Wilmington University College of Health Professions

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Wilmington University adalah pintu masuk anda untuk kejayaan akademik dan profesional dalam bidang penjagaan kesihatan! Program dalam College of Health Profesion adalah unik kerana kami menawarkan program tamat pengajian HANYA untuk RN. Persediaan awal untuk menjadi Jururawat Berdaftar tidak ditawarkan. Kami menghormati pembelajaran anda sebelum ini dan oleh itu, kami mempunyai polisi kredit pemindahan liberal. Oleh kerana kami melayani profesional yang bekerja, kami menawarkan jadual yang fleksibel yang membolehkan anda menyeimbangkan cabaran kerja, peribadi, dan komitmen pendidikan.

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Kesihatan kami adalah untuk pelajar yang mencari peranan penjagaan kesihatan dan / atau Pathway menuju pendidikan siswazah. Ijazah Sarjana Muda ini adalah program Ijazah Empat Tahun Kolej sahaja, menyediakan pelajar untuk berlatih sebagai pemimpin, pendidik, atau pelbagai peranan klinikal lain dalam penjagaan kesihatan. Pelajar yang mempunyai ijazah bersekutu dalam kepekatan sains kesihatan atau sains kesihatan boleh mengikuti program tamat pengajian Ijazah Sarjana Muda Sains Kesihatan.

Badan pelajar kami yang pelbagai menggambarkan komuniti global kami. Anggota fakulti memupuk komuniti cemerlang di mana pelajar menghargai kualiti, kesesuaian, dan pembelajaran sepanjang hayat. Pelajar dan alumni secara konsisten melaporkan kepuasan dengan pengalaman belajar dan majikan mereka melaporkan peningkatan amalan profesional. Kami bangga dengan pelajar dan alumni kami yang merupakan pemimpin yang benar-benar aktif dalam pelbagai peranan profesional kejururawatan dan sains kesihatan dan amalan sukarelawan mereka.

Pelajar kelas pertama RN kepada BSN memulakan pengajian pada tahun 1986 dan lulus pada tahun 1988. Kami telah banyak berubah dalam 30+ tahun untuk memenuhi keperluan pelajar kami. Hari ini, kami menawarkan:

Kursus bersemuka dan hibrid (sebahagian tatap muka dan sebahagian dalam talian) BSN di Delaware (New Castle, Brandywine, Dover, dan Georgetown) dan New Jersey (Burlington, Cumberland, Gloucester).

Kursus dalam talian bermula pada Januari 2009.

RN to BSN Pathways Program untuk jururawat berdaftar dengan ijazah sarjana muda dalam bidang lain.

Pilihan Sijil Sarjana dalam bidang khusus Penuaan dan Kesihatan, Teknologi Maklumat Kesihatan, Budaya Hispanik, Promosi Kesihatan: Kecergasan, Pengurusan Penjagaan Antara Disiplin, dan Penjagaan Paliatif dan Penjagaan Akhir Hayat.

Sijil Perunding Jururawat Pasca Baccalaureate untuk jururawat berdaftar yang telah menamatkan ijazah BSN dan menginginkan jalan belajar ini melalui pendidikan jarak jauh. Pada tahun 1993, kami menambahkan program MSN pertama kami, Family Nurse Practitioner (FNP). Selama 25+ tahun yang lalu, program siswazah kami telah berkembang merangkumi:

Pengamal Jururawat: NP Keluarga dan Sijil NP Keluarga Pasca Grad (aktif), NP Dewasa / Gerontologi (berhenti secara berperingkat).

Kepimpinan Jururawat: Pendidik Jururawat, Eksekutif Jururawat, Perunding Jururawat Undang-Undang, dan Kesihatan Awam. Dwi darjah dengan Kepimpinan Perniagaan dan Kejururawatan.

Kursus Kepimpinan MSN tatap muka dan hibrid ditawarkan di Delaware (Pusat Siswazah Wilson, Brandywine, Dover, dan Georgetown) dan New Jersey (Cumberland) serta 100% dalam talian

Program MSN Nurse Practitioner ditawarkan di Wilson Graduate Center, Brandywine, dan laman Georgetown di Delaware.

Sijil Pengamal Kesihatan Mental Psikiatri Pascasiswazah adalah 100% dalam talian

Pada tahun 2005, kami menambah program tamat pengajian Kesihatan Bersekutu. Sebagai tindak balas terhadap keperluan komuniti dan kemajuan peranan penjagaan kesihatan, kami beralih ke program Ijazah Sarjana Muda Sains Kesihatan; tamat dan empat tahun. Sorotan program ini merangkumi:

Kursus yang ditawarkan secara bersemuka, kacukan, dan 100% dalam talian.

Work Integrated Learning (WIL) Pengalaman dalam persekitaran kerja pendidikan yang berkaitan dengan bidang pengajian utama pelajar.

Peluang untuk melanjutkan pendidikan siswazah untuk maju dalam kerjaya anda sekarang atau untuk menukar kerjaya.

Jalan yang dipercepat ke MSM atau MBA dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan

Pada tahun 2013, kami melancarkan program ijazah Doktor Amalan Jururawat (DNP), dengan kohort pelajar pertama lulus pada Mei 2015.

Amalan Lanjutan atau kepemimpinan Jururawat

Kursus yang ditawarkan 100% dalam talian atau Hibrid Intensif Hujung Minggu di kampus Brandywine kami

Pilihan Pathway dipercepat termasuk: MSN hingga DNP, gabungan DNP dan MBA dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan, DNP hingga PhD, dan gabungan sijil NP pasca-sarjana dan DNP dalam dua kepakaran (Kesihatan Mental Keluarga dan Psikiatri)

Visi

Kolej Profesion Kesihatan (COHP) akan mempengaruhi kesihatan populasi secara positif melalui penyediaan kurikulum inovatif dan pengalaman praktik antara profesional. Program kami akan mencerminkan keperluan komuniti minat kami yang dinamik dan kami akan menjangkakan bidang kajian yang baru muncul. Lulusan kami akan menjadi pemimpin yang berkesan, pendidik yang mahir, dan pengamal pakar yang akan berfungsi sebagai agen perubahan untuk masa depan penjagaan kesihatan.

Lokasi

Wilmington Manor

Alamat
19720 Wilmington Manor, Delaware, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: