Western Kentucky University College of Education and Behavioral Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Western Kentucky University (WKU), kediaman Hilltoppers. Kampus puncak bukit kami adalah tempat keindahan dan keramahan. WKU terletak di Bowling Green, Kentucky, sebuah bandar dengan populasi lebih dari 60,000 kira-kira 110 batu di selatan Louisville dan 65 batu di utara Nashville. Kampus Wilayah WKU terletak di Glasgow, Owensboro, dan Elizabethtown-Fort Knox. Jadualkan lawatan atau kunjungi lawatan maya kami untuk melihat mercu tanda khas kami di bukit yang menghadap ke bandar.

Bahagian sarjana WKU menyediakan program empat tahun yang membawa kepada Sarjana Muda Sastera, Sarjana Muda Seni Halus, Sarjana Muda Pengajian Antara Disiplin, Sarjana Muda Sains, Sarjana Muda Sains dalam Kejururawatan, Sarjana Muda Muzik, dan Sarjana Muda Kerja Sosial darjah. Sembilan puluh tiga (93) jurusan akademik yang membawa kepada ijazah sarjana muda dan terdapat tujuh puluh tujuh (77) pelajar bawah umur akademik. Sejumlah trek penasihat profesional dan pra-profesional memberikan pilihan tambahan.

Western Kentucky University (WKU) mempersiapkan pelajar dari semua latar belakang untuk menjadi pemimpin-pemimpin masyarakat global yang produktif, terlibat, dan bertanggungjawab secara sosial. Universiti menyediakan peluang penyelidikan, perkhidmatan dan pembelajaran sepanjang hayat untuk pelajarnya, fakulti, dan konstituen lain. WKU memperkayakan kualiti hidup bagi mereka yang dapat dicapai.

Kolej Pendidikan dan Sains Tingkah Laku di WKU menawarkan trek ijazah dalam Kaunseling dan Hal Ehwal Pelajar, Kepimpinan Pendidikan, Kepemimpinan Organisasi, Sains Ketenteraan, Psikologi, Pentadbiran Tenaga Kerja, dan Pendidikan.

Lokasi

Bowling Green

Alamat
42101 Bowling Green, Kentucky, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami