Victoria University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih VU

Di Victoria University (VU), kami ingin anda mengikuti semangat dan kecemerlangan anda dalam industri yang selalu anda impikan.

Kami adalah salah satu institusi yang paling berkaitan dengan industri di Australia dan merupakan salah satu daripada 2% universiti terkemuka di dunia.

Anda akan belajar dari profesional industri terkemuka yang menggabungkan teori dengan amalan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya anda dari hari ke hari.

Mengalami Model Tahun Pertama kami

Kami telah mengubah cara kami mengajar kursus kami supaya anda mengalami tahun pertama tidak seperti yang lain - memberi tumpuan kepada anda dan kejayaan anda.

Mencapai kemenangan awal dan keyakinan yang membina anda untuk pengalaman universiti yang berjaya, dengan lebih dari satu masa dengan pendidik dan pelbagai tahap sokongan.

Mod pengajaran blok akan dilanjutkan kepada subjek tahun kedua pada tahun 2019 dan tahun ketiga dan tahun keempat pada tahun 2020.

Pelajar yang bermula pada VU pada tahun 2018 akan menjalankan semua pengajian mereka di bawah mod blok sepanjang darjah mereka.

Temui kursus yang terkemuka di industri

Kami faham bahawa sebab utama untuk kajian ini adalah mencapai kerjaya yang anda pilih. Itulah sebabnya kursus kami direka bentuk bersama-sama dengan industri, untuk memastikan bahawa anda belajar kemahiran yang dicari oleh majikan - kini, dan pada masa akan datang.

Kerana kursus kami sangat relevan dengan tempat kerja, ramai yang telah diiktiraf oleh organisasi terkemuka sebagai standard industri. Hanya sebahagian daripada banyak organisasi kami yang bertauliah termasuk:

  • Institut Pemasaran Australia
  • Majlis Akreditasi Kejururawatan dan Klinikal Australia
  • Majlis Pentauliahan Psikologi Australia
  • CPA Australia
  • Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered Australia
  • Institut Akauntan Bertauliah Australia
  • Institut Pengajaran Victoria.

Pilihan kajian fleksibel

Mampu memilih cara belajar adalah penting untuk mencapai matlamat anda. Itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai pilihan kajian fleksibel.

Sama ada anda menggabungkan pengajian dengan pekerjaan sepenuh masa, mengimbangi kehidupan keluarga, atau memerlukan pendidikan lanjut untuk mencapai matlamat kerjaya, kami boleh membantu membuat kerja belajar untuk anda.

Perkhidmatan sokongan yang berfungsi untuk anda

Kami menawarkan pelajar pelbagai perkhidmatan sokongan - dari biasiswa dan sokongan kewangan, melalui sokongan akademik, penjagaan kanak-kanak dan perkhidmatan kesihatan dan kesejahteraan.

Kami memahami bahawa mengimbangi kajian dengan komitmen kerja dan kehidupan tidak selalu mudah. Itulah sebabnya kursus dan program sokongan kami direka untuk menawarkan pelajar dari pelbagai latar belakang peluang untuk mencapai matlamat mereka.

Terlepas dari pengalaman sebelumnya, latar belakang ekonomi dan pendidikan, kami ingin anda berjaya.

Komuniti mengalu-alukan

Mengalami pelbagai budaya, agama dan bahasa di Victoria University (VU).

Apabila anda belajar bersama kami, anda akan berkongsi kelas, perbualan, dan persahabatan dengan pelajar dari lebih 175 negara yang berbeza.

Kerana pelajar kami menyertai kami dari pelbagai lokasi yang berbeza, kami juga mempunyai lebih daripada 240,000 alumni VU yang tinggal dan bekerja di seluruh dunia.

Kami memenangi Anugerah Perniagaan Multikultural Kerajaan Victoria (pautan luar) pada tahun 2018 untuk perkhidmatan cemerlang kami kepada masyarakat pelbagai budaya.

Kedudukan global kami

Apabila memilih sebuah universiti, penting untuk mempertimbangkan kedudukannya di Australia dan di peringkat antarabangsa.

Walaupun sebuah institusi yang agak baru, setiap tahun VU menerima pengiktirafan global yang lebih besar.

Peluang penyelidikan bertaraf dunia

Di Victoria University (VU), anda boleh melakukan penyelidikan kerjasama untuk dan dengan industri, kerajaan, dan komuniti.

Penyelidik siswazah kami didasarkan pada kolej dan pusat penyelidikan khusus dan institut kami, bekerja dengan kakitangan penyelidikan terkenal dan menyumbang kepada 600 kertas kerja yang diterbitkan setiap tahun - lebih daripada separuh daripadanya muncul dalam jurnal terbaik di dunia.

Satu kaji selidik penyelidik siswazah baru-baru ini mendapati kadar kepuasan 93% dengan program sokongan dan kemahiran kami.

Kami juga merupakan salah satu daripada hanya tujuh universiti di Australia yang menerima penarafan lima bintang dari Majlis Persatuan Pasca Siswazah Australia untuk kemudahan kami.

Pemimpin dalam sukan

Victoria University (VU) menduduki ranking 12 di peringkat global untuk pendidikan sains sukan. *

Sebagai pemimpin dalam sukan, kami menawarkan lebih daripada 40 kursus yang berkaitan dengan sukan di peringkat sarjana, pascasiswazah dan pendidikan vokasional (TAFE). Kajian kami dalam gerakan manusia dan sains sukan mempunyai reputasi bertaraf dunia.

Kami mempunyai cita-cita yang kuat untuk menjadi universiti sukan terkemuka Australia dan pemimpin global dalam sukan.

Lokasi

Saint Albans

Footscray Park Campus

Alamat
6V4X+GF Footscray, Vitória, Austrália
Saint Albans, Victoria, Australia

Melbourne

City Flinders Campus

Alamat
300 Flinders Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia

Melbourne

City Flinders Lane Campus

Alamat
301 Flinders Lane
Melbourne, Victoria, Australia

Melbourne

City King Campus

Alamat
225 King Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia

Melbourne

City Queen Campus

Alamat
256, 283, 295 & 300 Queen Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia

Footscray

Footscray Nicholson Campus

Alamat
Corner of Nicholson and Buckley Streets, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australia

Saint Albans

Saint Albans Campus

Alamat
McKechnie St, St Albans VIC 3021
Saint Albans, Victoria, Australia

Sunshine

Sunshine Campus

Alamat
460 Ballarat Road, Sunshine VIC 3338
3020 Sunshine, Victoria, Australia

Footscray

VU at MetroWest (Footscray) Campus

Alamat
138 Nicholson Street, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australia

Sydney

Sydney Campus

Alamat
160-166 Sussex Street, Sydney NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australia

Werribee

Werribee Campus

Alamat
Hoppers Lane, Werribee VIC 3030
Werribee, Victoria, Australia