Western State Colorado University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Jadilah pemimpin. Jadilah Pendaki Gunung.

Western Colorado University memupuk jalan menuju masa depan yang bertujuan dengan merealisasikan potensi pelajar dalam usaha mereka untuk mencapai kecemerlangan dan keperibadian.

Perbezaannya adalah hasilnya.

Di Western, pelajar kami diberi bimbingan dan sokongan profesional yang diperlukan untuk mengembangkan kemahiran dunia nyata yang membawa kepada kerjaya yang berjaya. Program kami yang sangat diperibadikan berpusat di sekitar profesional yang sedang membangun yang bersedia memenuhi tuntutan tempat kerja moden.

Melalui gabungan prestasi akademik, peluang penyelidikan langsung dan pengalaman pelajar yang inklusif, kami memberikan pendidikan yang lebih memenuhi kehendak pasaran.

Di mana ketegasan akademik memenuhi pengembaraan yang mengagumkan.

Terletak di tengah-tengah Pegunungan Rocky, Western Colorado University menawarkan makmal penyelidikan luaran yang luas dengan peluang yang tiada tandingan bagi pelajar untuk belajar dan memperoleh pengalaman langsung. Pergi ke profesor anda untuk mengesan lynx, mengambil bahagian dalam penggalian arkeologi, bergabung dengan pasukan robotik untuk membuat mesin anda sendiri atau meneroka makmal baru di Paul M. Rady School of Computer Science & Engineering. Lihat lebih dekat dan anda akan melihat apa yang menjadikan Western sebagai tempat yang istimewa.

Lokasi

Gunnison

Alamat
Western Way,1
81231 Gunnison, Colorado, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami