Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1897 oleh Gereja Seventh-day Adventist, Avondale telah berkembang menjadi pembekal pengajian tinggi terkemuka, menggabungkan unsur-unsur agama Kristian dengan tinggi-standard pencapaian akademik secara berterusan dalam persekitaran yang mengalu-alukan orang ramai dari semua lapisan masyarakat.

Avondale College menawarkan pelbagai ijazah yang diiktiraf, ijazah lanjutan dan kursus vokasional di Lake Macquarie dan Sydney kampus. Matlamatnya adalah untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk cemerlang dalam kerjaya masa depan mereka. Ini dicapai dengan menggabungkan teori dan kehidupan sebenar keadaan dengan menyediakan pelajar dengan beberapa peluang praktikal sepanjang kursus mereka. Salah satu kelebihan yang menetapkan Avondale selain adalah saiz kelas yang lebih kecil. Pensyarah boleh membiasakan diri dengan setiap pelajar yang membolehkan mereka untuk menyesuaikan setiap pelajaran dengan cara yang terbaik memberi manfaat kepada kelas secara keseluruhan.

graduan Avondale telah secara konsisten telah bekerja melebihi purata kebangsaan dan dipandang tinggi sebagai tempat kerja siap, bukti pengalaman pembelajaran yang berbeza.

Ia juga adalah matlamat Avondale untuk membangunkan seluruh orang-mental, fizikal, sosial dan rohani. Pasukan kakitangan dan pelajar menganjurkan beberapa acara di kampus yang membolehkan rakan-rakan rakan-rakan mereka untuk kekal aktif dan terlibat. Terdapat sesuatu untuk semua orang; Avondale menggalakkan setiap pelajar untuk terlibat dalam sukan, aktiviti sosial dan kehidupan rohani.

Anda akan mempunyai pilihan untuk tinggal di asrama dengan mudah di kedua-dua kampus. Di kampus tamu menyediakan persekitaran yang menyokong di mana perjalanan akademik dan sosial anda dikongsi dengan rakan-rakan dari semua bahagian dunia. kakitangan dan pelajar Avondale yang bersama-sama membentuk masyarakat yang kuat, yang jarang wujud di universiti-universiti yang lebih besar. Ia juga bermakna bahawa anda boleh menikmati kemudahan menjadi hanya beberapa minit berjalan kaki dari bilik anda untuk kelas, kafeteria, gimnasium, kemudahan sukan atau aktiviti yang dianjurkan.

Avondale terus meningkatkan melalui teknik pengajaran yang inovatif dan terkemuka penyelidikan terkini, manakala selebihnya komited kepada nilai-nilai terasnya. Kecemerlangan, kerohanian, memelihara, perkhidmatan dan keseimbangan adalah asas bagi pembangunan Avondale ini. Sekiranya anda memilih Avondale, ia adalah satu jaminan bahawa anda akan menghadiri sebuah institusi pengajian tinggi terkemuka dalam komuniti iman mengesahkan dengan peluang-peluang besar untuk pertumbuhan rohani, fizikal & mental, perkhidmatan, dan prospek pekerjaan yang sangat baik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Avondale College of Higher Education

Cabaran kepimpinan dan pengurusan dalam pelbagai jenis organisasi telah menjadi lebih mencabar dan kompleks. Menyesuaikan diri dengan perubahan pesat persekitaran perniag ... [+]

Cabaran kepimpinan dan pengurusan dalam pelbagai jenis organisasi telah menjadi lebih mencabar dan kompleks. Menyesuaikan diri dengan perubahan pesat persekitaran perniagaan yang memerlukan set yang lebih canggih kemahiran dan kebolehan daripada pemimpin dan pengurus. berkaitan Church-, bukan untuk keuntungan organisasi dan lain-lain organisasi memerlukan kepimpinan yang berkesan dimaklumkan oleh sains sosial dan badan membangunkan pengetahuan mengenai pengurusan, kepimpinan dan organisasi.

Sarjana Kepimpinan dan Pengurusan memberi tumpuan kepada menyediakan latihan lanjutan dalam teori pengurusan dan amalan, menekankan dimensi etika, moral dan rohani kepimpinan dan pengurusan.

TEMPOH ... [-]
Australia Cooranbong Wahroonga
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avondale College of Higher Education

Sarjana Pendidikan (MEd) Kursus ini direka untuk guru dan pemimpin sekolah yang ingin melanjutkan pengajian lepasan ijazah dalam Pendidikan. tumpuan khusus diberikan kepa ... [+]

Sarjana Pendidikan (MEd) Kursus ini direka untuk guru dan pemimpin sekolah yang ingin melanjutkan pengajian lepasan ijazah dalam Pendidikan. tumpuan khusus diberikan kepada peranan guru / pentadbir Kristian dalam meningkatkan pembangunan moral dan iman dalam konteks pendidikan Kristian. The Master of Education ditawarkan sama ada ijazah kursus atau kombinasi antara kerja dan projek atau tesis kecil. Kajian boleh didapati dalam lima bidang:

Pentadbiran pendidikan Pendidikan agama Kurikulum dan Pengajian Pengajaran TESOL (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua atau Lain-lain) Pendidikan Khas TEMPOH

Satu tahun sepenuh masa atau bersamaan separuh masa. pelajar separuh masa biasanya maju pada kadar dua atau tiga unit setahun. Fleksibiliti membolehkan pelajar sama ada 'fast-track' perjalanan mereka dengan mengambil melebihi keupayaan, atau unit yang lebih sedikit dalam beberapa tahun jika perlu. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life