Baca keterangan rasmi

Carnegie Mellon University adalah sebuah universiti Amerika yang ditubuhkan pada tahun 1900 di Pittsburgh, Pennsylvania. Peringkat 23 di dunia (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon telah menjadi tempat kelahiran inovasi sepanjang sejarahnya dan merupakan pemimpin global dalam membawa idea pemecahan tanah untuk memasarkan dan mewujudkan perniagaan permulaan yang berjaya.

Carnegie Mellon University di Australia (yang dibuka pada tahun 2006) merupakan sebahagian daripada jejak global Carnegie Mellon yang termasuk kampus di Silicon Valley, Rwanda dan Qatar.

Terletak di Adelaide, Bandaraya Paling Mudah Kelima di dunia (Economist Intelligence Unit 2015) dan ibu kota Australia yang paling berpatutan di Australia, kampus Carnegie Mellon Australia adalah rumah kepada pelajar dari lebih 20 buah negara, mewujudkan rangkaian yang luas dari sezaman, pakar-pakar global Dan alumni.

Pelajar lulus dengan tahap Carnegie Mellon University Amerika dan diajar oleh fakulti yang berkelayakan yang bermegah kerjaya yang luas dalam pengajaran, penyelidikan asas dan gunaan, dan kepimpinan dalam bidang masing-masing. Kelas-kelas yang diajar oleh pemastautin dan fakulti melawat dari Pittsburgh dan Washington, DC fakulti Overseas mengajar jauh ke Adelaide menggunakan kemudahan persidangan video canggih. Kawalan nisbah pelajar kepada fakulti memastikan fakulti menyediakan pelajar dengan perhatian peribadi untuk memenuhi keperluan mereka.

darjah kami menggabungkan kursus-kursus praktikal dan teknikal yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan saintifik dan kemahiran menyelesaikan masalah yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya mereka.

Dengan reka bentuk, kurikulum kursus inovatif kami telah memberi asas yang kukuh dalam teori, dengan memberi tumpuan kepada kemahiran yang akan memajukan amalan pengurusan, dasar dan membuat keputusan.

Kurikulum kami merangkumi kursus mencabar direka untuk membangunkan potensi murid untuk inovasi. Pelajar menyesuaikan ijazah mereka dengan memilih daripada pelbagai elektif kursus, projek dan kajian bebas.

Pembelajaran melalui pengalaman disediakan melalui latihan dan pasukan dan projek individu. Gabungan ijazah Amerika dan belajar di Australia menyediakan pelajar dengan perspektif kemahiran-set dan antarabangsa yang unik. Graduan menjadi dicari-individu yang menawarkan manfaat yang unik, serta-merta dan boleh diukur kepada majikan masa depan sebagai penganalisis canggih dan eksekutif yang berkesan.

Misi dan Visi

Misi Kita

Carnegie Mellon University Australia diasaskan kepada dalil bahawa kajian dasar awam dan teknologi maklumat, bebas dan bersama-sama, menyediakan platform unik yang kuat untuk mempengaruhi dunia abad ke-21. Kami adalah satu-satunya institusi akademik di dunia yang mengejar matlamat ini melalui fakulti bersepadu yang terdiri daripada sains pengurusan, sains sosial, dan teknologi maklumat di bahagian-bahagian lebih kurang sama. Ia adalah misi kami untuk menggunakan penyelidikan dan pendidikan platform ini membolehkan untuk mempunyai pengaruh yang positif ke atas evolusi masyarakat, sistem ekonomi, organisasi dan kehidupan individu di seluruh dunia.

Visi Kami

Kita melihat dunia di mana penyebaran peningkatan penggunaan teknologi maklumat, pembangunan global modal insan dan saling bergantung paduan pasaran, sistem politik, sosial dan budaya telah berubah sifat masalah ekonomi, pengurusan dan dasar. Kami percaya keupayaan kita untuk menggerakkan model analisis, analisis empirikal dan kecanggihan teknologi untuk menangani perubahan ini adalah unik. Dalam mengejar agenda intelek kami kami juga bercita-cita untuk menjadi sebuah institusi akademik yang adalah jambatan antara perkembangan pengetahuan baru dan permohonan bagi penambahbaikan organisasi, masyarakat dan kehidupan individu.

PERISTIWA

Carnegie Mellon University di Australia mengadakan webinar biasa, menghadiri pameran dan lawatan ejen dan institusi di seluruh dunia. Sekiranya anda berminat untuk bertemu dengan beberapa kakitangan kami dan mengetahui lebih lanjut mengenai program kami sila periksa semasa kami Peristiwa.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

Program Sarjana Sains dalam Dasar dan Pengurusan Awam (MSPPM) 21-bulan adalah program yang disesuaikan untuk pelajar yang ingin memulakan karier mereka dalam jawatan dala ... [+]

Program Sarjana Sains dalam Pengurusan Awam dan Pengurusan (MSPPM) 21-bulan adalah program khusus untuk pelajar-pelajar yang ingin meningkatkan kerjaya mereka dalam jawatan dalam pembangunan dasar, pelaksanaan dan penilaian, dan mengurus fungsi-fungsi ini dalam organisasi kerajaan, bukan keuntungan, Organisasi antarabangsa dan sektor swasta.

Program ini menggabungkan dasar awam yang menyeluruh dan pengurusan kurikulum dengan wajib 400 jam latihan program dan industri yang berasaskan Projek Sintesis Sistem, Komponen dunia sebenar program ini menyediakan anda dengan kerja-pengalaman dan pengetahuan industri untuk memulakan kerjaya anda dan membezakan anda dalam pasaran global yang kompetitif.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Sarjana Sains dalam Dasar dan Pengurusan Awam (MSPPM) Trek 12-bulan adalah program yang disesuaikan untuk pelajar yang ingin memegang jawatan dalam pembangunan dasar, pel ... [+]

The Master of Science dalam Dasar dan Pengurusan Awam (MSPPM) 12-bulan lagu adalah program yang disesuaikan untuk individu yang ingin mempercepatkan kerjaya mereka dengan tempoh pengajian yang singkat, fokus dan mengambil kedudukan dalam pembangunan, pelaksanaan dan penilaian dasar, dan untuk menguruskan Fungsi dalam kerajaan, pertubuhan bukan keuntungan, organisasi antarabangsa dan sektor swasta.

Customised untuk profesional yang berpengalaman, program bulan 12 menggabungkan dasar awam yang menyeluruh dan pengurusan kurikulum dengan industri berasaskan Projek Sintesis Sistem, Komponen dunia sebenar program ini menyediakan anda dengan kerja-pengalaman dan pengetahuan industri untuk memajukan kerjaya anda dan untuk membezakan lanjut anda di pasaran global yang kompetitif.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Selamat datang ke masa depan amalan dasar awam, masa depan di mana teknik-teknik analisis dasar lama memenuhi kuasa data yang besar dan keupayaan baru dalam analisis dasa ... [+]

Selamat datang ke masa depan amalan dasar awam, masa depan di mana teknik-teknik analisis dasar lama memenuhi kuasa data yang besar dan keupayaan baru dalam analisis dasar.

Carnegie Mellon University di Australia telah merangka program baru yang menggabungkan sukatan pelajaran dasar awam yang ketat dengan kursus canggih dalam teknologi maklumat dan pengurusan.

Dengan adanya set data yang besar dan keupayaan baru untuk menganalisis data yang akan mengubah wajah penggubalan dasar awam dan analisis. Pemenang akan menjadi profesional mampu memahami penjanaan data yang besar, potensi dan had dan bagaimana untuk menggunakannya. profesional ini akan mampu menggunakan data ini untuk menjana pilihan berasaskan bukti dan dasar ramalan; tahu bagaimana untuk berkomunikasi orang-orang pilihan; dan dapat melaksanakan dan menilai mereka.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Pelajar yang mengikuti pengajian dalam Sarjana Sains Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat) (MSIT-ITM) 21-bulan dapat melaksanakan Konsentrasi Keselamatan Mak ... [+]

Pelajar yang belajar di Sarjana Sains Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat) trek 21-bulan dapat melaksanakan Konsentrasi Keselamatan Maklumat sebagai sebahagian daripada program mereka.

The MSIT-ITM (Maklumat Kepekatan Keselamatan) memberi tumpuan kepada keperluan untuk menyesuaikan diri dengan landskap penceroboh berubah dan untuk mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam pengurusan risiko, keselamatan maklumat dan privasi data. Ia mengacu pada kepakaran dalam penyelidikan, operasi dan analisis dari Pusat penyelarasan CERT yang terkenal di dunia (CERT® / CC) yang terletak di Institut Kejuruteraan Perisian Carnegie Mellon. Ditetapkan sebagai Pusat Kebangsaan Kecemerlangan Akademik di Cyber ​​Pertahanan Pendidikan oleh Agensi Keselamatan Negara, Carnegie Mellon adalah yang unik dan terlatih untuk memberi latihan tersebut.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Sarjana Sains Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat) 21-bulan lagu dirancang untuk pelajar yang ingin membangun kemahiran IT dan IT Pengurusan asas atau memul ... [+]

Sarjana Sains Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat) 21-bulan lagu dirancang untuk pelajar yang ingin membangun kemahiran IT dan IT Pengurusan asas atau memulakan kerjayanya di IT. The MSIT-ITM menggabungkan teknologi maklumat yang menyeluruh dan pengurusan kurikulum dengan 400 jam latihan dan industri yang berasaskan Projek Sistem Maklumat, Menyampaikan pengalaman kerjaya berharga dan menyeluruh, teori dan pengetahuan.

Dididik dalam disiplin tradisi Universiti Carnegie Mellon dan dilatih sebagai penyelesai masalah analisis, anda akan dilengkapi dengan integrasi teknologi maklumat dan kemahiran pengurusan yang direka khusus untuk menyediakan anda untuk peranan kepimpinan industri IT dan membolehkan anda untuk memulakan atau memajukan kerjaya anda dalam bidang IT dan industri yang berkaitan.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Sarjana Sains Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat) Trek 12-bulan direka untuk profesional yang ingin mempercepat kerjaya mereka dengan tempoh pengajian yang ... [+]

Sarjana Sains Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat) Trek 12-bulan direka untuk profesional yang ingin mempercepat kerjaya mereka dengan tempoh pengajian yang singkat dan terfokus. Program ini akan menyediakan anda untuk menjadi seorang pegawai pengurus teknologi, Ketua Penerangan atau teknologi dan untuk memimpin perusahaan secara inovatif melalui bertaraf dunia, praktikal, dan kurikulum pengurusan IT. Ini termasuk 48 pilihan elektiviti yang boleh disesuaikan untuk memenuhi matlamat pendidikan dan kerjaya anda Ditawarkan dalam tradisi interdisipliner Carnegie Mellon University dan dilatih sebagai penyelesaian masalah analitik, graduan dilengkapi dengan integrasi teknologi maklumat dan kemahiran pengurusan yang direka khusus untuk mempersiapkan mereka untuk peranan kepimpinan industri IT dan kemajuan kerjaya mereka.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Program MSIT-Bida menggabungkan teknologi maklumat dan pengurusan kurikulum yang komprehensif dengan kursus Bida wajib 400 jam latihan dan Projek Capstone Analytics Data ... [+]

Sarjana Sains Teknologi Maklumat - Risikan Perniagaan dan Analisis Data (MSIT - Bida)

Carnegie Mellon University di Australia

Program MSIT-Bida menggabungkan teknologi maklumat dan pengurusan kurikulum yang komprehensif dengan kursus Bida wajib 400 jam latihan dan Projek Capstone Analytics Data berasaskan industri.

MSIT-Bida disesuaikan untuk pelajar yang mahu membangunkan memotong kemahiran kelebihan dalam Pengurusan IT dan analisis data. Sebagai analisis profesional dan saintis data, bijak dalam permohonan mereka teknologi, para graduan boleh memberikan nilai kepada organisasi dengan memahami bagaimana teknologi berinteraksi dengan proses perniagaan, strategi, dan dasar. Kemahiran wajar, ditambah pula dengan pengetahuan lanjutan dalam risikan perniagaan dan teknologi "data yang besar" membuat graduan sangat dicari individu.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Alamat
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, South Australia, Australia
Website
Telefon
+61 8 8110 9900