Read the Official Description

Westcliff Universiti telah ditubuhkan untuk menyediakan pendidikan berkualiti kepada pelajar yang ingin memasuki bidang yang berkembang pesat Perniagaan dan Pendidikan. Westcliff University, yang menerima kelulusan awal dengan Biro Pendidikan Selepas Sekolah Menengah Swasta pada tahun 1993, menawarkan pelbagai program di Kolej Perniagaan dan Kolej Pendidikan. Kurikulum Westcliff Universiti terdiri daripada siswazah dan program ijazah sarjana muda dalam perniagaan dan pendidikan serta program sijil lain.

Walaupun sesetengah sekolah hanya mengajar konsep teori, Westcliff Universiti menyediakan pelajar bagi elemen-elemen teori dan praktikal yang diperlukan dalam pasaran kerja hari ini. Westcliff University menawarkan sepenuh masa pelajar bekerja peluang untuk mendaftar dalam kursus-kursus pendidikan dalam talian yang inovatif dan jarak hibrid yang mudah dan berpatutan.

Westcliff Universiti menekankan pentingnya menyediakan pelajar secara peribadi, akademik, dan profesional. Memastikan program-program inovatif, up-to-date, dan berkualiti tinggi, universiti itu mempunyai Majlis Penasihat Program yang termasuk pemimpin utama dari syarikat termasuk Google, Yahoo, dan Toyota, dan perniagaan tempatan dan organisasi.

Perspektif Global Program-program akademik di Kolej Perniagaan dan Kolej Pendidikan benar-benar mempunyai tumpuan global. Pelajar yang mengambil kedua-dua dalam talian dan kursus hibrid berasal dari negara-negara seperti China, Jerman, India, Nigeria, Peru, Thailand dan Vietnam. Selain itu dalam talian dan kursus hibrid pelajar yang dilahirkan di Amerika Syarikat datang dari pelbagai latar belakang etnik, memastikan pelbagai perspektif membuat kedua-dua bilik darjah dan perbincangan dalam talian bermaklumat dan dinamik.

Ajaran dalam perjalanan paling setiap di Westcliff Universiti menekankan sifat global hal perkara: sama ada ia pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua di Amerika Syarikat, di Argentina, atau di tempat lain; atau, belajar mengenai pengurusan jabatan luar negara perniagaan atau memperoleh barangan dan perkhidmatan di peringkat antarabangsa.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Westcliff University

MA Program TESOL menghasilkan graduan yang mempunyai kemahiran untuk melatih pengajaran fakulti yang cemerlang dalam peranan mereka sebagai pendidik, ulama kreatif, dan p ... [+]

MA Program TESOL menghasilkan graduan yang mempunyai kemahiran untuk melatih pengajaran fakulti yang cemerlang dalam peranan mereka sebagai pendidik, ulama kreatif, dan penyelidik. Program ini akan menyediakan guru-guru untuk pelbagai jawatan kedua-dua di Amerika Syarikat dan di luar negara. Pelajar-pelajar kita akan dilengkapi dengan pengetahuan dan bidang kemahiran yang khusus untuk mengajar bahasa Inggeris kepada penutur bahasa lain. Setelah tamat pengajian, mereka akan menjadi pendidik profesional yang kompeten dengan kemahiran kepimpinan yang boleh dibuktikan.

Program Westcliff MA TESOL menyediakan anda untuk kerjaya dalam arahan TESOL atau pentadbiran. Pada Westcliff University, anda akan... [-]

Amerika Syarikat Irvine

Why Westcliff University

Location address
Irvine, California, 92612 US