Wilmington University College of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi

Misi College of Technology adalah untuk menyediakan persekitaran pembelajaran berdasarkan pengalaman yang mendorong kerjasama, penglibatan, inovasi dan pertumbuhan peribadi. Program kami menggabungkan pengalaman dunia nyata dengan aplikasi praktikal yang menyediakan pelajar untuk peluang kerjaya utama dan kemajuan dalam bidang teknologi maklumat.

Gambaran keseluruhan

Program Wilmington University's College of Technology merangkumi kursus yang menggunakan keseimbangan teori dan praktik yang sesuai di makmal, bilik darjah dan studio canggih. Kami mengembangkan program kami untuk pelajar yang merancang untuk bekerja dalam animasi dan 3D, sains komputer, keselamatan siber, pengembangan permainan, bidang teknologi maklumat, fotografi, pengeluaran video dan filem atau reka bentuk web atau grafik. Kerjaya yang berkaitan dengan reka bentuk merangkumi, antara lain, bidang reka bentuk dan pengembangan permainan, animasi 3D, pemasaran, fotografi dan reka bentuk grafik. Kerjaya Pengeluaran Video dan Filem merangkumi filem, pengaturcaraan televisyen, permainan video dan pelbagai media hiburan lain. Ijazah Sains Komputer memberikan pengetahuan teknikal yang komprehensif dengan alat pengembangan sistem dan perisian pengaturcaraan canggih, dan kecerdasan buatan. Kerjaya yang berkaitan dengan Teknologi Maklumat termasuk ketua / pengurus projek, pembangun perisian, penganalisis sistem, pakar pangkalan data, penganalisis e-dagang, pakar rangkaian, pakar keselamatan siber, penganalisis keselamatan maklumat, dan pakar jaminan maklumat dan pakar forensik komputer, antara lain. Statistik Jabatan Tenaga Kerja Amerika Syarikat melaporkan permintaan untuk profesional Teknologi Maklumat di semua segmen industri dengan penekanan pada keselamatan siber.

Tujuan am

Reka bentuk program College of Technology menangani pelbagai keperluan kerjaya di sekitar bidang sistem maklumat, keselamatan siber, media digital dan industri produksi video dan filem. Kepelbagaian aktiviti dan pekerjaan dalam profesion ini menjadi asas kepada latihan formal. Evolusi teknologi yang berterusan memerlukan kurikulum yang serentak dengan industri. Semasa mempersiapkan pelajar untuk menjadi kompeten, kompetitif, adaptif dan dapat bekerja dengan baik dalam pasukan, program kami merangkumi alat dan konsep terkini. Kepentingan reka bentuk peribadi dan kemahiran komunikasi ini serta pengetahuan, kemahiran, dan kebolehan yang berkaitan dengan teknologi dan sumber maklumat yang muncul ditunjukkan dalam pelbagai program melalui penekanan pada "kemahiran teras," yang semuanya digabungkan sepenuhnya ke dalam praktikal, tangan- pada tugasan.

Epsilon Pi Tau Honor Society / Delta Lambda Bab

Epsilon Pi Tau adalah masyarakat kehormatan antarabangsa yang terkemuka untuk teknologi. Epsilon Pi Tau, yang ditubuhkan pada tahun 1929, mengiktiraf kecemerlangan akademik pelajar dalam bidang yang dikhaskan untuk kajian teknologi dan penyediaan pengamal untuk profesion teknologi. Delta Lambda Chapter of Wilmington University diciptakan pada tahun 2012 dan upacara induksi tahunan diadakan pada setiap semester musim gugur.

Upacara induksi mengiktiraf pencapaian akademik pelajar Kolej Teknologi yang berada di tahun junior atau senior mereka, atau telah melengkapkan sijil mereka. Keahlian hanya dengan jemputan sahaja, untuk pelajar yang mempunyai reputasi baik, memenuhi syarat kredit minimum, dan mempunyai IPK minimum 3.85 untuk program siswazah dan 3.5 untuk program sarjana.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Delta Lambda Bab Epsilon Pi Tau, hubungi Kolej Teknologi.

Pembelajaran Experiential

Office of Experiential Learning mengambil pendekatan 360 darjah untuk pembelajaran berdasarkan pengalaman. Sama ada anda datang ke Wilmington University dengan sejumlah besar pengalaman profesional dan dianugerahkan Credit for Prior Learning (CPL), atau anda mengambil bahagian dalam peluang Work-Integrated Learning (WIL) (Internships atau Cooperative Education) yang disertakan dalam kurikulum anda untuk mendapat kredit, kami menyediakan Pathway untuk menyelesaikan ijazah anda.

Lokasi

Wilmington Manor

Alamat
19720 Wilmington Manor, Delaware, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami