Warrington College of Business Administration, University of Florida

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kaya dalam Sejarah. Membentuk Masa Depan.

Negeri Florida selalu tertarik dengan berani dan berwawasan, mereka yang ditarik ke akhir tanah, bersedia mengambil risiko membentuk nasib mereka sendiri.

Sebagai institusi penyelidikan utama negeri, University of Florida telah menyediakan pendidikan perniagaan kepada pembina esok, lelaki dan wanita yang membentuk masa depan perdagangan di negeri kita, negara kita - dunia kita.

Oleh kerana para penatua mereka mengukir syurga moden dari rawa dan rawa, pelajar kami hari ini, bersenjatakan kemahiran dan penyelidikan canggih yang hanya fakulti unggul dapat menyebarkan, dengan berani mewujudkan ekonomi global yang baru di pasaran berteknologi tinggi, yang didorong oleh Internet.


Sejarah


University of Florida telah ditubuhkan pada tahun 1853 dan Kolej Pentadbiran Perniagaan telah diwujudkan pada tahun 1927. Pada tahun 1946, ijazah MBA pertama kali dianugerahkan di UF. Sekolah Perakaunan Fisher ditubuhkan pada tahun 1977 dan, pada tahun 1996, Kolej menerima sumbangan utama dari alumnus 1958 Alfred C. Warrington IV dan dinamakan semula sebagai penghormatannya.


Watak


University of Florida adalah universiti geran tanah, ditubuhkan untuk memenuhi keperluan rakyat negeri ini. Selaras dengan misi UF, Warrington College of Business (WCB) menawarkan program ijazah dari peringkat sarjana ke tahap doktor. Kolej ini juga mengendalikan pihak berkepentingan lain dengan membangunkan orang-orang perniagaan yang cemerlang dan menyediakan penyelesaian kepada masalah perniagaan.


Akreditasi


Program WCB telah diakreditasi sepenuhnya oleh AACSB-Persatuan Antarabangsa untuk Pendidikan Pengurusan, agensi perakaunan utama untuk program sarjana muda, sarjana dan kedoktoran dalam pentadbiran perniagaan dan perakaunan. Universiti ini juga merupakan salah satu daripada hanya 17 universiti, universiti geran tanah yang dimiliki oleh Persatuan Universiti Amerika, organisasi pendidikan tinggi berprestij yang terdiri daripada 61 universiti swasta dan awam utama di Amerika Utara.


Tujuan


WCB berkomitmen untuk membangunkan kemahiran pengurusan interpersonal dan total melalui pasukan dan kerja kumpulan kecil; menyediakan peluang untuk pembangunan kemahiran kepimpinan; menggalakkan penguasaan akademik kemahiran kelas, dan memupuk tabiat dan sikap yang membentuk penyelidikan secara beretika.

Lokasi

Gainesville

Alamat
Warrington College of Business Administration
University of Florida
100 BRY

32611-7150 Gainesville, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: