James Cook University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kemajuan kerjaya anda dengan ijazah pascasiswazah yang inovatif dan fleksibel. Mula membina masa depan yang lebih cerah, hari ini.

Kursus Sijil Sarjana, Graduate Diploma dan Sijil Siswazah dalam Kejururawatan, Sains Data dan Perniagaan akan melengkapkan anda dengan kemahiran, pengetahuan dan kelayakan untuk memajukan kerjaya anda dan membuat perubahan dalam bidang pilihan anda.

Mengapa belajar dengan JCU?

Kajian apabila sesuai dengan anda, terima sokongan akademik peribadi dan membuat CV anda bersinar dengan kelayakan dari universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Dengan reputasi kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan, kita mengetahui nilai pendidikan bertaraf dunia: pelajar kami lulus untuk menjadi pemimpin dalam bidang mereka dan komuniti mereka. Lebih-lebih lagi, JCU telah dianugerahkan lima bintang untuk kejayaan kerja lepasan selama enam tahun yang dijalankan oleh The Good Universities Guide.

Melalui kursus pasca siswazah, kami berhasrat untuk memperkasakan profesional untuk memberi impak positif dan menjadikan kehidupan mereka menjadi penting. Masuk hari ini dan dapatkan kemahiran untuk membina masa depan anda yang cerah, hari ini.

Warisan kita

Ditubuhkan pada tahun 1961 dan dengan kampus di Townsville, Cairns dan Singapura, JCU adalah universiti tertua kedua di Queensland. Kedudukan 2% daripada institusi pengajian tinggi di dunia, reputasi JCU untuk kecemerlangan dibina atas penyelidikan bertaraf dunia kami serta prestasi industri yang terkemuka di kalangan graduan kami dalam semua sektor. Kejayaan pelajar kami adalah keutamaan kami.

Bertemu dengan beberapa ahli akademik yang akan membawa penyelidikan dan pengajaran terkemuka dunia ke hujung jari anda:

  • Kejururawatan
  • Sains Data
  • Perniagaan

Apa yang kami tawarkan

Di JCU Online, kami menggabungkan pengajaran dan pembelajaran terkini dengan pemahaman yang mendalam mengenai penyampaian kursus pascasiswazah dalam talian .

Kakitangan kami adalah antara ahli akademik terkemuka di dunia , yang terkenal dengan biasiswa mereka, pendekatan profesional dan sokongan profesional dalam kajian pascasiswazah dalam talian.

Kedudukan kami di kalangan universiti terkemuka di dunia bermakna bahawa ijazah dari JCU Online akan membantu CV anda bersinar . Malah, JCU telah menerima lima bintang untuk kejayaan kerja dalam Good Universities Guide selama enam tahun yang lalu.

Perbezaan JCU Online

Ijazah lepasan ijazah dari JCU Online adalah inovatif, fleksibel dan direka khusus untuk memenuhi realiti sibuk profesional yang bekerja hari ini. Boleh diakses di mana-mana peranti dan direka bentuk untuk membolehkan pembelajaran 'bila-bila masa, di mana sahaja', kursus JCU Online sesuai dengan kehidupan anda, dan gaya hidup anda.

Persekitaran dalam talian interaktif kami menjadikan pembelajaran menarik. Sembang video, audio, kumpulan dan banyak lagi akan membantu anda merasa direndam dalam kursus anda dan memanfaatkan sepenuhnya pelajaran anda. Kami memudahkan banyak peluang untuk berhubung dengan rakan-rakan pelajar , memastikan kelayakan akademik anda dilengkapi dengan jaringan profesional yang profesional.

Namun, walaupun kami memperjuangkan faedah kajian dalam talian, kami juga mengenali nilai hubungan peribadi dan sokongan individu . Itulah sebabnya, sebagai pelajar JCU Online, anda akan mempunyai Penasihat Kejayaan peribadi anda sendiri untuk menyokong anda dari pendaftaran hingga tamat pengajian, membantu dan menggalakkan anda sepanjang jalan untuk menyelesaikan kursus.

Lokasi

Douglas

Alamat
James Cook Drive,1
4811 Douglas, Queensland, Australia

Brisbane

Alamat
Queen Street,349
4000 Brisbane, Queensland, Australia

Smithfield

Alamat
McGregor Road,90
4878 Smithfield, Queensland, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami