University of Technology Sydney

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di UTS , kami berfikir dengan berlainan: kami mengambil pendekatan global untuk pendidikan yang mempunyai inovasi di terasnya. Terlebih lagi, kami adalah sebuah universiti untuk dunia sebenar. Semua kursus kami adalah sejajar dengan keperluan industri, jadi apa yang anda pelajari akan menyediakan anda untuk kerjaya masa depan anda.UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


Perbezaan UTS

  • Kami adalah universiti muda nombor 1 di Australia dan menduduki tempat ke-9 di dunia (QS Top 50 Under 50 2019 dan ke-16 di Peringkat Universiti Young Times). Kami juga menduduki ranking 200 universiti teratas di dunia mengikut QS (2019).
  • Kami telah mencipta kampus bertaraf dunia yang bersemangat, ruang pelajar yang saling terhubung. Manfaatkan bangunan pemenang anugerah kami, kemudahan canggih dan reka bentuk yang mampan.
  • Kami adalah universiti bandar Sydney - kami tinggal di tengah-tengah salah satu bandar besar di dunia, yang dikelilingi oleh kawasan industri kreatif dan digital Sydney.
  • Kami mempunyai sambungan yang dikira. Lebih daripada 150 rakan kongsi industri membentuk kandungan kursus kami dan menyediakan latihan, biasiswa dan sumber.
  • Pelajar kami datang pertama - apabila anda belajar dengan kami, kami akan menyokong anda di sepanjang jalan. Perkhidmatan pelajar termasuk bantuan kesihatan dan kaunseling, bantuan akademik dan bahasa Inggeris, sokongan perumahan dan karier, dan pelbagai kelab dan masyarakat.

Penyelidikan yang penting
Di UTS , kajian kami memberi respons kepada soalan-soalan besar. Kami mempunyai reputasi yang semakin meningkat untuk penyelidikan yang berfokus pada masa depan dalam bidang yang baru muncul, dengan fokus pada lima bidang tema: kesihatan, sains data, kemampanan, kerja masa depan dan industri dan masa depan sosial. Dari soalan gangguan teknologi kepada masa depan penjagaan kesihatan , data besar dan cara kerja baru, kami menyampaikan penyelesaian sebenar kepada cabaran hari ini - dan esok. Kami juga bekerjasama - kami bekerjasama rapat dengan rakan industri dan akademik di seluruh dunia untuk memacu perubahan bermakna di dunia di sekitar kami.

Kejayaan biasiswa

Kami telah mendedikasikan A $ 30 juta untuk menyediakan geran dan biasiswa untuk pelajar antarabangsa yang tinggi hingga 2020 - termasuk pembiayaan khas universiti atau fakulti untuk pelajar antarabangsa seperti anda.

www.int-biasiswa. UTS .edu.au

Lokasi

Sydney

University of Technology, Sydney

Alamat
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sydney, New South Wales, Australia
Telefon
+61 3 9627 4816

Program-program

Kursus Eksekutif