Washington University In St. Louis McKelvey School of Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi Sekolah Kejuruteraan McKelvey di Washington University di St. Louis adalah untuk mempromosikan penyelidikan bebas dalam penyelidikan dan pendidikan kejuruteraan dengan penekanan pada kecemerlangan saintifik, inovasi dan kerjasama tanpa sempadan.

Jurutera WashU menghasilkan pengetahuan baru yang mengubah dunia, dan fakulti kami mendidik pelajar untuk meneroka dan mencipta dalam dunia yang belum dapat kita bayangkan. Melalui penyelidikan dan pendidikan, kami memberikan kesan positif kepada masyarakat setempat, negara dan dunia.

Jabatan Akademik

  • Kejuruteraan Bioperubatan
  • Sains & Kejuruteraan Komputer
  • Kejuruteraan Elektrik & Sistem
  • Tenaga, Alam Sekitar & Kejuruteraan Kimia
  • Kejuruteraan Mekanikal & Sains Bahan
  • Institut Sever
  • Program Kejuruteraan Sarjana Bersama UMSL / WashU

Apa Yang Terhadap

Sebagai sekolah teknik, kita perlu menyesuaikan diri dengan persekitaran yang berubah dan mempersiapkan pelajar kita untuk meneroka, mencipta, dan berjaya dalam dunia yang belum dapat kita bayangkan. Untuk memenuhi keperluan ini, kami telah memulai rancangan strategi lima tahun yang menggunakan kekuatan yang ada untuk mempersiapkan pelajar menghadapi cabaran yang akan datang. Antara langkah yang kami ambil adalah melancarkan program interdisipliner baru di bidang yang sangat berkaitan termasuk sains pengimejan, sains data, sains bahan, keselamatan siber dan program gabungan dengan matematik dan perniagaan. Dengan ruang seluas 3,350 kaki persegi serta ruang kelas dan ruang belajar dalam pembinaan, kami memastikan kami menyediakan semua yang diperlukan oleh pelajar untuk berjaya.

Lokasi

Skinker DeBaliviere

Alamat
63130 Skinker DeBaliviere, Missouri, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami