Melbourne Polytechnic

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Melbourne Polytechnic telah menyampaikan latihan vokasional sejak tahun 1912 dan hari ini menawarkan pelbagai program inovatif, hands-on TAFE (VET) dan pengajian tinggi (Ijazah) untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk cemerlang dalam pasaran yang berkembang dan mencabar.

Kursus Melbourne Polytechnic direka bentuk dan dibangunkan dengan penyertaan industri untuk memberi pelajar hasil pekerjaan yang terbaik.

Melbourne Polytechnic mempunyai tujuh kampus metropolitan , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Kampus Greensborough dan Heidelberg. Setiap kampus menyediakan pengalaman pelajar individu, unik dan memperkaya.

Terdapat juga enam pusat latihan , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Utara AMEP (Program Bahasa Inggeris Migran Bahasa Inggeris) di Broadmeadows, Growling Frog Vineyard dan Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Dengan lebih daripada 26,000 pendaftaran setiap tahun, Melbourne Polytechnic diiktiraf untuk menyampaikan kira-kira 550 kursus yang diiktiraf di peringkat kebangsaan , ramai yang boleh didapati sama ada secara sepenuh masa atau sambilan. Ia juga menyediakan lebih daripada 400 kursus yang diiktiraf oleh Institut.

Melbourne Polytechnic kini menawarkan tiga tahun (dan empat tahun), sarjana muda dan ijazah sarjana dalam persekitaran pembelajaran hands-on kami yang unik dan pendedahan industri yang optimum di:

 • Perakaunan
 • Pertanian
 • Perniagaan
 • Industri Kreatif
 • Pendidikan (Tahun Awal)
 • Pengajian Awal Awal
 • Pengurusan Hospitaliti
 • Ilustrasi
 • Teknologi maklumat
 • Muzik
 • Industri Muzik

Kami sentiasa membangunkan Pathways dan darjah artikulasi yang baru untuk mengembangkan peluang bagi pelajar kami. Pada tahun 2016 kami memperkenalkan Master of Professional dan Practicing Accounting dengan akreditasi CPA, terbukti sangat popular sebagai kursus pascasiswazah pertama kami ditawarkan. Kami akan menghantar butir-butir mengenai kursus-kursus baru di laman web kami sebaik sahaja ia dimuktamadkan.

Kursus ijazah Melbourne Polytechnic menawarkan pemindahan kredit dan pengiktirafan terhadap pembelajaran terdahulu kepada para pelajar yang telah menyiapkan Diploma Lanjutan, Diploma Lanjutan atau kelayakan lain yang diiktiraf secara nasional.

Kemasukan terus darjah Associate (2 tahun) tertanam dalam semua Melbourne Polytechnic program ijazah menawarkan hebat Pathway (pemindahan kredit dan pengiktirafan pembelajaran terdahulu) peluang untuk melanjutkan pelajaran.

Melbourne Polytechnic telah mencapai pengiktirafan antarabangsa dengan lebih daripada 6,000 pendaftaran luar pesisir setiap tahun dan 24 perkongsian pendidikan di seluruh Asia, dan diiktiraf oleh Kerajaan Victoria untuk kecemerlangan dalam pendidikan antarabangsa, memenangi penyedia terbaik dalam kategori itu pada tahun 2014 dan juara pada tahun 2015.

Hubungan rapat Melbourne Polytechnic dengan industri memastikan para pelajar mempunyai peluang untuk dianugerahkan geran belajar yang disumbangkan oleh penaja industri, juga memperluaskan rangkaian mereka untuk kejayaan masa depan.

Sama seperti memilih kursus, keadaan setiap pelajar berbeza apabila tiba masanya untuk yuran pengajian dan kami boleh membimbing anda melalui struktur yuran. Setiap halaman kursus akan menguraikan yuran khusus, atau lawati halaman yuran Pelajar Antarabangsa untuk maklumat lanjut.

Lokasi

Melbourne

Melbourne Polytechnic

Alamat
Melbourne, Victoria, Australia
Telefon
+61 3 9269 1200

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami