Global College Australasia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan kampus di bandar Perth, yang hampir dengan semua yang anda perlukan semasa anda tinggal di Australia Barat yang indah. Global College Australasia adalah institusi pendidikan moden dan dinamik yang menyediakan program berkualiti tinggi dalam persekitaran yang menyenangkan yang mendorong pembelajaran dan memotivasi pelajar untuk mencapai kecemerlangan dalam pelajaran mereka melalui pelaksanaan praktikal.

Global College Australasia didirikan pada motto "Belajar Memimpin, Berlatih untuk Berjaya" memperkasakan kreativiti dan belajar untuk mengambil industri. Kami adalah Organisasi Latihan Berdaftar yang diakreditasi secara nasional oleh Australian Skills Quality Authority (ASQA). Apa yang membezakan kami dengan rakan sebaya adalah penekanan utama kami dalam memupuk kecemerlangan akademik, penempatan tempat kerja, dan latihan serta menjadikan pengalaman pendidikan pelajar memuaskan, sehingga mereka akan mengingati masa di Global College Australasia hidup mereka.

Pengajaran yang luar biasa, kemudahan yang luar biasa, dan perkhidmatan sokongan akademik dan kebajikan yang luas menjadi pusat falsafah pendidikan Global College Australasia . Pengurusan dan kakitangan di Global College Australasia adalah pakar industri yang membawa banyak pengetahuan dan pengalaman ke kelas. Saiz kelasnya kecil, dan pendekatan pengajarannya ramah, menyokong, dan diperibadikan.

Kami mengajak pelajar dari semua latar belakang budaya untuk menikmati keindahan semula jadi Australia Barat dan gaya hidup yang santai sambil memperoleh kelayakan yang berkualiti tinggi dan kompetitif di peringkat antarabangsa. Anda akan mengalami persekitaran yang hebat untuk belajar. Kampus kami mempunyai pelbagai kemudahan berkualiti untuk membantu anda belajar, mengambil bahagian dan bersosial. Kami menjemput anda untuk melihat pelbagai program yang kami tawarkan dan mempertimbangkan banyak kelebihan memilih untuk belajar di Kolej kami.

Lokasi

East Perth

Alamat
Wellington Street,176
6004 East Perth, Australia Barat, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: