Yeshiva University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Sy Syms

Sy Syms School of Business berdedikasi untuk mewujudkan pemimpin perniagaan dan inovator esok. Ini adalah komuniti pelajar dan fakultas yang bersemangat yang bekerja bersama untuk memberikan pendidikan menyeluruh dan komprehensif dalam asas dan amalan perniagaan. Sy Syms menyediakan pendidikan perniagaan yang berbeza dengan sekolah lain kerana misi dan nilainya yang unik, dan fokus pada latihan.

Fokus sekolah adalah untuk mengintegrasikan etika dalam setiap kursus, memasukkan nilai-nilai yang bermakna sambil meraikan semangat keusahawanan di seluruh persekitaran yang mendorong dan memberi inspirasi kepada pelajar untuk bersikap positif terhadap dunia impak, dari segi intelek, kreatif, dan beretika. Program kami merangkumi ijazah lulusan yang paling didambakan dalam perniagaan hari ini - perakaunan, analisis perniagaan, keusahawanan, kewangan, pemasaran, harta tanah, dan strategi.

Sekolah Sains dan Kesihatan Katz

Sekolah Mordecai D. dan Monique C. Katz di Yeshiva University memberikan peluang kepada pelajar untuk melanjutkan usaha intelektual dan profesional mereka dan menjadi sebahagian daripada 80 universiti terkemuka di AS News dan World Report di Amerika Syarikat dan 5 di New York City. Sekolah Katz berkomited untuk menyampaikan pendidikan bertaraf dunia dalam bidang-bidang baru yang berkembang dan berkembang, untuk menghubungkan para pelajar dengan pemimpin pemikiran dan majikan di New York City dan seterusnya, dan mewujudkan pengalaman pelajar dan fakulti yang teladan.

Program kami memfokuskan STEM, data dan reka bentuk, sains kesihatan, dan kerjaya yang baru muncul dan berkembang yang diubah oleh inovasi teknologi. Yeshiva University adalah sebuah pusat akademik, dan kami menjemput anda untuk menyertai kami.

Pendidikan Luar Biasa

Sama ada di kampus atau dalam talian, kursus diajar oleh kumpulan fakulti sepenuh masa dan pengamal yang luar biasa, masing-masing komited kepada prinsip arahan yang berkualiti. Daripada mengandalkan ujian dan peperiksaan, kursus sering berasaskan projek, supaya pelajar dinilai mengenai apa yang mereka bina dan lakukan. Akibatnya, pelajar lulus dengan portfolio kerja yang akan memberikan mereka daya saing di pasaran pekerjaan. Fakulti juga mengiktiraf peranan kritikal teknologi dalam membolehkan organisasi yang bersambung secara digital dan kaya dengan data dan dengan itu menggabungkan perisian terkini dan peralatan makmal ke dalam kursus mereka.

Yeshiva University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

Pengalaman Perkara-perkara

Kami mencabar setiap pelajar dan fakulti kami untuk memimpin dengan nilai-kebaikan, kejujuran, kemurahan hati, integriti, dan keadilan terhadap orang lain-dan meninggalkan dunia sedikit lebih baik daripada yang mereka dapati. Kami komited dengan kepercayaan bahawa bukan sahaja destinasi yang dianggap penting tetapi nilai-nilai yang kami bawa ke dalam perjalanan.


Lokasi

New York

Katz School Office of Enrollment

Alamat
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
+1 (917) 326-4870

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami