Baca keterangan rasmi

Gerbang ke kerjaya yang berjaya anda!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt diasaskan sebagai yang pertama seumpamanya pada 1994 dan dikira sebagai institusi pendidikan tinggi di Austria. Pada masa ini, lebih daripada 3600 pelajar mendaftar di program Sarjana Muda atau Sarjana di salah satu kampus kami: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln dan Vienna. Lebih daripada 10000 graduan kami kini mengejar kerjaya yang berjaya di Austria dan di luar negara.

Di peringkat antarabangsa serta kukuh di peringkat serantau, FHWN menyediakan program pendidikan dan penyelidikan berorientasikan dan masa depan. Pada masa ini, kami menawarkan 34 program Sarjana dan Sarjana * dalam lima fakulti: Perniagaan, Kejuruteraan, Sains Kesihatan, Keselamatan, dan Sukan. Lebih daripada 300 pekerja dan 1300 pensyarah menyediakan pendidikan yang berorientasikan amalan yang moden dan cekap.

Kami bertindak mengikut kredo kami: perspektif melalui pembelajaran diterapkan . Melalui konsep pendidikan yang berorientasikan amalan kami, graduan kami ditawarkan pelbagai perspektif untuk kerjaya profesional yang berjaya. Dalam kajian Penyelidikan Bakat Universum 2015, perspektif pekerjaan yang sangat baik telah disahkan oleh pelajar-pelajar kita yang mengundi FHWN pertama sebagai universiti dengan "pekerjaan" yang paling besar - kecekapan untuk menerapkan kemahiran yang diperoleh secara langsung di tempat kerja.

Sebagai tambahan kepada perkaitan praktikal yang tinggi, tumpuan kami adalah pada penyelidikan terpakai . Makmal penyelidikan kami banyak, ruang fungsional dan bilik seminar dilengkapi dengan teknologi terkini yang menjamin pendidikan kelas pertama. Tambahan pula, program ijazah kejuruteraan dan sains kami dalam projek penyelidikan dan pembangunan mereka disokong oleh FOTEC, syarikat penyelidikan FHWN sendiri.

Satu lagi tumpuan utama di FHWN adalah FHWN kami. Dengan kini 95 universiti rakan kongsi di seluruh dunia , pelajar kami mempunyai banyak peluang untuk menghabiskan semester di luar negara untuk melanjutkan pengajian mereka atau menjalankan latihan mereka. Di FHWN , berinteraksi dan FHWN dengan rakan kongsi antarabangsa dalam perniagaan, industri dan penyelidikan menyediakan hubungan yang berharga apabila melancarkan kerjaya profesional.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCi) adalah program gelaran perniagaan yang berkualiti tinggi dan mencabar di peringkat sarjana yang diajar sepenuhnya dalam bahasa In ... [+]

Gerbang anda kepada kepimpinan dalam perniagaan antarabangsa

Program Ijazah Sarjana Muda Perundingan Perniagaan (MBCi) adalah program berfokus antarabangsa yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Ia menyediakan persekitaran yang sangat menggalakkan di mana anda dan rakan-rakan anda dari pelbagai negara dan latar belakang budaya bekerjasama dengan fakulti antarabangsa.

Membina perniagaan ijazah pertama, program dua tahun menyediakan anda untuk kedudukan kepimpinan masa depan dengan syarikat global. Dalam program MBCi, anda boleh memilih untuk menjadi pakar dalam salah satu daripada dua pengkhususan:

Analis PemasaranPerbendaharaan

Sepanjang program ini, anda akan memperoleh pelbagai kemahiran pengurusan dan perundingan di samping pengkhususan dalam bidang pengurusan kewangan dan analisis pelaburan, atau dalam pemasaran dan analisis data. Adalah dijangkakan bahawa kursus-kursus ini akan membina pengetahuan sebelumnya.... [-]

Austria Wiener Neustadt
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

Wiener Neustadt, Lower Austria, 2700 AT
Media Sosial