Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengurusan Institut Pengurusan Vatel di Allian International University menawarkan pendidikan perhotelan yang unik yang memberi tumpuan kepada pengurusan Amerika. Kualiti pendidikan digabungkan dengan peluang latihan berbayar di beberapa hotel paling mewah di dunia menjadikan program-program ini sebagai batu loncatan untuk kerjaya antarabangsa yang cemerlang.

Landskap menakjubkan di San Diego dan iklim yang tiada tandingan menjadikannya salah satu tempat percutian negara dan negara yang paling diingini, dan lebih daripada 3 juta orang cukup bernasib baik untuk memanggilnya pulang - menjadikannya tempat yang sesuai untuk peninggalan utama.

Salah satu daripada bandaraya yang paling mesra keluarga di Amerika Syarikat, San Diego adalah surga pelancong, dengan suhu sepanjang tahun pada tahun tujuh puluhan dan cahaya matahari yang hampir berterusan. Sunbathers dan peluncur terjamin untuk mencari pantai yang sempurna, dan penyajian mencari makanan di kedai bir artisanal, restoran tempatan dan restoran gourmet.

Dari kegembiraan Broadway di La Jolla Playhouse hingga perasaan Eropah Little Italy ke nouveau-chic dari Gaslamp Quarter, San Diego mempunyai sesuatu untuk semua orang.

Sarjana Muda dan MBA dengan Konsentrasi dalam Hospitaliti dan Pengurusan ditawarkan di Institut Pengurusan Hospital Vatel di Alliant International University di San Diego. Kampus ini terletak di lereng bukit yang dipenuhi dengan pohon-pohon di Scripps Ranch. Hanya 10 batu dari pantai dan lima belas batu di timur laut pusat bandar, lokasi menawarkan yang terbaik "Bandar Terkemuka Amerika" yang ditawarkan.

Kampus San Diego adalah rumah kepada beberapa bangunan bilik darjah, dewan kuliah, dan pusat sukan. Bangunan Alliant juga mengandungi beberapa bilik persidangan, dua makmal komputer, kemudahan persidangan video, WiFi di seluruh kampus dan banyak tempat yang indah untuk dipelajari. Jantung kampus adalah Perpustakaan Walter yang baru diubahsuai, yang dipenuhi dengan spanduk beberapa penyumbang paling terkenal di universiti seperti Abraham Maslow dan Carl Rogers.

Kira - kira 1,200 pelajar siswazah dan 150 pelajar siswazah telah mendaftar setiap tahun di beberapa sekolah dan program.

Misi kami adalah untuk mendidik para pengurus dan pemimpin generasi akan datang untuk industri terbesar dan paling ramai di dunia. Kami mencapai misi kami melalui komitmen untuk kecemerlangan dalam pengajaran, kerjasama yang kuat dengan para pemimpin industri hospitaliti, pengalaman praktikal yang sebenar, dan pendedahan antarabangsa yang tidak ternilai.

Kemajuan pelajar melalui setiap program dalam kohort dengan kursus yang disesuaikan dengan kumpulan mereka. Struktur kohort memastikan pelajar mendapat kelas yang mereka perlukan untuk tamat pengajian tepat waktu.

Ahli fakulti kami adalah pakar dalam pendidikan pengurusan dan berusaha untuk menyediakan pelajar kami untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perhotelan antarabangsa.

Pengalaman profesional praktikal adalah komponen penting dalam program akademik kami dan menawarkan pemahaman holistik terhadap industri perhotelan, meningkatkan definisi dan pencapaian matlamat profesional setiap pelajar.

Alliant International University diiktiraf oleh Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti (WSCUC) , sebuah badan pengiktirafan serantau yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat dan agensi yang sama di mana sekolah berprestij lain California dan sekolah barat AS yang diiktiraf seperti Stanford, USC, dan UCLA .

Vatel USA adalah ahli Persatuan Kebangsaan untuk Kaunseling Kemasukan Kolej (NACAC) dan melanggan Penyataan Prinsip Amalan Baik.

Lokasi

San Diego

Alamat
520 West Ash Street
CA 92101 San Diego, California, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: