Baca keterangan rasmi

VCampus adalah sebuah Syarikat Pendidikan berasaskan AS yang terkemuka yang diperbadankan di negeri Delaware. VCampus adalah sebuah pendidikan dan penyedia perkhidmatan terkemuka yang terdiri daripada portfolio kaya 'pengajar yang diterajui' dan kursus dalam talian melalui rakan kongsi globalnya. Kami menawarkan program diploma dan pensijilan khusus dalam bidang seperti IT, Pengurusan, Latihan Vokasional, Kemahiran Insaniah, dan lain-lain. Semasa berada di peringkat antarabangsa, VCampus dapat menawarkan peluang pendidikan kelas, metodologi, dan kelayakan antarabangsa. Disokong oleh salah seorang profesional pendidikan terbaik, VCampus mempunyai visi yang kuat dan untuk merealisasikannya, kami telah memulakan inisiatif kecemerlangan perniagaan dengan membangunkan Kompetensi untuk memberikan kualiti unggul dan sokongan hebat dengan pendekatan berorientasikan pelanggan.

Kecemerlangan penganugerahan

Inovasi dan Kreativiti adalah apa yang kami tawarkan Di Kumpulan VCampus untuk kategori pelajar yang berlainan. Motivasi dan Pencapaian adalah tangga yang dimajukan oleh pelajar kita yang mendalam. Kompetensi dan semangat teras kami membantu dan mendorong peserta didik untuk mencari jalan yang tercerahkan untuk mereka.

Ketika datang ke pendidikan online kami memberikan yang terbaik!

VCampus berada di bawah kumpulan yang beroperasi di pelbagai negara dan telah menjadi pemimpin pendidikan dalam talian dengan menyediakan pembelajaran yang berkualiti dalam pemikiran permintaan profesional moden. Pensijilan kami diterima secara global oleh majikan sebagai kelayakan standard yang berkaitan dengan dunia kerja kontemporari.

Sekolah ini juga menawarkan: