University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gerbang ke kerjaya yang berjaya anda!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt diasaskan sebagai yang pertama seumpamanya pada 1994 dan dikira sebagai institusi pendidikan tinggi di Austria. Pada masa ini, lebih daripada 4000 pelajar mendaftar dalam program Sarjana Muda atau Sarjana di salah satu kampus kami: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln dan Vienna. Lebih daripada 12000 graduan kami kini mengejar kerjaya yang berjaya di Austria dan di luar negara.

Di peringkat antarabangsa dan kukuh di peringkat serantau, FHWN menyediakan program pendidikan dan penyelidikan berorientasikan dan masa depan yang berorientasikan masa depan. Pada masa ini, kami menawarkan 37 program Sarjana dan Sarjana dalam lima fakulti: Perniagaan, Kejuruteraan, Sains Kesihatan, Keselamatan, dan Sukan. Lebih daripada 440 pekerja dan 1300 pensyarah menyediakan pendidikan yang berorientasikan amalan yang moden dan cekap.

Kami bertindak mengikut kredo kami: perspektif melalui pembelajaran diterapkan . Melalui konsep pendidikan yang berorientasikan amalan kami, graduan kami ditawarkan pelbagai perspektif untuk kerjaya profesional yang berjaya. Dalam kajian Penyelidikan Bakat Universum 2015, perspektif pekerjaan yang sangat baik telah disahkan oleh pelajar-pelajar kita yang mengundi FHWN pertama sebagai universiti dengan "pekerjaan" yang paling besar - kecekapan untuk menerapkan kemahiran yang diperoleh secara langsung di tempat kerja.

Sebagai tambahan kepada perkaitan praktikal yang tinggi, tumpuan kami adalah pada penyelidikan terpakai . Makmal penyelidikan kami banyak, ruang fungsional dan bilik seminar dilengkapi dengan teknologi terkini yang menjamin pendidikan kelas pertama. Tambahan pula, program ijazah kejuruteraan dan sains kami dalam projek penyelidikan dan pembangunan mereka disokong oleh FOTEC, syarikat penyelidikan FHWN sendiri.

Satu lagi tumpuan utama di FHWN adalah FHWN kami. Dengan kini 100 universiti rakan kongsi di seluruh dunia , pelajar kami mempunyai banyak peluang untuk menghabiskan semester di luar negara untuk melanjutkan pengajian atau menjalankan latihan mereka. Di FHWN , berinteraksi dan FHWN dengan rakan kongsi antarabangsa dalam perniagaan, industri dan penyelidikan menyediakan hubungan yang berharga apabila melancarkan kerjaya profesional.

Lokasi

Wiener Neustadt

Alamat
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Lower Austria, Austria

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami