalanan dan kursus kajian sedang berlangsung di lebih daripada 15 negara dan di 3 benua.

WU Executive Club - Alumni Club

Alumni kami menjalani prinsip "pembelajaran sepanjang hayat" dan mengetahui betapa pentingnya sentiasa sentiasa dikemas kini. Mereka juga mempunyai pengetahuan teknikal yang luas dan kemahiran kepimpinan yang sangat baik.

Infrastruktur optimum

Kampus WU menawarkan 23,000 pelajar dan 1,500 ruang pekerja untuk bekerja, menyelidik, belajar dan mengajar, serta syarat rangka kerja yang optimum untuk pengajaran dan penyelidikan. Ia juga mempunyai lokasi pusat dengan rangkaian pengangkutan yang sangat baik dan bersempadan dengan salah satu kawasan rekreasi terbesar di Vienna.

Sebagai peserta dalam program pendidikan berterusan kami, anda mendapat manfaat daripada penggunaan kaedah pengajaran dan teknologi terkini dan infrastruktur yang direka khusus untuk pendidikan eksekutif.

Lokasi

Leopoldstadt

Alamat
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Vienna, Austria

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi