Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengurusan Institut Pengurusan Vatel di Alliant International University menawarkan pendidikan perhotelan yang unik yang memberi tumpuan kepada pengurusan Amerika. Kualiti pendidikan digabungkan dengan peluang praktikal berbayar unik di beberapa hotel paling mewah di dunia menjadikan program-program ini sebagai batu loncatan untuk kerjaya antarabangsa yang cemerlang.

Los Angeles adalah salah satu daripada bandar-bandar yang paling pelbagai dan aktif di negara ini dan modal hiburan di dunia.97809_BannerHotels1.jpg

Selalunya dikenali dengan inisialnya, LA, dan dijuluki City of Angels, Los Angeles adalah pusat perniagaan dunia, perdagangan antarabangsa, hiburan, budaya, media, fesyen, sains, teknologi, dan pendidikan.

Los Angeles telah menduduki bandar terkaya ketiga dan kelima bandar paling kuat dan berpengaruh di dunia, di belakang hanya New York City di Amerika Syarikat. Jenama hotel yang paling mewah boleh didapati di Los Angeles dan sekitarnya.

Sarjana Muda dan MBA dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Hospitaliti ditawarkan melalui Institut Pengurusan Hospital Vatel di Alliant International University.

Kampus Alliant di Los Angeles terletak di Alhambra, di rantau San Gabriel barat Los Angeles County. Lapan kilometer dari pusat bandar, kampus Los Angeles memberikan pelajar akses segera ke metropolis yang luas. Program di Los Angeles mungkin tidak tersedia untuk semua pelajar. Sila tanya Pakar Enrollment untuk Butiran.97819_Group2photoshooting.jpg

Kawasan sekitar kampus adalah kepekatan dinamik hiburan, perniagaan, dan industri. Dua pertiga daripada 100 syarikat terbesar di negeri ini mempunyai ibu pejabat mereka dalam kalangan ini.

Kampus ini menempatkan 23 bilik darjah, bilik persidangan video, kelas komputer bersepadu, makmal komputer, ruang belajar kumpulan, dan dua ruang duduk pelajar. Lebih 600 pelajar telah mendaftar setiap tahun di beberapa sekolah dan program.

Alliant International University telah mencapai tahap tertinggi akreditasi yang terdapat di Amerika Syarikat; Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti (WSCUC) , sebuah badan pengiktirafan serantau yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS dan agensi yang sama di mana lain California berprestij dan sekolah barat AS diiktiraf seperti Stanford, USC, dan UCLA.

Misi Vatel dan Alliant adalah untuk mendidik para pengurus dan pemimpin generasi akan datang untuk industri terbesar dan paling ramai di dunia. Kami mencapai misi kami melalui komitmen untuk kecemerlangan dalam pengajaran, kerjasama yang kuat dengan para pemimpin industri hospitaliti, pengalaman praktikal yang sebenar, dan pendedahan antarabangsa yang tidak ternilai.

Pengalaman profesional praktikal adalah komponen penting dalam program akademik kami dan menawarkan pemahaman holistik terhadap industri perhotelan, meningkatkan definisi dan pencapaian matlamat profesional setiap pelajar.

Kemajuan pelajar melalui setiap program dalam kohort dengan kursus yang disesuaikan dengan kumpulan mereka. Struktur kohort memastikan pelajar mendapat kelas yang mereka perlukan untuk tamat pengajian tepat waktu.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Ahli fakulti kami adalah pakar dalam pendidikan pengurusan dan berusaha untuk menyediakan pelajar kami untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perhotelan antarabangsa.

Vatel USA adalah ahli Persatuan Kebangsaan untuk Kaunseling Kemasukan Kolej (NACAC) dan melanggan Penyataan Prinsip Amalan Baik.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
CA 90010 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: