Vanderbilt Peabody College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Peabody College pendidikan dan pembangunan manusia membuat perbezaan dalam kehidupan beribu-ribu orang dengan mewujudkan pengetahuan baru. Antara kerja-kerja yang paling baru-baru ini kami memberi tumpuan kepada memahami bagaimana:

perbezaan budaya menjejaskan kemahiran bahasa dasar awam memberi kesan pentadbiran sekolah masyarakat boleh melegakan kemurungan remaja atau kesan kemurungan ibu kepada kanak-kanak apa yang tidak dan tidak berfungsi dengan sokongan persekutuan untuk keluarga kehilangan tempat tinggal apa yang akan datang untuk pra-K program pendidikan, dan bagaimana keadaan Tennessee boleh meningkatkan penyampaian pendidikan dan perkhidmatan manusia

Dalam ini dan banyak projek lain, Peabody bekerjasama dengan metropolitan, negeri dan pertubuhan kebangsaan kepada projek-projek penyelidikan yang dibiayai. Kerjasama kami dengan masyarakat Vanderbilt yang lebih besar membuka lebih banyak kemungkinan untuk penerokaan.

Kami berada dalam golongan yang terbaik. Setiap tahun US News & World Report pangkat Peabody antara sekolah siswazah terbaik pendidikan di negara ini. Bagi tahun 2017, program kedudukan Peabody adalah:

Pentadbiran / Penyeliaan, 1st Pendidikan Khas, 2 Dasar Pendidikan, 4 Elementary Pendidikan, 5 Kurikulum / Instruction, 6 Psikologi Pendidikan, 8 Tinggi Pentadbiran Pendidikan, 8 Secondary Education, 9

Lokasi

Nashville

The Department of Psychology and Human Development, Peabody College

Alamat
Vanderbilt University Peabody College · 230 Appleton Place
TN 37203 Nashville, Tennessee, Amerika Syarikat
Telefon
+1 615-322-8141