Westcliff University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Westcliff University ditubuhkan untuk menyediakan pendidikan berkualiti untuk pelajar yang ingin memasuki bidang Perniagaan dan Pendidikan yang pesat berkembang. Westcliff University , yang mendapat kelulusan awalnya dengan Biro Pendidikan Perintis Persendirian pada tahun 1993 (www.bppe.ca.gov), menawarkan pelbagai program di Kolej Perniagaan dan Kolej Pendidikan. Kurikulum Westcliff University terdiri daripada program ijazah sarjana dan sarjana dalam perniagaan dan pendidikan serta program sijil lain.

Walaupun sesetengah sekolah hanya mengajar konsep teoritis, Westcliff University menyediakan pelajar untuk elemen praktikal dan teori yang diperlukan dalam pasaran kerja hari ini. Westcliff University menawarkan pelajar sepenuh masa peluang untuk mendaftar dalam kursus pendidikan jarak jauh dalam talian dan hibrid inovatif yang mudah dan berpatutan.

Westcliff University menekankan kepentingan menyediakan pelajar secara peribadi, akademik, dan profesional. Untuk memastikan programnya inovatif, terkini, dan berkualiti tinggi, universiti ini mempunyai bimbingan dan kepakaran dari ahli Lembaga Pemegang Amanah dan Majlis Penasihat Program yang termasuk pemimpin utama dari organisasi termasuk Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Pejabat Presiden University of California, serta perniagaan dan organisasi tempatan dan kebangsaan.

Lokasi

Irvine

Westcliff University

Alamat
92612 Irvine, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 888-491-8686

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami