Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Ditubuhkan pada tahun 1834, Wake Forest ialah, universiti kolej coeducational swasta yang berpangkalan di Winston-Salem, North Carolina. Salah satu institusi yang terkemuka seumpamanya, Wake Forest menggabungkan keintiman seni kolej liberal dengan tenaga akademik universiti penyelidikan. Di tengah-tengah Wake Forest adalah guru-ulama ideal. Profesor komited untuk pengajaran peribadi dan perkembangan individu pelajar mereka. Berpandukan motto kami Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest adalah khusus untuk pendidikan beretika bijak di iklim yang menghargai pertumbuhan peribadi, interaksi masyarakat dan kehormatan individu.

Membangunkan Orang Seluruh

Di Pusat Pengajian Perniagaan, misi kita adalah untuk membentuk orang keseluruhan. Kami membantu perniagaan mewujudkan sebuah dunia yang lebih baik melalui pembangunan ghairah, pemimpin perniagaan beretika yang mendapat keputusan dengan integriti, dan kepimpinan yang boleh dilihat dan positif kesan amalan perniagaan.

Kami menjemput pelajar yang percaya pencapaian yang ditakrifkan oleh kerja keras, kerjasama dan watak untuk menyertai kami dalam membuat impak yang positif dan mendalam kepada profesion mulia perniagaan.

bermakna Keputusan

Hasil daripada komitmen kami, Forest School Bangun Perniagaan telah konsisten disenaraikan di antara yang terbaik di dunia oleh organisasi kedudukan utama. perhatian kita kepada kecekapan dan watak membawa kepada keputusan yang telah terbukti untuk graduan, yang menikmati prestij melengkapkan menggigil program top-kedudukan kita, dan kelebihan sepanjang hayat daripada rangkaian alumni yang mantap. Graduan kita mencapai kejayaan peribadi semasa melakukan diri mereka kepada sebab-sebab yang lebih tinggi. Falsafah teras yang kukuh program perniagaan kami melahirkan pemimpin berprinsip yang mempengaruhi jauh di luar kampus dan dunia korporat.

Bangun Campus Forest Reynolda di Winston-Salem

Berpandukan konsep rantau Piedmont Triad-of North Carolina, baki Winston-Salem peluang bandar dan keindahan alam semula jadi secara konsisten mendapat ia tanda negara yang tinggi untuk kualiti hidup. Dengan purata suhu yang menyenangkan 69 darjah, "City of Arts & Inovasi" adalah separuh jalan hab penting antara pantai timur North Carolina dan pergunungan barat. Winston-Salem, rumah daripada kampus utama Wake Forest, telah nasional merupakan di antara tempat terbaik untuk memulakan perniagaan dengan orang-orang seperti Forbes dan Majalah Money, dan Bloomberg BusinessWeek memasukkannya antara sepuluh paling "Fun, Affordable" bandar-bandar dalam Amerika Syarikat.

Permata mahkota Kampus Reynolda adalah Farrell Hall, Rumah baru Wake Forest University School of Perniagaan. $ 55 juta, 130,000 Kemudahan kaki persegi dibuka pada musim gugur tahun 2013, mengintegrasikan teknologi state-of-the-art dan ruang pembelajaran fleksibel dengan seni bina Georgian Ogos untuk memberi inspirasi selesa, kerjasama diselaraskan antara fakulti dan pelajar.

Wake Forest Charlotte Center

Pengalaman Wake Forest terlalu penting untuk menghadkan kepada bandar tunggal. kampus kedua kami di bandar terbesar North Carolina, Charlotte, memanjangkan jenama Wake Forest dan meletakkan pelajar lebih dekat kepada kepekatan kuasa dalam dunia perniagaan. Sebuah pusat kewangan utama dengan aset kedua hanya ke New York, yang "Queen City" berfungsi sebagai ibu pejabat untuk gergasi seperti Bank of America dan Wells Fargo serta pasukan sukan profesional seperti Carolina Panthers dan Hornets Charlotte.

Menjawab tiga kali ganda daripada jumlah pelajar MBA sambilan sejak tahun 1995, Universiti Wake Forest dipindahkan kampus Charlotte kepada hampir 30,000 kaki persegi ruang pada tahun 2012. Yang tinggal berhampiran dengan beberapa perniagaan yang paling berpengaruh di bandar ini, beberapa langkah dari pilihan membeli-belah dan tempat makan yang pelbagai uptown Charlotte, kampus bandar ini menyediakan kemudahan praktikal dan perkhidmatan state-of-the-art untuk profesional yang bekerja sibuk mendaftar dalam program kami.

Forest University Bangun diiktiraf oleh:

AACSB International, Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business, yang mewakili standard tertinggi dengan pencapaian untuk sekolah perniagaan di seluruh dunia. institusi yang diiktiraf mengesahkan komitmen mereka terhadap kualiti dan penambahbaikan yang berterusan melalui semakan yang ketat dan menyeluruh.

Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej, yang merupakan badan serantau bagi akreditasi ijazah-pemberian institusi pengajian tinggi, berkhidmat sebagai penyebut biasa nilai-nilai bersama dan amalan di kalangan institusi yang pelbagai di Selatan menyatakan bahawa bersekutu anugerah, sarjana muda , sarjana atau ijazah kedoktoran.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:


Wake Forest University - School of Business

Kami Induk 10 bulan Sastera (MA) dalam program Pengurusan direka khusus untuk seni baru-baru ini liberal, sains dan graduan kejuruteraan yang ingin cemerlang peribadi dan ... [+]

Mendapat kelebihan daya saing

10 bulan kami Sarjana Sastera (MA) dalam program Pengurusan direka khusus untuk seni baru-baru ini liberal, sains dan graduan kejuruteraan yang ingin cemerlang peribadi dan profesional dalam pasaran hari ini. Sebagai salah satu program yang paling inovatif dalam pendidikan perniagaan siswazah, program MA membina kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dalam pengajian ijazah anda menyediakan anda untuk pelbagai bidang dan kerjaya.

Tarikan termasuk: A hands-on persekitaran dengan kelas kecil pembelajaran dan 10: 1 pelajar: Nisbah fakulti Peluang untuk mendapatkan pengalaman dunia sebenar melalui projek-projek perundingan berasaskan pasukan hala tuju kerjaya peribadi dan bimbingan daripada kakitangan, fakulti dan sambungan profesional siri dan rangkaian Speaker peluang yang menghubungkan anda dengan pencipta dan industri pemikiran pemimpin ... [-]
Amerika Syarikat Winston-Salem Charlotte
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wake Forest University - School of Business

Bangun Master University Forest Sains Perakaunan (MSA) adalah salah satu program perakaunan bahagian di Amerika Syarikat Dengan kadar kelulusan CPA yang tidak dapat ditan ... [+]

Masters anda Perakaunan Membawa kepada Kejayaan diukur

Bangun Master University Forest Sains Perakaunan (MSA) adalah salah satu program perakaunan bahagian di Amerika Syarikat Dengan kadar kelulusan CPA yang tidak dapat ditandingi, kami adalah sekolah merekrut utama bagi firma terkemuka dan sejarah 100% daripada pelajar-pelajar kita yang bekerja di tamat pengajian.

Dua Pilihan Earn MSA anda

Program dua semester: Bagi pelajar yang memasuki Bangun program Forest MSA yang telah diterima (atau merancang untuk menerima) tawaran pekerjaan yang akan dimulakan selepas selesai program. Pelajar yang mengikuti program siswazah dua semester pada bulan Mei.

Program tiga semester: Bagi pelajar yang memasuki program MSA tanpa tawaran pekerjaan. Program ini termasuk latihan pada semester musim bunga. Pelajar yang mengikuti program siswazah tiga semester pada bulan Disember.... [-]

Amerika Syarikat Winston-Salem Charlotte
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wake Forest University - School of Business

Dalam Master Wake Forest Sains Analytics Perniagaan program (MSBA), anda akan mempelajari kaedah canggih untuk memohon analisis untuk cabaran perniagaan di pelbagai fungs ... [+]

Mula Kerjaya Anda dalam Bidang tinggi Permintaan Analytics Perniagaan

Peluang dalam bidang analisis perniagaan telah meletup sebagai organisasi utama telah menerima pakai strategi yang didorong oleh data dan teknologi berfokuskan seluruh hampir setiap industri. Di dalam Wake Forest Sarjana Sains Analytics Perniagaan program (MSBA), Anda akan mempelajari kaedah data canggih untuk digunakan merentasi fungsi yang terdiri daripada kewangan untuk pemasaran untuk operasi dan sumber manusia. Kami membangunkan penyelesai masalah yang boleh mengambil data dari wawasan untuk memberi kesan, dan boleh menambah nilai kepada mana-mana organisasi dari satu hari.

Sorotan Program termasuk: Memberi tumpuan kepada projek pembelajaran pengalaman dengan rakan-rakan korporat kami dan dalam kelas penggunaan data runcit sebenar dari pusat unik kami untuk perkongsian korporat Runcit Inovasi. Membezakan diri dengan membina komunikasi kuat, kerja berpasukan dan kemahiran kepimpinan, dan pemahaman tentang penggunaan yang bertanggungjawab dan beretika data untuk membuat keputusan yang lebih baik. Penekanan kepada latihan di seluruh spektrum penuh analisis metodologi dengan pengetahuan perniagaan yang kukuh dari kursus inovatif seperti Metrics Perniagaan dan Analitis dalam Lembaga Pengarah. The Forest School Bangun Perniagaan telah mereka bentuk program MSBA dengan input daripada rakan korporat kami untuk memenuhi keperluan industri mereka. Maklum balas mereka adalah jelas - kita perlu penganalisis prestasi sedia yang menunjukkan pengetahuan perniagaan dan kemahiran komunikasi yang luar biasa. ... [-]
Amerika Syarikat Winston-Salem Charlotte
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Wake Forest School of Business

Wake Forest University School of Business
Alamat
Wake Forest School of Business 1834 Wake Forest Road Building 60, Farrell Hall Wake Forest University
NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 336-758-5422
Alamat
Charlotte, North Carolina, Amerika Syarikat
Telefon
false