Baca keterangan rasmi

Adakah anda berfikir tentang belajar di Australia? University of Southern Queensland (USQ) berbangga dengan memberikan sokongan terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat belajar dan kerjaya anda. Pelajar USQ menikmati saiz kelas kecil, ruang pembelajaran kolaboratif, dan rangkaian perkhidmatan sokongan untuk meningkatkan pengalaman belajar anda. Dengan pelajar dari lebih 80 negara dan darjah dan program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, anda boleh memilih untuk belajar di kampus, luaran atau dalam talian.

Tentang kita

Universiti Queensland Selatan adalah sebuah universiti dinamik yang berdedikasi untuk menyediakan ijazah dan program berkualiti dalam persekitaran yang fleksibel dan menyokong. Lebih dari 50 tahun, USQ telah menjadi institusi pengajaran dan penyelidikan terkemuka, yang menyediakan pendidikan di seluruh dunia dari tiga lokasi serantau: Toowoomba, Springfield, dan Ipswich. Kami juga mempunyai hab jangkauan yang terletak di Stanthorpe.
Pelajar kami diajarkan oleh para pensyarah yang menjadi pemimpin dalam bidang mereka, yang, seperti program kami, sentiasa mengikuti perkembangan wajah industri yang sentiasa berubah. Kami berbangga untuk menjadi No. 1 di Queensland untuk graduan dalam kerja sepenuh masa (Penyiasatan Destinasi Siswazah, 2014-2016). Tidak kira sama ada pelajar kita belajar dalam talian atau di kampus, tumpuan kami adalah untuk memberi mereka sokongan peribadi.
Setiap pelajar mempunyai akses kepada Pegawai Perhubungan Pelajar (SRO) USQ yang boleh menyokong mereka melalui perjalanan pembelajaran mereka.

Kursus

Program-program yang ditawarkan di USQ dirancang dengan tujuan untuk menyediakan graduan-graduan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berpengalaman dan berkelayakan. Di USQ, anda boleh belajar di peringkat diploma, sarjana, pascasiswazah dan penyelidikan. Anda juga boleh mengambil kesempatan daripada Kursus Single Pembangunan Profesional, Program Pathway , dan kursus Bahasa Inggeris untuk meningkatkan kerjaya anda.

Hampir 28000 pelajar dari seluruh Australia dan di seluruh dunia memilih untuk belajar di USQ dalam bidang:

 • Perniagaan dan Perdagangan
 • Seni Kreatif dan Media
 • Pendidikan
 • Kejuruteraan dan Alam Sekitar yang Dibina
 • Kesihatan dan Masyarakat
 • Kemanusiaan dan Komunikasi
 • Teknologi maklumat
 • Undang-undang dan Keadilan
 • Sains
 • Penyelidikan
 • Program Bahasa dan Pathway Bahasa Inggeris
 • Pembangunan Profesional.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba adalah kampus universiti asal dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang memenuhi keperluan pelajar. Tiga kampus USQ yang terbesar mengenai saiznya, USQ Toowoomba menawarkan pengalaman penuh di kampus dengan penginapan kolej kediaman dan pelbagai aktiviti kehidupan pelajar yang melengkapi program akademik.

USQ Toowoomba terletak di salah satu bandar pedalaman terbesar di Australia, hanya satu jam perjalanan empat puluh minit di barat Brisbane dan berhampiran dengan Lapangan Terbang Toowoomba Wellcamp.

USQ juga menawarkan perkhidmatan bas ulang-alik intercampus harian antara USQ Toowoomba, USQ Springfield dan USQ Ipswich, memberikan pelajar lebih banyak pilihan dan kelonggaran untuk menghadiri kelas bergantung kepada keperluan mereka.

USQ Springfield

USQ Springfield adalah sebuah kampus moden yang terletak di tengah-tengah kawasan Queensland yang paling pesat berkembang.

USQ Springfield menawarkan pelbagai pilihan sarjana muda dan pascasarjana dalam suasana bersemangat hanya 25 minit dari Ipswich CBD, 45 minit dari bandar Brisbane dan satu jam dari Gold Coast.

Hab untuk penghasilan dan prestasi digital untuk Universiti, kampus itu merangkumi kemudahan televisyen dan radio pengeluaran televisyen dan ruang latihan, serta bilik pengajaran bersama, makmal baru.

Simulator penerbangan kelas dunia USQ Springfield adalah yang pertama seumpamanya di Queensland. Simulator USQ adalah jet badan sempit, di mana pelajar penerbangan dapat meniru keseluruhan penerbangan, kedua-dua senario biasa dan tidak normal semasa menyelesaikan pemeriksaan dan prosedur.

USQ Ipswich

Kampus Ipswich USQ terletak di tapak warisan di salah satu bandar tertua di Australia. Kami telah menjadi sebahagian daripada Ipswich sejak tahun 2006, dan apabila rantau ini berkembang, kami mengembangkan komitmen kami ke rantau ini.

Kampus berdaun USQ Ipswich mempunyai pemandangan indah di seluruh bandar serta perpustakaan yang memaparkan hutan hujan yang hidup. Kampus ini adalah 55 minit dari bandar Brisbane, satu jam dan 15 minit dari Gold Coast, dan boleh diakses melalui pengangkutan awam. Rumah untuk Sekolah Kesihatan dan Kesejahteraan USQ, USQ Ipswich termasuk kemudahan latihan paramedik yang dibina khas dan makmal kejururawatan klinikal baru, medan sukan, kafe dan gim.

Online

Dengan kajian dalam talian di USQ, lebih mudah berbanding sebelum ini untuk kajian yang sesuai dengan kehidupan anda. Kami memberi tumpuan kepada kejayaan pelajar, jadi kami memudahkan anda agar sesuai dengan tahap kerjaya yang tertumpu kepada karier anda. Malah, kami adalah universiti nombor satu di Queensland untuk lulusan dalam kerja sepenuh masa (Penyiasatan Destinasi Siswazah, 2014-2016). Anda boleh belajar separuh masa atau sepenuh masa, atau mengubah beban belajar anda sebagai perubahan kehidupan untuk anda - kelas anda adalah sehampir komputer anda.

Pelajar kami yang memilih untuk belajar dalam talian adalah sebahagian daripada komuniti di kampus kami dan sangat dialu-alukan untuk berada di kampus dengan kami serta mengambil kesempatan daripada pelbagai kemudahan dan perkhidmatan sokongan yang kami tawarkan.

Pelajar dalam talian boleh mengakses bilik darjah dalam talian yang fleksibel yang membolehkan mereka memilih di mana mereka belajar ketika mereka belajar, dan juga bagaimana mereka belajar. Tidak hairanlah bahawa lebih daripada 75% pelajar memilih untuk belajar melalui mod ini.

Sokongan pelajar antarabangsa

 • Pengambilan lapangan terbang percuma dan pindahkan ke penginapan anda untuk pelajar baru yang tiba
 • Kolej kediaman dan penginapan luar kampus
 • Kumpulan Kerja Pelajar Antarabangsa di Hub Kerjaya USQ
 • Kebajikan pelajar, kesihatan, kaunseling, dan kesejahteraan pelajar
 • Sokongan dan perkhidmatan multi-iman
 • Acara dan aktiviti pelajar yang kerap
 • Sumber kecacatan.

Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan Antarabangsa USQ.

Tinggal di mana?

Sekiranya anda merancang untuk belajar di kampus dengan USQ, terdapat beberapa pilihan tempat penginapan yang sesuai untuk setiap anggaran - semuanya berdekatan dengan setiap kampus USQ. Ketahui lebih lanjut tentang penginapan dengan USQ.

Adakah anda bersedia untuk memohon di USQ?

Memohon untuk belajar dengan USQ adalah mudah! Ketahui lebih lanjut mengenai proses permohonan kami, dan dapatkan aplikasi anda bermula. Ingat, tidak ada bayaran untuk memohon di USQ.

Penyelidikan

USQ komited untuk melakukan penyelidikan yang bukan sahaja berkaitan akademik tetapi melibatkan industri dan pemegang kepentingan kami dan menyumbang kepada inovasi yang memberi manfaat kepada komuniti, negara dan sebagainya.

Kunci budaya penyelidikan kami bekerja dengan industri untuk memahami masalah yang dihadapi sektor ini dan secara bersama-sama mengembangkan idea dan teknologi baru yang mempunyai kesan yang nyata terhadap faedah ketara. Kami mempunyai keupayaan dan keupayaan penyelidikan yang signifikan dalam bidang berikut;

 • Pertanian dan perniagaan
 • Astrofizik
 • Warisan budaya dan arkeologi
 • Kehidupan digital
 • Sains alam sekitar
 • Sains kesihatan dan tingkah laku
 • Sains matematik dan hipersonik
 • Kejuruteraan bahan dan teknologi kejuruteraan
 • Komuniti serantau dan pembangunan ekonomi

Kami diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk kerja kami dalam bahan dan komposit masa depan, bekerja rapat dengan rakan industri antarabangsa dan institusi penyelidikan lain, untuk menentukan penyelesaian mesra alam yang berdaya maju kepada beberapa komoditi terbesar di dunia.

USQ juga muncul dengan pesat sebagai peneraju penyelidikan global dalam sistem pertanian dan pengurusan lanskap desa lestari, dengan penyelidikan dalam bidang sains alam sekitar, sains komputer dan matematik, sains pertanian, dan kejuruteraan. Projek penyelidikan antarabangsa di Asia membantu meningkatkan pengairan, pengeluaran sayuran, dan perdagangan kopi, antara lain.

Dari superfoods hingga survival kanser serantau, penyelidik kami berusaha untuk meningkatkan kualiti hidup untuk semua melalui penyelidikan kesihatan kami. Projek termasuk menangani keperluan unik penduduk serantau dan luar bandar dengan penyelidikan yang meliputi sistem kesihatan, sains, teknologi, akses dan penjagaan, infrastruktur dan inovasi. Penyelidik USQ juga menyiasat potensi makanan berfungsi untuk membalikkan obesiti manusia dan penyakit radang kronik, memberikan asas kepada akhirnya memberikan manfaat kesihatan yang optimum untuk mengurangkan risiko yang berkaitan dengan gangguan gaya hidup kronik.

Pelajar penyelidikan pascasiswazah di USQ mempunyai akses kepada pelbagai kemudahan dan dibimbing oleh penyelidik dan rakan kongsi kami, untuk memupuk persekitaran dinamik dan memuaskan. Program Inovatif yang lebih tinggi oleh program penyelidikan (HDR) USQ meluaskan pandangan pelajar dan menyediakan mereka untuk mencabar kerjaya dalam bidang pilihan mereka, untuk meningkatkan kemahiran pekerjaan dan inovasi mereka.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Southern Queensland (USQ)

Jika anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang lain daripada pendidikan dan mahu menjadi seorang guru sekolah, Master USQ ini Pembelajaran dan Pengajaran akan memba ... [+]

Menjadi seorang guru sekolah rendah atau menengah

Jika anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang lain daripada pendidikan dan mahu menjadi seorang guru sekolah, Master USQ ini Pembelajaran dan Pengajaran akan membawa anda ke sana. ijazah tahap ini menguasai semua baru akan melengkapkan anda dengan pemahaman maju dan menyeluruh pendidikan dan teliti menyediakan anda untuk kerjaya baru anda.

Jurusan

Primary MENENGAH

Pengalaman profesional

Terdapat 60 hari diselia penempatan pengalaman profesional dan 20 hari magang tanpa pengawasan pada 50 peratus pengajaran beban di sekolah atau lain-lain konteks pendidikan yang diluluskan. Anda juga mempunyai peluang untuk menjalankan beberapa pengalaman profesional anda di luar negara.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Adakah anda mahu untuk menyampaikan penyelesaian inovatif menggunakan kemahiran lanjutan dalam pengurusan projek? Yang dibangunkan dengan kerjasama industri, Institut Aus ... [+]

Menguasai seni pengurusan projek

Adakah anda mahu untuk menyampaikan penyelesaian inovatif menggunakan kemahiran lanjutan dalam pengurusan projek? Yang dibangunkan dengan kerjasama industri, Institut Australia Pengurusan Projek dan Institut Pengurusan Projek, Master USQ Pengurusan Projek akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan untuk menjadi pemimpin dalam bidang pengurusan projek.

Selain topik seperti kepimpinan pasukan, penghantaran projek, pengurusan berasaskan projek dan pengurusan risiko, anda akan dapat untuk memperibadikan ijazah anda dengan memilih elektif dari MBA atau Sarjana kami Perniagaan dan ijazah Inovasi yang sesuai dengan kerjaya anda.

Salah satu para graduan kami telah dianugerahkan dengan Australian Institute of 2015 Queensland Pengurus Projek Pengurusan Projek ini tahun ini.... [-]

Australia Springfield Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 72 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Jika anda ingin menjadi seorang akauntan dan sudah mempunyai sarjana muda atau ijazah 8-unit bukan perakaunan sarjana, Sarjana Perakaunan Profesional akan membawa anda ke ... [+]

Perakaunan adalah kritikal

Accounting ialah komponen penting dalam mana-mana syarikat atau institusi. Perakaunan sebagai profesion yang telah menyaksikan perubahan besar dalam beberapa dekad kebelakangan ini, daripada fokus ketat kewangan akauntabiliti ekonomi kepada peranan yang lebih kompleks dalam organisasi perniagaan dan pengurusan. Profesion perakaunan juga telah diperluas untuk merangkumi bidang-bidang seperti sistem maklumat, insolvensi dan siasatan forensik.

Tukar kepada kerjaya dalam bidang perakaunan

Jika anda ingin menjadi seorang akauntan dan sudah mempunyai sarjana muda atau ijazah 8-unit bukan perakaunan sarjana, Sarjana Perakaunan Profesional akan membawa anda ke sana. Penekanan adalah kepada pengalaman praktikal dan menyediakan anda dengan teliti bagi profesion perakaunan melalui program penukaran ini sarjana.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Membuat langkah kerjaya yang hebat anda yang seterusnya dengan Master USQ ini Perniagaan dan Inovasi. Anda akan dapat untuk memilih dua pengkhususan yang akan meluaskan p ... [+]

Adakah anda bersedia untuk kerjaya masa depan anda?

Membuat langkah kerjaya yang hebat anda yang seterusnya dengan Master USQ ini Perniagaan dan Inovasi.

Anda akan dapat untuk memilih dua pengkhususan yang akan meluaskan pengetahuan anda, meningkatkan kepakaran anda dan melengkapkan cita-cita kerjaya anda.

Jurusan

Perniagaan tani (tidak terdapat pada tahun 2017) Data Besar dan Visualisasi Pengurusan krisis DIGITAL TRANSFORMASI Kepimpinan Enterprise KEWANGAN AM Perniagaan antarabangsa Komunikasi Profesional Perniagaan yang mampan

Komponen ketiga pengajian akan menjadi projek penyelidikan yang akan mengembangkan pengetahuan anda dalam perniagaan yang inovatif dan keusahawanan. Pilih sama ada Penyelidikan Gunaan atau memulakan Penyelidikan Lanjutan.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 72 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Jika anda ingin menjadi seorang jurutera profesional, dan mempunyai ijazah kejuruteraan tiga tahun tetapi tidak mempunyai pengalaman kerja, Sarjana Kejuruteraan akan memb ... [+]

Mendapatkan pengalaman industri

Jika anda ingin menjadi seorang jurutera profesional, dan mempunyai ijazah kejuruteraan tiga tahun tetapi tidak mempunyai pengalaman kerja, Sarjana Kejuruteraan akan membawa anda ke sana. Pada tahap ini, anda akan:

mendapatkan hands-on amali dan pengalaman industri untuk menyediakan anda untuk bekerja dalam profesion kejuruteraan menggunakan pengetahuan kajian anda kepada masalah dunia sebenar dalam projek penyelidikan anda - besar batu loncatan kepada darjah penyelidikan lanjut, termasuk PhD anda.

Jurusan

Kejuruteraan Pertanian Applied Telekomunikasi Kejuruteraan awam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik Kejuruteraan alam sekitar sistem maklumat geografi Kejuruteraan mekanikal Kejuruteraan Kuasa Kejuruteraan Struktur Surveying. ... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Jika anda telah lulus di kawasan yang berbeza dan mahu berpindah ke IT atau telah belajar ijazah pengkomputeran dan mahu meningkatkan kemahiran profesional anda, maka ini ... [+]

Meningkatkan kemahiran komputer anda

Jika anda telah lulus di kawasan yang berbeza dan mahu berpindah ke IT atau telah belajar ijazah pengkomputeran dan mahu meningkatkan kemahiran profesional anda, maka ini adalah tahap untuk anda. The Master of Technology Computing direka untuk menambah pengetahuan dan kemahiran semasa anda dan berkaitan dengan keperluan profesion atau industri anda.

pengkhususan kerja kursus

Perisian dan Web Rangkaian dan sistem keselamatan Pengkhususan yang tidak ditentukan - mempunyai pilihan untuk memilih sepuluh kursus yang diluluskan dari Master of Technology Computing untuk membentuk ijazah anda untuk matlamat dan cita-cita anda. ... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Master USQ ini Sistem Maklumat akan memberikan anda kemahiran untuk berjaya dalam dunia yang semakin berhubung di mana cabaran baru dibentangkan setiap hari. ijazah ini a ... [+]

Memulakan kerjaya yang dinamik

Master USQ ini Sistem Maklumat akan memberikan anda kemahiran untuk berjaya dalam dunia yang semakin berhubung di mana cabaran baru dibentangkan setiap hari. ijazah ini akan memberikan anda kemahiran dan kepakaran yang diperlukan untuk merealisasikan potensi teknologi yang sedia ada, untuk mengeksploitasi peluang-peluang teknologi baru dan baru muncul, untuk membantu organisasi mendapat nilai perniagaan daripada penggunaan teknologi maklumat dan sistem.

Sektor IT telah dikenal pasti mempunyai kekurangan yang ketara profesional terlatih. Sekarang adalah masa yang baik untuk memulakan kerjaya yang dinamik, global dan permintaan. Mengkaji Sarjana Sistem Maklumat adalah sesuai untuk profesional yang berkelayakan dalam bidang-bidang lain daripada teknologi maklumat.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Sarjana Pendidikan (Applied Linguistics) adalah sesuai jika anda bekerja dengan penutur bahasa kedua dan masyarakat mereka, atau dalam bidang terapi pertuturan dan patolo ... [+]

Meningkatkan kemahiran pengurusan komunikasi anda

A Sarjana Pendidikan (Applied Linguistics) adalah sesuai jika anda bekerja dengan penutur bahasa kedua dan masyarakat mereka, atau dalam bidang terapi pertuturan dan patologi, kesihatan bersekutu, psikologi atau latihan dalam pelbagai tetapan yang memerlukan kemahiran dalam pengurusan komunikasi dan interaksi silang budaya.

fleksibiliti kajian

Jika anda tidak pasti sama ada anda mahu untuk melengkapkan keseluruhan ijazah Sarjana, memohon untuk belajar Sijil Siswazah USQ Pendidikan, Diploma Siswazah Pendidikan (Commonwealth Disokong Place) atau Diploma Siswazah Pendidikan (Bayaran Bayar Penuh) dan mengambil kredit daripada anda kajian untuk Sarjana Pendidikan jika anda membuat keputusan untuk terus belajar.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Pendidik memainkan peranan yang penting dalam membangunkan keupayaan rakyat untuk menggunakan pengetahuan untuk belajar, membangun dan mengambil bahagian dalam dunia kont ... [+]

Commonwealth Disokong Place

Melanjutkan kerjaya pengajaran anda

Pendidik memainkan peranan yang penting dalam membangunkan keupayaan rakyat untuk menggunakan pengetahuan untuk belajar, membangun dan mengambil bahagian dalam dunia kontemporari. Sarjana Pendidikan:

bertujuan untuk melanjutkan kepakaran anda, membantu anda untuk menjadi pemimpin dalam Pendidikan ditawarkan sepenuhnya dalam talian, memberikan fleksibiliti untuk belajar di mana sahaja, bila-bila masa.

Jurusan

Zaman kanak-kanak Bimbingan dan Kaunseling Pendidikan Khas TESOL

pengkhususan lain seperti laluan penyelidikan dan laluan pelajar membawa membolehkan anda untuk memilih lapan kursus dari pelbagai kursus peringkat sarjana Pendidikan membolehkan anda untuk menyesuaikan kajian anda untuk matlamat peribadi dan profesional anda, yang boleh didapati dalam Sarjana Pendidikan Full-Bayaran Membayar program.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Tujuan Sarjana Penyelidikan Perniagaan adalah untuk melatih anda dalam penyelidikan perniagaan peringkat tinggi, sama ada untuk tujuan pengurusan akademik atau kanan. ... [+]

Ambil kemahiran penyelidikan anda ke tahap yang baru

Matlamat tuan penyelidikan perniagaan adalah untuk melatih anda dalam penyelidikan perniagaan peringkat tinggi, sama ada untuk tujuan pengurusan akademik atau kanan. Anda akan mengambil sekeping besar penyelidikan dalam bidang yang diminati, dengan menggunakan pengetahuan khas dan teknik penyelidikan canggih untuk meneroka penyelesaian suatu masalah pengurusan. Ia dijangka bahawa penyelidikan anda menjalankan beberapa tahun akan memberi sumbangan penting kepada pembangunan pengetahuan baru, pembangunan masyarakat dan penyelesaian bagi industri dan kerajaan.

hasil kerjaya

Sarjana Penyelidikan Perniagaan akan meningkatkan peranan anda dalam pengurusan kanan, atau menyediakan anda untuk kerjaya dalam bidang akademik. Ia juga merupakan satu batu loncatan kepada darjah penyelidikan lanjut, seperti PhD.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 semester
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Sarjana Sains (Penyelidikan) memberikan anda kemahiran dan peluang yang anda perlu untuk melanjutkan kerjaya anda dalam bidang penyelidikan sains pilihan anda. ... [+]

Meningkatkan kerjaya penyelidikan sains anda

Yang Sarjana Sains (Penyelidikan) memberikan anda kemahiran dan peluang yang anda perlu untuk melanjutkan kerjaya anda dalam bidang penyelidikan sains pilihan anda. Pada tahap ini, bermotivasi tinggi dan pelajar yang berkelayakan menjalankan kajian canggih untuk menghasilkan disertasi berasaskan penyelidikan yang akan membantu anda untuk membangunkan kemahiran penyelidikan anda di kawasan khusus pengetahuan dan meneruskan lagi dengan kerjaya penyelidikan sains anda.

Dalam tahap ini anda akan mempunyai pilihan tiga pengkhususan untuk memberi tumpuan kajian penyelidikan anda. Ia termasuk:

Penyelidikan Gunaan Penyelidikan Advanced Penyelidikan Psikologi ... [-]
Australia Toowoomba Springfield
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Alamat
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Website
Telefon
+61 74631 5543
Alamat
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Alamat
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Alamat
Australia Online, Australia
Telefon
undefined