Wake Forest University - School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1834, Wake Forest ialah, universiti kolej coeducational swasta yang berpangkalan di Winston-Salem, North Carolina. Salah satu institusi yang terkemuka seumpamanya, Wake Forest menggabungkan keintiman seni kolej liberal dengan tenaga akademik universiti penyelidikan. Di tengah-tengah Wake Forest adalah guru-ulama ideal. Profesor komited untuk pengajaran peribadi dan perkembangan individu pelajar mereka. Berpandukan motto kami Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest adalah khusus untuk pendidikan beretika bijak di iklim yang menghargai pertumbuhan peribadi, interaksi masyarakat dan kehormatan individu.

Membangunkan Orang Seluruh

Di Pusat Pengajian Perniagaan, misi kita adalah untuk membentuk orang keseluruhan. Kami membantu perniagaan mewujudkan sebuah dunia yang lebih baik melalui pembangunan ghairah, pemimpin perniagaan beretika yang mendapat keputusan dengan integriti, dan kepimpinan yang boleh dilihat dan positif kesan amalan perniagaan.

Kami menjemput pelajar yang percaya pencapaian yang ditakrifkan oleh kerja keras, kerjasama dan watak untuk menyertai kami dalam membuat impak yang positif dan mendalam kepada profesion mulia perniagaan.

bermakna Keputusan

Hasil daripada komitmen kami, Forest School Bangun Perniagaan telah konsisten disenaraikan di antara yang terbaik di dunia oleh organisasi kedudukan utama. perhatian kita kepada kecekapan dan watak membawa kepada keputusan yang telah terbukti untuk graduan, yang menikmati prestij melengkapkan menggigil program top-kedudukan kita, dan kelebihan sepanjang hayat daripada rangkaian alumni yang mantap. Graduan kita mencapai kejayaan peribadi semasa melakukan diri mereka kepada sebab-sebab yang lebih tinggi. Falsafah teras yang kukuh program perniagaan kami melahirkan pemimpin berprinsip yang mempengaruhi jauh di luar kampus dan dunia korporat.

Bangun Campus Forest Reynolda di Winston-Salem

Berpandukan konsep rantau Piedmont Triad-of North Carolina, baki Winston-Salem peluang bandar dan keindahan alam semula jadi secara konsisten mendapat ia tanda negara yang tinggi untuk kualiti hidup. Dengan purata suhu yang menyenangkan 69 darjah, "City of Arts & Inovasi" adalah separuh jalan hab penting antara pantai timur North Carolina dan pergunungan barat. Winston-Salem, rumah daripada kampus utama Wake Forest, telah nasional merupakan di antara tempat terbaik untuk memulakan perniagaan dengan orang-orang seperti Forbes dan Majalah Money, dan Bloomberg BusinessWeek memasukkannya antara sepuluh paling "Fun, Affordable" bandar-bandar dalam Amerika Syarikat.

Permata mahkota Kampus Reynolda adalah Farrell Hall, Rumah baru Wake Forest University School of Perniagaan. $ 55 juta, 130,000 Kemudahan kaki persegi dibuka pada musim gugur tahun 2013, mengintegrasikan teknologi state-of-the-art dan ruang pembelajaran fleksibel dengan seni bina Georgian Ogos untuk memberi inspirasi selesa, kerjasama diselaraskan antara fakulti dan pelajar.

Wake Forest Charlotte Center

Pengalaman Wake Forest terlalu penting untuk menghadkan kepada bandar tunggal. kampus kedua kami di bandar terbesar North Carolina, Charlotte, memanjangkan jenama Wake Forest dan meletakkan pelajar lebih dekat kepada kepekatan kuasa dalam dunia perniagaan. Sebuah pusat kewangan utama dengan aset kedua hanya ke New York, yang "Queen City" berfungsi sebagai ibu pejabat untuk gergasi seperti Bank of America dan Wells Fargo serta pasukan sukan profesional seperti Carolina Panthers dan Hornets Charlotte.

Menjawab tiga kali ganda daripada jumlah pelajar MBA sambilan sejak tahun 1995, Universiti Wake Forest dipindahkan kampus Charlotte kepada hampir 30,000 kaki persegi ruang pada tahun 2012. Yang tinggal berhampiran dengan beberapa perniagaan yang paling berpengaruh di bandar ini, beberapa langkah dari pilihan membeli-belah dan tempat makan yang pelbagai uptown Charlotte, kampus bandar ini menyediakan kemudahan praktikal dan perkhidmatan state-of-the-art untuk profesional yang bekerja sibuk mendaftar dalam program kami.

Forest University Bangun diiktiraf oleh:

AACSB International, Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business, yang mewakili standard tertinggi dengan pencapaian untuk sekolah perniagaan di seluruh dunia. institusi yang diiktiraf mengesahkan komitmen mereka terhadap kualiti dan penambahbaikan yang berterusan melalui semakan yang ketat dan menyeluruh.

Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej, yang merupakan badan serantau bagi akreditasi ijazah-pemberian institusi pengajian tinggi, berkhidmat sebagai penyebut biasa nilai-nilai bersama dan amalan di kalangan institusi yang pelbagai di Selatan menyatakan bahawa bersekutu anugerah, sarjana muda , sarjana atau ijazah kedoktoran.

Lokasi

Winston-Salem

Wake Forest University School of Business

Alamat
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, Amerika Syarikat
Telefon
+1 336-758-5422

Charlotte

Alamat
Charlotte, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited