Utah State University Emma Eccles Jones College of Education and Human Services

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Emma Eccles Jones College of Education and Human Services adalah rumah bagi lapan jabatan dan komited untuk pengajaran, jangkauan dan penyelidikan yang berkualiti. Kolej ini adalah tempat yang luar biasa di mana pelajar boleh menjadi guru dan profesional perkhidmatan manusia yang cemerlang. Ini adalah beberapa pencapaian kolej kami:

  • Program siswazah kami berada di kedudukan # 1 di seluruh Utah dan # 29 di negara ini menurut Laporan Berita dan Dunia AS.
  • Kami berada di kedudukan ke-12 di negara ini dalam jumlah keseluruhan dolar penyelidikan.
  • Kolej kami mempunyai kadar penempatan pada atau di atas 94% untuk lulusan yang diperakui yang mencari pekerjaan dalam pendidikan khas, pendidikan dasar, patologi bahasa pertuturan, audiologi, dan 18 bidang pendidikan menengah.

Program siswazah dan sarjana diperkukuhkan oleh sekolah makmal sekolah rendah di kampus dan lima pusat yang berdiri sendiri. Ini menawarkan perkhidmatan kepada masyarakat dan memberi pelajar peluang perkhidmatan dan penyelidikan dunia nyata. Kami komited untuk menyediakan peluang belajar dan penyelidikan pendidikan terbaik di negeri Utah.

Lokasi

Logan

Alamat
Old Main Hill,2800
84321 Logan, Utah, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami