Mente Argentina

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Berpusat di Buenos Aires, Argentina Mente adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk memberi peluang pendidikan antarabangsa dan sokongan peribadi berkualiti tinggi untuk pelajar antarabangsa melalui dinamik, program rendaman individu. Kami berusaha untuk menyediakan program inovatif yang membolehkan pelajar menikmati Argentina dengan cara manakala unik dan berbeza, pada masa yang sama, memudahkan pencapaian akademik dan menggalakkan kecekapan global dan perkembangan peribadi.

Hari ini, Mente Argentina adalah organisasi peneraju dalam Kajian Luar Negara, Bahasa Sepanyol, amali dan Program Sukarelawan di Argentina.

Sama ada ia belajar untuk semester, mengikuti kursus utama, magang dengan Pertubuhan Argentina atau menyertai kursus pendek yang menyeronokkan, program Mente Argentina adalah seperti dirancang untuk pelajar yang mahu pengalaman Argentina dari perspektif tempatan. Explore Argentina, melakukan apa yang anda menikmati yang paling, dan memulakan perjalanan ini tidak dapat dilupakan dengan Mente Argentina!

Mengapa memilih Mente Argentina?

Mente Argentina diiktiraf sebagai organisasi utama dan terbesar di Kajian Luar Negara, Bahasa Sepanyol, amali dan Program Sukarelawan di Argentina. Sebagai sebuah organisasi yang terkemuka di Argentina, Mente Argentina telah membangunkan pelbagai cara untuk menyokong pelajar antarabangsa kerana mereka mengemudi pelbagai cabaran - akademik, kewangan, dan budaya - untuk datang ke Argentina untuk belajar, pengalaman, belajar dan berkembang.

Dengan Mente Argentina, anda bebas untuk memberi tumpuan kepada seorang pelajar, meningkatkan kemahiran bahasa Sepanyol anda, mendapat kecekapan global, dan menikmati sebuah bandaraya bertaraf dunia yang dinamik. Pelajar-pelajar kita bukan sahaja menyaksikan budaya lain, tetapi juga secara aktif mengalami dan mengambil bahagian dengan cara yang Argentina hidup melalui pendekatan berasaskan rendaman.

Di sini, di Mente, kita suka Argentina dan menyediakan pengalaman pendidikan antarabangsa untuk pelajar dari seluruh dunia. Semangat ini secara langsung diterjemahkan ke dalam program kami dan perkhidmatan yang unik yang kita menyampaikan. Seperti yang kita menawarkan program semata-mata di Argentina, kita mempunyai banyak pengetahuan tempatan khusus kita bersemangat untuk berkongsi dengan para peserta kami.

Dengan memilih Mente Argentina, anda mempunyai rakan kongsi tempatan benar untuk satu pengalaman yang positif dan memberi ganjaran di Buenos Aires, Argentina.

Lokasi

Buenos Aires

Alamat
Mente Argentina
Av. Santa Fe 3192 4"B"

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami