Baca keterangan rasmi

Pengajian Siswazah di Central Connecticut State University

Pada CCSU anda boleh mencari program-program akademik yang luar biasa untuk memenuhi keperluan profesional anda dan nafsu intelek anda.

Pendidikan dan banyak lagi!

CCSU mempunyai sejarah yang berbangga dengan menyediakan profesional dalam pendidikan dan perkhidmatan manusia. Program terdiri daripada pensijilan guru awal untuk ijazah Sarjana dengan sijil profesional untuk dua kedoktoran dalam kepimpinan pendidikan. hubungan-profesional yang kukuh sekolah, agensi, dan klinik-mewujudkan peluang untuk "kehidupan sebenar" pembelajaran pengalaman di bawah pengawasan yang menggalakkan profesional bidang-tapak.

CCSU juga boleh menikmati suasana yang luar biasa program siswazah dalam bidang seni, kemanusiaan, sains, kejuruteraan, teknologi dan perniagaan - termasuk MBA dan MSA.

Masyarakat Pengajian

Dengan lebih daripada 40 bidang pengajian, kami menawarkan pelbagai yang menarik program akademik. profesor kami - ulama nasional diperhatikan dan pengamal mahir - bekerjasama dengan anda sebagai rakan kongsi, membantu anda memetakan kursus pengajian anda, yang bertindak sebagai mentor, menjemput anda untuk menyertai mereka dalam projek-projek penyelidikan, dan memberikan nasihat untuk membantu anda memajukan kerjaya anda.

Anda juga akan mendapati bahawa CCSU ialah masyarakat yang tulen pembelajaran. Anda akan berjumpa dengan orang yang berminat dengan idea-idea dan bersemangat untuk berkongsi apa yang mereka temui. Program kami telah direka untuk membantu anda mencapai matlamat anda sebagai anda mengimbangi tuntutan lain dalam hidup anda.

Kehidupan Selepas Pengajian Siswazah

Berikut ialah cara pelajar-pelajar kita mengejar impian mereka selepas pengajian siswazah: Sebagai profesional dalam syarikat utama dari Aetna untuk Verizon.

Sebagai perkahwinan & keluarga ahli terapi di hospital dan komuniti mental agensi-agensi kesihatan; sebagai kaunselor peribadi dan psiko; sebagai kaunselor kesihatan mental di institusi dan klinik; sebagai kaunselor pemulihan di agensi negeri dan negara.

Sebagai guru, kaunselor sekolah, pengetua, dan penguasa, dan pendidikan tinggi penasihat akademik, kaunselor kerjaya, dan pentadbir seluruh New England.

Dan pelajar dalam beberapa program profesional dan kedoktoran bahagian di negara ini.

nilai

Program kami adalah di peringkat kebangsaan yang diiktiraf bagi kecemerlangan pendidikan mereka. Kami terus menawarkan tuisyen dalam keadaan yang paling berpatutan di rantau ini - pulangan tertunggak ke atas pelaburan anda.

Kos tahunan Kehadiran 2016-17

Dalam Negeri FT Siswazah (setahun): Yuran Pengajian & Diperlukan Bayaran $ 10.956
Out-of-Negeri FT Siswazah (setahun): Yuran Pengajian & Diperlukan $ 23.756

Syarat Kemasukan Siswazah

Kami mengalu-alukan permohonan daripada pelajar yang mempunyai pelbagai kebolehan, minat, dan latar belakang. Program-program siswazah memerlukan bersamaan dengan US 2.70 GPA dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau pendidikan tinggi.

Tarikh akhir pelajar antarabangsa pilihan adalah 1 Mei untuk jatuh dan 1 November untuk musim bunga.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Central Connecticut State University

Sarjana Sains dalam program Pengajian Antarabangsa mendidik pelajar dalam beberapa bidang utama dunia: Timur Tengah, Afrika, Asia, Eropah, Amerika Latin, dan Pengajian Gl ... [+]

Yang Sarjana Sains dalam program Pengajian Antarabangsa mendidik pelajar dalam beberapa bidang utama dunia: Timur Tengah, Afrika, Asia, Eropah, Amerika Latin, dan Pengajian Global (memberi tumpuan kepada tema global). Pelajar adalah berasaskan teori pengantarabangsaan, sejarah pelbagai negara dan wilayah, isu-isu silang budaya, dan ciri-ciri pelbagai budaya antarabangsa dan disediakan kemahiran perancangan, analisis, dan praktikal untuk menangani isu-isu antarabangsa. Program ini menyediakan generalis untuk bekerja dalam organisasi kerajaan dan bukan kerajaan dalam dan di luar Amerika Syarikat untuk menangani isu-isu yang berkaitan dengan pengalaman manusia global.

Program Pengajian Antarabangsa Sarjana adalah bertujuan untuk melahirkan individu yang cekap dalam memahami sifat saling fenomena global, yakin dalam keahlian mereka dalam komuniti warga global, dan mampu memenuhi pelbagai jawatan profesional yang berkaitan dengan bidang Pengajian Antarabangsa. Untuk melanjutkan matlamat menyeluruh, hasil pembelajaran IS program siswazah kebimbangan keupayaan pelajar untuk menyatakan kecekapan ini dalam karangan formal (termasuk projek tesis atau capstone) dan pembentangan projek-projek penyelidikan dan pihak. ... [-]

Amerika Syarikat New Britain
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Central Connecticut State University

Misi program sarjana dalam pengurusan pembinaan adalah untuk menyediakan program pengajian canggih yang direka untuk memenuhi keperluan teknologi dan pengurusan individu ... [+]

Misi program sarjana dalam pengurusan pembinaan adalah untuk menyediakan program pengajian canggih yang direka untuk memenuhi keperluan teknologi dan pengurusan individu meneruskan kerjaya pengurusan pembinaan. Tujuan pendidikan siswazah adalah untuk menyediakan pelajar dengan persekitaran untuk mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk membuat caruman kepada disiplin mereka dan kepada dunia yang pesat berubah. Adalah menjadi matlamat program ini untuk membantu membangunkan tenaga kerja pembinaan Connecticut di semua peringkat.

Perubahan dalam profesion pengurusan pembinaan yang menyebabkan lebih profesional pembinaan mempertimbangkan ijazah sarjana, dan bukannya sarjana muda, ijazah sebagai terminal. Tambahan pula, semakin banyak organisasi profesional di seluruh negara mula melihat ijazah sarjana sebagai ijazah profesional peringkat kemasukan untuk mengamalkan pengurus. Ini masa ini keadaan lazim bagi pengurus pembinaan. Beberapa pengurusan pembinaan organisasi profesional, termasuk Pengurusan Pembinaan Persatuan Syarikat, Persatuan Pengurusan Kewangan Pembinaan, dan Amerika Institut Constructors, sedang mendukung program pelesenan yang telah maju keperluan pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat New Britain
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Central Connecticut State University

Sarjana Sains dalam Program Pengurusan Teknologi direka untuk memenuhi keperluan pendidikan pelajar dan profesional yang bekerja yang laluan kerjaya diarahkan ke arah pen ... [+]

Sarjana Sains dalam Program Pengurusan Teknologi direka untuk memenuhi keperluan pendidikan pelajar dan profesional yang bekerja yang laluan kerjaya diarahkan ke arah pengurusan dalam organisasi teknologi berorientasikan.

Program Pembelajaran Hasil:

pelajar siswazah dalam program ini akan dijangka untuk:

Menunjukkan pengetahuan yang diperlukan untuk memilih teknik, kemahiran dan alat-alat yang moden untuk menguruskan kitaran hayat produk atau perkhidmatan; Menunjukkan pengetahuan dalam pengurusan operasi, termasuk kemudahan, keperluan dan perancangan sumber; Memaparkan pengetahuan yang penting untuk mewujudkan persekitaran yang "Lean" bekerja; Mempamerkan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi seorang pemimpin yang inovatif dan menguruskan tenaga kerja yang pelbagai, kemudahan, dan projek dan penyelesaian masalah pasukan utama. Syarat kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat New Britain
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Central Connecticut State University

Ke arah matlamat untuk menyediakan teknologi maklumat (IT) Pengamal abad ke-21, program MS CIT mengintegrasikan pelbagai disiplin bidang IT, termasuk sains komputer, sist ... [+]

Program Rasional:

Ke arah matlamat untuk menyediakan teknologi maklumat (IT) Pengamal abad ke-21, program MS CIT mengintegrasikan pelbagai disiplin bidang IT, termasuk sains komputer, sistem maklumat pengurusan, dan rangkaian dan telekomunikasi, menyediakan pelajar dengan kedua-dua keluasan dan kedalaman pengetahuan dan kepakaran berasaskan kemahiran dalam bidang ini.

Program Pembelajaran Hasil:

Pelajar dalam program ini dijangka akan menunjukkan:

penguasaan teori dan konsep asas yang luas dalam bidang sains komputer, sistem maklumat pengurusan, dan rangkaian dan telekomunikasi kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang IT; penguasaan berasaskan aplikasi daripada asas yang luas dalam bidang sains komputer, sistem maklumat pengurusan, dan rangkaian dan telekomunikasi kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang IT; dan keupayaan untuk menjalankan dan masa kini penyelidikan gunaan melalui projek pasukan penyelidikan. Syarat kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat New Britain
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Central Connecticut State University

Sarjana Muda Sains dalam Pengajaran Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain-lain (TESOL) adalah pelan kajian yang direka khas bagi pelajar yang mempunyai kepentingan da ... [+]

Sarjana Muda Sains dalam Pengajaran Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain-lain (TESOL) adalah pelan kajian yang direka khas bagi pelajar yang mempunyai kepentingan dalam bahasa dan linguistik yang ingin bekerja dengan pelajar bukan berbahasa Inggeris di sini atau di luar negara.

Program TESOL menyediakan guru menggunakan kaedah moden untuk memenuhi keperluan pengajaran peringkat pelajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua atau bahasa asing di samping menggalakkan pelajar tersebut untuk mengekalkan bahasa ibunda mereka dan kecekapan budaya. Pelajar menerima asas yang menyeluruh dalam kemahiran praktikal dan kaedah pengajaran bahasa untuk membangunkan kecekapan komunikatif dan kemahiran akademik yang sesuai dalam bahasa Inggeris dan menjadi profesional yang berwibawa dalam isu-isu yang melibatkan sifat bahasa dan pemerolehan bahasa dan peranan bahasa dalam masyarakat.... [-]

Amerika Syarikat New Britain
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu