Western Kentucky University Gordon Ford College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak ditubuhkan pada tahun 1884 hingga hari ini, Gordon Ford College of Business telah memberikan pengalaman pendidikan yang khas untuk para pelajarnya. GFCB menumpukan usahanya untuk membantu pelajar menerapkan konsep bilik darjah untuk masalah dan senario perniagaan di dunia nyata. Kombinasi unik pengajaran kelas dan aplikasi langsung memastikan pengalaman pendidikan satu-of-a-kind yang tidak dapat digandakan dengan mudah.

Sejak pertama kali pelajar masuk ke kelas Grise Hall sehingga mengenakan topi dan gaun pada permulaannya, fakulti dan kakitangan mencabar pelajar untuk terus terlibat, diberdayakan, dan dilengkapi untuk memanfaatkan semua yang ditawarkan oleh Kolej.

Gordon Ford College of Business telah membangun akar yang mendalam yang memungkinkannya berkembang dan berkembang sepanjang sejarahnya selama 145 tahun. Pencapaian yang diraihnya hari ini berpunca dari dedikasi dan kerja keras banyak tenaga pengajar, kakitangan, pelajar, dan alumni yang mempercayai misinya: menjadi pemimpin dalam menyediakan pendidikan perniagaan sarjana berkualiti tinggi dan terpilih dan program siswazah terpilih yang memenuhi keperluan komuniti perniagaan.

Lokasi

Bowling Green

Alamat
42101 Bowling Green, Kentucky, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami