Baca keterangan rasmi

Berpusat di Buenos Aires, Argentina Mente adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk memberi peluang pendidikan antarabangsa dan sokongan peribadi berkualiti tinggi untuk pelajar antarabangsa melalui dinamik, program rendaman individu. Kami berusaha untuk menyediakan program inovatif yang membolehkan pelajar menikmati Argentina dengan cara manakala unik dan berbeza, pada masa yang sama, memudahkan pencapaian akademik dan menggalakkan kecekapan global dan perkembangan peribadi.

Hari ini, Mente Argentina adalah organisasi peneraju dalam Kajian Luar Negara, Bahasa Sepanyol, amali dan Program Sukarelawan di Argentina.

Sama ada ia belajar untuk semester, mengikuti kursus utama, magang dengan Pertubuhan Argentina atau menyertai kursus pendek yang menyeronokkan, program Mente Argentina adalah seperti dirancang untuk pelajar yang mahu pengalaman Argentina dari perspektif tempatan. Explore Argentina, melakukan apa yang anda menikmati yang paling, dan memulakan perjalanan ini tidak dapat dilupakan dengan Mente Argentina!

Mengapa memilih Mente Argentina?

Mente Argentina diiktiraf sebagai organisasi utama dan terbesar di Kajian Luar Negara, Bahasa Sepanyol, amali dan Program Sukarelawan di Argentina. Sebagai sebuah organisasi yang terkemuka di Argentina, Mente Argentina telah membangunkan pelbagai cara untuk menyokong pelajar antarabangsa kerana mereka mengemudi pelbagai cabaran - akademik, kewangan, dan budaya - untuk datang ke Argentina untuk belajar, pengalaman, belajar dan berkembang.

Dengan Mente Argentina, anda bebas untuk memberi tumpuan kepada seorang pelajar, meningkatkan kemahiran bahasa Sepanyol anda, mendapat kecekapan global, dan menikmati sebuah bandaraya bertaraf dunia yang dinamik. Pelajar-pelajar kita bukan sahaja menyaksikan budaya lain, tetapi juga secara aktif mengalami dan mengambil bahagian dengan cara yang Argentina hidup melalui pendekatan berasaskan rendaman.

Di sini, di Mente, kita suka Argentina dan menyediakan pengalaman pendidikan antarabangsa untuk pelajar dari seluruh dunia. Semangat ini secara langsung diterjemahkan ke dalam program kami dan perkhidmatan yang unik yang kita menyampaikan. Seperti yang kita menawarkan program semata-mata di Argentina, kita mempunyai banyak pengetahuan tempatan khusus kita bersemangat untuk berkongsi dengan para peserta kami.

Dengan memilih Mente Argentina, anda mempunyai rakan kongsi tempatan benar untuk satu pengalaman yang positif dan memberi ganjaran di Buenos Aires, Argentina.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Mente Argentina

Program Mente Argentina Sarjana dalam Perhubungan Antarabangsa telah direka untuk pelajar dari seluruh dunia yang bukan sahaja mahu mendapatkan Master mereka dalam Perhub ... [+]

Ijazah Sarjana dalam Perhubungan Antarabangsa

&nbsp

Program Mente Argentina Sarjana dalam Perhubungan Antarabangsa telah direka untuk pelajar dari seluruh dunia yang bukan sahaja mahu mendapatkan Master mereka dalam Perhubungan Antarabangsa, tetapi juga mendapatkan pengalaman pembelajaran yang luar biasa di Buenos Aires, Argentina. Perhubungan Program Antarabangsa kami akan menawarkan anda pendidikan yang berkualiti tinggi di salah satu universiti paling berprestij di Amerika Latin.

Program Hubungan Antarabangsa yang ditawarkan oleh Mente adalah 15 bulan yang panjang di mana pelajar masa akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus dalam kepekatan yang khusus mengikut kepentingan peribadi mereka. Setelah tamat program IR, siswazah akan mempunyai pemahaman yang kukuh dalam politik antarabangsa, ekonomi global dan keselamatan antarabangsa dengan penekanan kepada Amerika Latin.... [-]

Argentina Buenos Aires
Feb. 2020
Sepenuh masa
15 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mente Argentina

Program Mente Argentina Sarjana Kewartawanan direka untuk pelajar dari seluruh dunia yang bukan sahaja ingin mendapatkan Sarjana Kewartawanan, tetapi juga untuk orang-ora ... [+]

Sarjana Kewartawanan di Buenos Aires, Argentina Program Mente Argentina Sarjana Kewartawanan direka untuk pelajar dari seluruh dunia yang bukan sahaja ingin mendapatkan Sarjana Kewartawanan, tetapi juga bagi mereka yang mencari pengalaman pembelajaran yang luar biasa di Buenos Aires, Argentina.

Program Kewartawanan Mente Argentina memberi tumpuan kepada memajukan keupayaan pelajar untuk melaporkan menggunakan media bertulis dan dalam talian. Pelajar juga mempelajari bidang yang berkaitan dengan kewartawanan, sebagai contoh, kerja berpasukan, pengurusan dan penggunaan teknologi dalam media.

Program kami adalah 12 bulan lama. Pada masa ini, pelajar akan mengambil kelas dan menghadiri seminar yang diberikan oleh wartawan dalam dan luar negara yang diiktiraf, serta sidang akhbar mengenai politik, budaya, ekonomi dan sukan.Selain itu, pelajar akan melakukan magang di salah satu surat khabar yang paling penting di Argentina, mewujudkan portfolio yang menyeluruh dan menyiapkan tesis akhir. ... [-]

Argentina Buenos Aires
Feb. 2020
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu