Baca keterangan rasmi

Universiti Deakin merupakan sebuah universiti top-rated dengan graduan bertaraf dunia. Deakin kedudukan dalam bahagian 3% daripada universiti di seluruh dunia dan mempunyai reputasi yang kuat untuk kepuasan pelajar.

program ijazah Industri berfokuskan dan tinjauan antarabangsa yang kukuh bermakna graduan Deakin bersedia untuk tempat kerja global.

Pendekatan kami terhadap pembelajaran memberi penekanan kepada pengalaman dunia sebenar dan amalan profesional, tetapi tanpa mengorbankan komitmen kami untuk penyelidikan berkualiti tinggi. Deakin adalah sebuah universiti muda yang dinamik yang menawarkan pelajar penyelidikan peluang untuk membuat inovasi dan makmur.

Institut Frontier Materials

Diiktiraf sebagai salah satu daripada organisasi penyelidikan bahan-bahan terkemuka Australia, Institut Frontier Materials (IFM) memupuk inovasi dan kecemerlangan dalam sains bahan dan penyelidikan kejuruteraan.

IFM telah ditubuhkan untuk menangani beberapa cabaran utama yang dihadapi oleh masyarakat melalui inovasi dalam reka bentuk bahan dan prestasi. Matlamat kami adalah untuk membangunkan teknologi pembuatan yang inovatif; dan kecekapan tenaga, sumber dan kemampanan infrastruktur.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Master of Philosophy (Electromaterials) menyediakan latihan penyelidikan yang unik untuk melengkapkan anda untuk pelbagai kerjaya masa depan yang menarik. Ia menyediakan ... [+]

Master of Philosophy (Electromaterials) menyediakan latihan penyelidikan yang unik untuk melengkapkan anda untuk pelbagai kerjaya masa depan yang menarik. Ia menyediakan laluan untuk kajian PhD masa depan dan juga latihan untuk pekerjaan masa depan dalam arena tenaga, pembuatan dan kesihatan.

Ini adalah peluang anda untuk menemui bahan-bahan baru dan membangunkan peranti pintar untuk membantu menyelesaikan beberapa masalah global yang paling mencabar pada hari ini.

Sebagai pelajar dalam kursus Master of Philosophy (Elektromaterials) yang pertama di dunia , kajian anda akan dilakukan secara langsung - menemui bahan-bahan baru, menggunakan teknik pencirian mutakhir dan memasang bahan baru ke dalam peranti elektrokimia untuk aplikasi dalam tenaga bersih, kesihatan atau maju pembuatan. Anda akan bekerja dengan, penyelidik yang terkenal di dunia yang terkemuka di electromaterials melalui ARC Pusat Kecemerlangan Electromaterials Sains.... [-]

Australia Wollongong Burwood
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials