Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih VU

Di Victoria University (VU), kami ingin anda mengikuti semangat dan kecemerlangan anda dalam industri yang selalu anda impikan.

Kami adalah salah satu institusi yang paling berkaitan dengan industri di Australia dan merupakan salah satu daripada 2% universiti terkemuka di dunia.

Anda akan belajar dari profesional industri terkemuka yang menggabungkan teori dengan amalan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya anda dari hari ke hari.

Mengalami Model Tahun Pertama kami

Kami telah mengubah cara kami mengajar kursus kami supaya anda mengalami tahun pertama tidak seperti yang lain - memberi tumpuan kepada anda dan kejayaan anda.

Mencapai kemenangan awal dan keyakinan yang membina anda untuk pengalaman universiti yang berjaya, dengan lebih dari satu masa dengan pendidik dan pelbagai tahap sokongan.

Mod pengajaran blok akan dilanjutkan kepada subjek tahun kedua pada tahun 2019 dan tahun ketiga dan tahun keempat pada tahun 2020.

Pelajar yang bermula pada VU pada tahun 2018 akan menjalankan semua pengajian mereka di bawah mod blok sepanjang darjah mereka.

Temui kursus yang terkemuka di industri

Kami faham bahawa sebab utama untuk kajian ini adalah mencapai kerjaya yang anda pilih. Itulah sebabnya kursus kami direka bentuk bersama-sama dengan industri, untuk memastikan bahawa anda belajar kemahiran yang dicari oleh majikan - kini, dan pada masa akan datang.

Kerana kursus kami sangat relevan dengan tempat kerja, ramai yang telah diiktiraf oleh organisasi terkemuka sebagai standard industri. Hanya sebahagian daripada banyak organisasi kami yang bertauliah termasuk:

  • Institut Pemasaran Australia
  • Majlis Akreditasi Kejururawatan dan Klinikal Australia
  • Majlis Pentauliahan Psikologi Australia
  • CPA Australia
  • Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered Australia
  • Institut Akauntan Bertauliah Australia
  • Institut Pengajaran Victoria.

Pilihan kajian fleksibel

Mampu memilih cara belajar adalah penting untuk mencapai matlamat anda. Itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai pilihan kajian fleksibel.

Sama ada anda menggabungkan pengajian dengan pekerjaan sepenuh masa, mengimbangi kehidupan keluarga, atau memerlukan pendidikan lanjut untuk mencapai matlamat kerjaya, kami boleh membantu membuat kerja belajar untuk anda.

Perkhidmatan sokongan yang berfungsi untuk anda

Kami menawarkan pelajar pelbagai perkhidmatan sokongan - dari biasiswa dan sokongan kewangan, melalui sokongan akademik, penjagaan kanak-kanak dan perkhidmatan kesihatan dan kesejahteraan.

Kami memahami bahawa mengimbangi kajian dengan komitmen kerja dan kehidupan tidak selalu mudah. Itulah sebabnya kursus dan program sokongan kami direka untuk menawarkan pelajar dari pelbagai latar belakang peluang untuk mencapai matlamat mereka.

Terlepas dari pengalaman sebelumnya, latar belakang ekonomi dan pendidikan, kami ingin anda berjaya.

Komuniti mengalu-alukan

Mengalami pelbagai budaya, agama dan bahasa di Victoria University (VU).

Apabila anda belajar bersama kami, anda akan berkongsi kelas, perbualan, dan persahabatan dengan pelajar dari lebih 175 negara yang berbeza.

Kerana pelajar kami menyertai kami dari pelbagai lokasi yang berbeza, kami juga mempunyai lebih daripada 240,000 alumni VU yang tinggal dan bekerja di seluruh dunia.

Kami memenangi Anugerah Perniagaan Multikultural Kerajaan Victoria (pautan luar) pada tahun 2018 untuk perkhidmatan cemerlang kami kepada masyarakat pelbagai budaya.

Kedudukan global kami

Apabila memilih sebuah universiti, penting untuk mempertimbangkan kedudukannya di Australia dan di peringkat antarabangsa.

Walaupun sebuah institusi yang agak baru, setiap tahun VU menerima pengiktirafan global yang lebih besar.

Peluang penyelidikan bertaraf dunia

Di Victoria University (VU), anda boleh melakukan penyelidikan kerjasama untuk dan dengan industri, kerajaan, dan komuniti.

Penyelidik siswazah kami didasarkan pada kolej dan pusat penyelidikan khusus dan institut kami, bekerja dengan kakitangan penyelidikan terkenal dan menyumbang kepada 600 kertas kerja yang diterbitkan setiap tahun - lebih daripada separuh daripadanya muncul dalam jurnal terbaik di dunia.

Satu kaji selidik penyelidik siswazah baru-baru ini mendapati kadar kepuasan 93% dengan program sokongan dan kemahiran kami.

Kami juga merupakan salah satu daripada hanya tujuh universiti di Australia yang menerima penarafan lima bintang dari Majlis Persatuan Pasca Siswazah Australia untuk kemudahan kami.

Pemimpin dalam sukan

Victoria University (VU) menduduki ranking 12 di peringkat global untuk pendidikan sains sukan. *

Sebagai pemimpin dalam sukan, kami menawarkan lebih daripada 40 kursus yang berkaitan dengan sukan di peringkat sarjana, pascasiswazah dan pendidikan vokasional (TAFE). Kajian kami dalam gerakan manusia dan sains sukan mempunyai reputasi bertaraf dunia.

Kami mempunyai cita-cita yang kuat untuk menjadi universiti sukan terkemuka Australia dan pemimpin global dalam sukan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Victoria University

Menjadi peneraju industri dalam sistem perancangan pengurusan sumber perusahaan (ERP) dan SAP dengan Master of Business Analytics (Profesional) VU. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Menjadi peneraju industri dalam sistem perancangan pengurusan sumber perusahaan (ERP) dan SAP dengan Master of Business Analytics (Profesional) VU.

Program tuan perniagaan VU adalah bertaraf dunia, dan sangat dihargai dalam industri. Kami mempunyai sambungan industri yang kuat, yang menawarkan pengalaman dunia dan peluang rangkaian.

Semasa pengajian anda, anda akan membangunkan pengetahuan praktikal, terkini mengenai perisian SAP. Kami menawarkan pengalaman tangan dan akses dalam talian kepada aplikasi dan teknologi perisian SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA) yang komprehensif.... [-]

Australia Melbourne
November 2019
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University

Membangunkan pemahaman teori dan amalan kaunseling dengan Master of Counseling di VU. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Membangunkan pemahaman teori dan amalan kaunseling dengan Master of Counseling di VU.

Anda akan mendapat pengalaman dalam kaunseling orang dewasa, kanak-kanak dan remaja, memfokuskan pembelajaran anda ke:

kaunseling dan teori psikologiintervensi kaunseling dan terapi psikologi (untuk orang dewasa, kanak-kanak, remaja dan keluarga)kemahiran praktikal melalui pembelajaran dan penempatan berasaskan industri.

Diakreditasi oleh Persatuan Kaunseling Australia (ACA), Sarjana Kaunseling merangkumi:

pandangan terhadap pelbagai isu, termasuk kemurungan, kecemasan, kesedihan, kehilangan, dan kecanduanpemahaman tentang etika kaunselingpenyiapan tesis kecil berasaskan praktik.... [-]
Australia Melbourne Footscray
Permintaan Maklumat
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University

Menjadi pemimpin dalam perubahan sosial, hak asasi manusia dan pembangunan lestari di peringkat global atau tempatan, dengan Master of Community Community Development. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Menjadi pemimpin dalam perubahan sosial, hak asasi manusia dan pembangunan lestari di peringkat global atau tempatan, dengan Master of Community Community Development.

Program unik dan popular ini menawarkan pendidikan peribadi. Ia termasuk pembelajaran praktikal di tapak dan penglibatan yang mendalam dengan komuniti dan pakar dalam bidang. Campuran pembelajaran yang sempurna dan pengalaman praktikal akan menjadikan anda bersedia untuk kerjaya yang memuaskan.

Bidang kajian utama termasuk:

kesedaran kritikal dan etika pembangunanreka bentuk dan pengurusan projek pembangunan komunitipenyelidikan dan penilaian penyertaanglobalisasi dan pergerakan sosialkepimpinan dalam pembangunan komunitikesan Trump dan Brexit mengenai tadbir urus organisasi antarabangsaresolusi konflik dan pembinaan damai.... [-]
Australia Saint Albans
Permintaan Maklumat
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University

Mempelajari ijazah perakaunan yang diiktiraf secara global dengan Sarjana Perniagaan (Perakaunan). ... [+]

Gambaran keseluruhan

Mempelajari ijazah perakaunan yang diiktiraf secara global dengan Sarjana Perniagaan (Perakaunan).

Mendapatkan asas yang kukuh dan pengetahuan konseptual tentang perkembangan terbaru dalam kemapanan dan trend global dalam perakaunan. Anda akan membangunkan pengetahuan pakar dalam perakaunan, ekonomi, dan kewangan dan mempelajari kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam kedudukan perakaunan kanan dalam pelbagai industri.

Apabila selesai kursus ini, anda layak untuk memohon akreditasi dengan CPA Australia dan / atau Akauntan Tertera - Australia dan New Zealand (CA ANZ).

Kerjaya... [-]
Australia Melbourne Werribee
November 2019
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University

Dalam kursus Sistem Perancangan Sumber Daya Perusahaan Sarjana Perniagaan ini, anda akan mengetahui cara menerapkan trend perniagaan dan teknologi ke masalah dunia nyata ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam kursus Sistem Perancangan Sumber Daya Perusahaan Sarjana Perniagaan ini, anda akan mengetahui cara menerapkan trend perniagaan dan teknologi ke masalah dunia nyata dengan belajar dari guru yang pakar dalam bidang mereka.

Dalam kursus bertaraf dunia ini, anda akan membangunkan kemahiran pengkomputeran dan perniagaan untuk melaksanakan dan menyelenggarakan sistem Perancangan Sumber Daya Perancangan (ERP). Yang penting, kursus ini akan memberi anda kefahaman tentang implikasi sistem ini dalam perniagaan.

Anda akan belajar pada modul SAP terkini, jadi boleh memukul asas yang berjalan ketika bekerja dalam peranan ERP / SAP.

Dapatkan pengetahuan mendalam tentang perisian Aplikasi dan Produk Sistem (SAP) melalui pengalaman tangan dan akses dalam talian 24 jam. Anda akan belajar kemahiran penting termasuk:... [-]

Australia Melbourne Werribee
November 2019
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University

Sarjana Teknologi Maklumat Gunaan (NMIT) adalah kursus fleksibel, terakreditasi, menyediakan latihan lanjutan untuk pelajar dengan ijazah IT. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sarjana Teknologi Maklumat Gunaan (NMIT) adalah kursus fleksibel, terakreditasi, menyediakan latihan lanjutan untuk pelajar dengan ijazah IT.

Anda akan membina kemahiran pengkomputeran anda, bersedia untuk peranan IT senior. Hands-on, kelas praktikal membolehkan anda mengembangkan dan meningkatkan kemahiran yang dibentuk daripada teori. Kursus ini memberikan fleksibiliti melalui pembelajaran bersemuka dan dalam talian.

Kami memberi tumpuan kepada menyelesaikan masalah dunia sebenar di:

pengkomputeran awan (dengan praktikal menggunakan Amazon Web Services)keselamatan siberpengaturcaraan lanjutanKejuruteraan perisianrangkaian wayarles dan mudah alihaplikasi mudah alihanalisis datapengurusan projek.... [-]
Australia Saint Albans Werribee
Permintaan Maklumat
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu