Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Ditubuhkan pada tahun 1834, Wake Forest ialah, universiti kolej coeducational swasta yang berpangkalan di Winston-Salem, North Carolina. Salah satu institusi yang terkemuka seumpamanya, Wake Forest menggabungkan keintiman seni kolej liberal dengan tenaga akademik universiti penyelidikan. Di tengah-tengah Wake Forest adalah guru-ulama ideal. Profesor komited untuk pengajaran peribadi dan perkembangan individu pelajar mereka. Berpandukan motto kami Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest adalah khusus untuk pendidikan beretika bijak di iklim yang menghargai pertumbuhan peribadi, interaksi masyarakat dan kehormatan individu.

Membangunkan Orang Seluruh

Di Pusat Pengajian Perniagaan, misi kita adalah untuk membentuk orang keseluruhan. Kami membantu perniagaan mewujudkan sebuah dunia yang lebih baik melalui pembangunan ghairah, pemimpin perniagaan beretika yang mendapat keputusan dengan integriti, dan kepimpinan yang boleh dilihat dan positif kesan amalan perniagaan.

Kami menjemput pelajar yang percaya pencapaian yang ditakrifkan oleh kerja keras, kerjasama dan watak untuk menyertai kami dalam membuat impak yang positif dan mendalam kepada profesion mulia perniagaan.

bermakna Keputusan

Hasil daripada komitmen kami, Forest School Bangun Perniagaan telah konsisten disenaraikan di antara yang terbaik di dunia oleh organisasi kedudukan utama. perhatian kita kepada kecekapan dan watak membawa kepada keputusan yang telah terbukti untuk graduan, yang menikmati prestij melengkapkan menggigil program top-kedudukan kita, dan kelebihan sepanjang hayat daripada rangkaian alumni yang mantap. Graduan kita mencapai kejayaan peribadi semasa melakukan diri mereka kepada sebab-sebab yang lebih tinggi. Falsafah teras yang kukuh program perniagaan kami melahirkan pemimpin berprinsip yang mempengaruhi jauh di luar kampus dan dunia korporat.

Bangun Campus Forest Reynolda di Winston-Salem

Berpandukan konsep rantau Piedmont Triad-of North Carolina, baki Winston-Salem peluang bandar dan keindahan alam semula jadi secara konsisten mendapat ia tanda negara yang tinggi untuk kualiti hidup. Dengan purata suhu yang menyenangkan 69 darjah, "City of Arts & Inovasi" adalah separuh jalan hab penting antara pantai timur North Carolina dan pergunungan barat. Winston-Salem, rumah daripada kampus utama Wake Forest, telah nasional merupakan di antara tempat terbaik untuk memulakan perniagaan dengan orang-orang seperti Forbes dan Majalah Money, dan Bloomberg BusinessWeek memasukkannya antara sepuluh paling "Fun, Affordable" bandar-bandar dalam Amerika Syarikat.

Permata mahkota Kampus Reynolda adalah Farrell Hall, Rumah baru Wake Forest University School of Perniagaan. $ 55 juta, 130,000 Kemudahan kaki persegi dibuka pada musim gugur tahun 2013, mengintegrasikan teknologi state-of-the-art dan ruang pembelajaran fleksibel dengan seni bina Georgian Ogos untuk memberi inspirasi selesa, kerjasama diselaraskan antara fakulti dan pelajar.

Wake Forest Charlotte Center

Pengalaman Wake Forest terlalu penting untuk menghadkan kepada bandar tunggal. kampus kedua kami di bandar terbesar North Carolina, Charlotte, memanjangkan jenama Wake Forest dan meletakkan pelajar lebih dekat kepada kepekatan kuasa dalam dunia perniagaan. Sebuah pusat kewangan utama dengan aset kedua hanya ke New York, yang "Queen City" berfungsi sebagai ibu pejabat untuk gergasi seperti Bank of America dan Wells Fargo serta pasukan sukan profesional seperti Carolina Panthers dan Hornets Charlotte.

Menjawab tiga kali ganda daripada jumlah pelajar MBA sambilan sejak tahun 1995, Universiti Wake Forest dipindahkan kampus Charlotte kepada hampir 30,000 kaki persegi ruang pada tahun 2012. Yang tinggal berhampiran dengan beberapa perniagaan yang paling berpengaruh di bandar ini, beberapa langkah dari pilihan membeli-belah dan tempat makan yang pelbagai uptown Charlotte, kampus bandar ini menyediakan kemudahan praktikal dan perkhidmatan state-of-the-art untuk profesional yang bekerja sibuk mendaftar dalam program kami.

Forest University Bangun diiktiraf oleh:

AACSB International, Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business, yang mewakili standard tertinggi dengan pencapaian untuk sekolah perniagaan di seluruh dunia. institusi yang diiktiraf mengesahkan komitmen mereka terhadap kualiti dan penambahbaikan yang berterusan melalui semakan yang ketat dan menyeluruh.

Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej, yang merupakan badan serantau bagi akreditasi ijazah-pemberian institusi pengajian tinggi, berkhidmat sebagai penyebut biasa nilai-nilai bersama dan amalan di kalangan institusi yang pelbagai di Selatan menyatakan bahawa bersekutu anugerah, sarjana muda , sarjana atau ijazah kedoktoran.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Wake Forest University - School of Business

Program Sarjana Sains (MSc) dalam Pengurusan kami selama 10 bulan direka khusus untuk graduan seni, sains dan kejuruteraan baru-baru ini yang ingin cemerlang secara perib ... [+]

Memperolehi Edge Kompetitif

Program ijazah Sarjana Sains dalam Pengurusan ijazah 10 tahun ini direka khusus untuk jurusan bukan perniagaan (anak kecil perniagaan boleh memohon) yang ingin cemerlang dalam pasaran hari ini. Sebagai salah satu program yang paling inovatif dalam pendidikan perniagaan siswazah, program kami membina kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh dalam kajian sarjana anda yang menyediakan anda untuk pelbagai bidang dan karier.

Penting termasuk:Persekitaran pembelajaran secara langsung dengan kelas kecil dan pelajar 10: 1: nisbah fakultiPeluang untuk memperoleh pengalaman dunia melalui projek perundingan berasaskan pasukanArah kerjaya peribadi dan bimbingan dari kakitangan, fakulti dan sambungan profesionalSiri penceramah dan peluang rangkaian yang menghubungkan anda dengan para inovator dan pemimpin pemikiran industri... [-]
Amerika Syarikat Winston-Salem
Julai 2020
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wake Forest University - School of Business

Sarjana Sains dalam Perakaunan (MSA) Wake Forest University adalah salah satu program perakaunan teratas di Amerika Syarikat Dengan kadar lulus CPA yang tidak dapat ditan ... [+]

Sarjana Anda dalam Perakaunan Berjaya kepada Kejayaan yang Terukur

Program Wake Forest Master of Science in Accountancy (MSA) merupakan salah satu daripada program yang paling tinggi dalam bentuknya dalam negara . Program kami mempunyai sejarah pengajaran kecemerlangan pengajaran, prestasi CPA yang tidak dapat ditandingi , perkhidmatan kerjaya yang mantap, dan reputasi yang kukuh di kalangan firma terkemuka yang membolehkan kami secara konsisten mencapai hampir 100% pekerjaan semasa tamat pengajian .

Program MSA adalah program ijazah sarjana tajaan dua jam, 30 jam yang bermula setiap musim panas dan menawarkan persediaan Ujian CPA berstruktur pada akhir semester musim bunga, dengan tamat pengajian pada bulan Mei.... [-]

Amerika Syarikat Winston-Salem
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wake Forest University - School of Business

Ijazah Sarjana Kejuruteraan Awam dalam Perniagaan Analytics (MSBA) direka oleh fakulti kami dengan input rakan kongsi korporat kami untuk memastikan kami menyampaikan pro ... [+]

Ijazah Sarjana Kejuruteraan Awam dalam Perniagaan Analytics (MSBA) direka oleh fakulti kami dengan input rakan kongsi korporat kami untuk memastikan kami menyampaikan profesional siap sedia prestasi yang tuntutan pasaran. Kami membangunkan pemecah masalah yang boleh mengambil data dari wawasan untuk memberi kesan, dan boleh menambah nilai kepada mana-mana organisasi dari hari ke hari.

Program Sarjana dalam Perniagaan Analytics memperkasakan pelajar kami dengan:Keupayaan - Untuk menentukan masalah perniagaan yang dapat diselesaikan melalui penggunaan data dan analisisPengetahuan - Untuk menentukan metodologi yang diperlukan untuk menangani cabaran perniagaan semasaKeyakinan - Untuk menggunakan kesimpulan analisis mereka dengan berkesan untuk membentuk keputusan perniagaan yang kritikalTumpu kepada projek pembelajaran pengalaman dengan rakan kongsi korporat kami dan gunakan data runcit sebenar dari perkongsian korporat Pusat Runcit yang unik untuk kami. Jefrey Camm Associate Dekan Perniagaan Analytics dan Inmar Kerusi Presiden Analytics Perniagaan"Program Wake Forest MSBA disambungkan ke pasaran, di mana peluang dalam bidang analisis perniagaan meletup. Melalui kampus dan program dalam talian kami, kami menyediakan kemahiran teknikal yang diperlukan, ketajaman perniagaan, dan pembelajaran pengalaman untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran untuk memacu analisis ke tindakan. "Program On-CampusLokasi: Winston-Salem, NCTempoh: 10 bulanKelayakan: Lulusan kolej terkini dengan pengalaman kerja pasca siswazah yang terhad atau tidakKelebihan: Lancarkan kerjaya anda dalam peranan didorong analisisProgram Dalam TalianLokasi: Bilik Darjah Dalam TalianTempoh: 2 tahunKelayakan: Pakar bekerja dengan lebih daripada dua tahun pengalaman kerja sepenuh masa, pasca siswazahKelebihan: Meningkatkan kemahiran profesional anda dan bergerak ke hadapan dalam kepimpinan semasa masih bekerja sepenuh masaSorotan Program... [-]
Amerika Syarikat Winston-Salem
Julai 2020
English
Sepenuh masa
10 - 24 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Wake Forest School of Business

Wake Forest University School of Business
Alamat
Wake Forest School of Business 1834 Wake Forest Road Building 60, Farrell Hall Wake Forest University
NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 336-758-5422
Alamat
Charlotte, North Carolina, Amerika Syarikat
Telefon
false