Read the Official Description

Mesej dari Presiden

Dialu-alukan. Sebagai ahli The Taft University System, terdiri daripada William Howard Taft University Sekolah Undang-Undang Taft, kami telah menyediakan program pendidikan jarak jauh berkualiti sejak 1976. darjah kami talian bertauliah menawarkan anda satu peluang untuk maju dalam kerjaya anda manakala mengimbangi kerja, keluarga dan isu-isu kualiti kehidupan.

analisis buruh baru-baru ini kajian oleh berpangkalan di Boston Burning Glass Technologies, telah menyatakan bahawa "up-credentialing menjejaskan pelbagai pekerjaan dari pembantu eksekutif kepada penyelia pembinaan." Majikan semakin memerlukan ijazah kolej dengan harapan bahawa graduan yang bermotivasi, boleh berfikir secara analitis, dan membawa kuat, berdisiplin etika kerja yang kerja. Ini adalah sifat dan kemahiran yang Taft University kedua mengajar dan memerlukan.

Pada William Howard Taft University kami menawarkan pelbagai program dan pengkhususan yang direka untuk membantu orang dewasa yang matang mencapai matlamat akademik dan kerjaya prasiswazah dan siswazah. Pelajar di Sekolah Pengajian Siswazah Boyer Pelajaran dan W. Edwards Deming Sekolah Perniagaan sedang dibimbing oleh fakulti yang maut pengamal degreed dalam bidang mereka, dan amat komited kepada kejayaan akademik dan kerjaya pelajar-pelajar kita.

Seperti yang kita pendekatan dekad kelima kami untuk menyediakan pendidikan jarak jauh berkualiti, saya mengalu-alukan untuk memastikan kita kekal sebagai institusi pendidikan jarak jauh yang sangat dihormati dan kita terus kepada pelajar siswazah dengan pengetahuan berfungsi dan kemahiran secara langsung berkenaan dengan keperluan majikan.

Salam hormat,
Dr. Neil A. Johnson

Programs taught in:
English